Лекарят на Джако срещу близките му: Пет пари не даваха!

Според него роднините на певеца гледали на него като на "банкомат"
Обновена: 8 авг 2016 15:55 | 8 авг 2016 15:14,
1
Лекарят на Джако срещу близките му: Пет пари не даваха!
Снимка: Архив Reuters

Бившият личен лекар на Майкъл Джексън, д-р Конрад Мъри, отново предизвика смут сред близките на Краля на попмузиката, след като ги обвини, че гледали на него като на банкомат и нищо друго не ги интересувало, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Преди това той си навлече гнева им, след като публикува шокираща книга, издаваща някой мрачни и смущаващи тайни от живота на неговия пациент. Братът на Джако, Джърмейн, определи творбата на лекаря като " отчаяно преиначаване на истината от един виновен и одиозен човек".

А 18-годишната дъщеря на певеца, Парис, добави: "Не мога да повярвам, че хората могат да обърнат внимание на един хладнокръвен убиец!"

Но д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора за непредумишленото убийство, причинено на Майкъл Джексън със сънотворното пропофол, отвърна на обвиненията им.

"Тях никакви ги нямаше, когато аз бях близо до Майкъл. Те не знаят през какво преминах. Те разрушиха своя брат и син, а след това стовариха цялата вина върху мен. Те искаха всичките му пари. Джако беше банкерът на семейството. Те го имаха за банкомат. Само това ги интересуваше и пет пари не даваха за него!", настоява медикът.

Мемоарите на д-р Конрад Мъри "This Is It" се превърнаха в бестселър. В тях авторът разказва, как Майкъл Джексън се е преобличал като клоун, за да спи с проститутки и как са му правили хормонални инжекции, за да отложат пубертета му и да запазят детския му глас в "Джексън 5".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
16
 
! Отговори
Хут аб преди 7 години
Лекарят е прав. Така е било.

Спонсорирани публикации