Кокаинът? Няма нищо по-евтино...

Най-скъпият наркотик в Колумбия се търгува за яйца и малко пиле
13 юни 2016 21:00,
19

 Снимка: Reuters

Властите в Колумбия се опитват да се справят с непрестанното увеличение на производството на кока - суровината, от която се произвежда кокаин.

Още през 2014 г. бяха предприети мерки за скъсване на връзките с наркотрафикантите, което се очакваше да доведе до елиминиране на незаконната култура в страната.

Това обаче не се случи.

Все още Южна Америка държи 44% от производството на кока в света. И докато цената на наркотика расте, то производителите на суровината гладуват. Според ООН земеделците преживяват с по 1000 долара годишно. Същевременно нямат друг начин да оцелеят.

Изкупните цени на коката са ниски. Вижте какво може да се купи в Колумбия с продукт, оценяван на хиляди долари в западния свят. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: кокаинКолумбиякока
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
8
 
! Отговори
Чичо Смърк преди 7 години
Открихте топлата вода. Естествено, че да отгледаш растението струва, колкото да гледаш царевица, примерно. Цената идва от това, че е забранен и трафика му струва маса пари за подкупи на митничари, полицаи, политици и всичката останала *** по веригата. Те затова е скъп и мафиотите, заедно с гореизброените правят маса пари от него. Ха познайте дали някога ще се легализира и кой има най-голям интерес да е незаконен. Защото това, че е забранено, май не спира желаещите да се надрусат.
11
1
 
6
 
! Отговори
Б.Б преди 7 години
Кат не получават субсидии за коката да сеят картофи и да гледат овце.
10
5
 
1
 
! Отговори
hahah преди 7 години
vsichko dvijat typite Amerikanci..I maka v Afghan e tehniq :D
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте какво може да се купи в Колумбия с продукт, оценяван на хиляди долари в западния свят. Вижте!===Е, ще видя, обещавам.
8
1
 
26
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Тцъ-тцъ-тцъ! Тези нямат ли си проблеми с паркоместата? След коката идват и тесните паркинги, и куршумите, и катетрите...
7
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На изборите за президент, аз ще гласувам за Волен Николов Сидеров.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марадона хареса това!П.Москов също
5
5
 
27
 
! Отговори
. преди 7 години
Абе интересува ни как да просперират децата ни , как да се хранят здравословно , да живеят живот , в който има спорт , музика , изкуство , пътувания , красиви изживявания , как да им осигурим по светло бъдеще , университети и образование , които да им гарантират работа и добри доходи , как да изгоним мутрите и ДС от власта , как да се отървем от корупцията и беднотията не ни интересува кокаина в Колумбия бе пропадняци очилати !!!
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е напишете, че в статията има продуктово позициониране , де!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Също както и с мака в Афганистан. Всички са толкова загрижени и като резултат в тези страни стават все по-бедни, а производството расте. Търговия, търговия, ама и тя трябва да се контролира от правилните хора.
2
5
 
10
 
! Отговори
asiii преди 7 години
ti golem razbirach si be
1
4
 
5
 
! Отговори
As преди 7 години
Basi qkoto :1gramm 4qica :D

Спонсорирани публикации