Началото на Цеца Величкович - "робиня" в Швейцария, дрогирана...

Разказ за началото и за запознаването й с Аркан
28 авг 2019 16:08, Елка Василева
100
Началото на Цеца Величкович - "робиня" в Швейцария, дрогирана...
Сватбата на Цеца и Аркан. Снимка: архив, Reuters

Как е протекла първата среща на Желко Ражнатович Аркан и Светлана Величкович, станала по-късно известна като Цеца – за това разказва Михайло Улемек, бивш офицер от Сръбската доброволческа гвардия на Аркан и чичо на Милорад Улемек Легия /който в момента излежава 40-годишна присъда за убийството на премиера Зоран Джинджич/.

„Аркан и Оливер Мандич /сръбски музикант/ бяха много добри приятели и един ден идва той при Аркан в Ердут да му се оплаче с голям проблем, който има“, обяснява Улемек, цитиран от сръбското издание „Ало“.

Тогава Мандич обяснява на Аркан, че има една млада, красива и добра певица, която се намира в Швейцария при някакви мюсюлмани.

„Отишла по договор, разказа Оливер Мандич на Аркан, а те й взели паспорта, след това я и дрогирали. Първо й впръсквали дрога в ябълки и портокали. Подстригана е гола глава, а майка й и баща й плачат и я оплакват“, продължава Михайло Улемек.

И той разкрива как Оливер Мандич помолил Аркан да я избави от това робство.

Аркан само отговорил, че за него няма невъзможни неща и веднага ангажирал свои приятели да прехвърлят Светлана Величкович във Виена.

„След известно време Цеца се появява на една сватба в Ердут. Оливер я довел да пее“, продължава Улемек.

Първите думи на Аркан, след като я видял, били: „Какво си ми я довел?“, обръщайки се към Оливер Мандич.

Михайло Улемек разказва още, че един път в някакъв хотел в Баня Лука на вратата на стаята му почукала Цеца.

Той я пуснал да влезе, но изобщо не очаквал това, което тя казала.

„Помоли ме да кажа на Желко /Ражнатович/ някоя и друга добра дума за нея, защото той я няма за нищо“, казва Михайло.

Тогава той й обяснил, че няма какво хубаво да каже за нея на Аркан.

„Пушеше цигара след цигара, той това не обичаше. Пиеше бира след бира, човекът в живота си не беше близвал алкохол, той това не обича. Не съм спал с нея, че да я знам как е в леглото. Как да я хваля?“, продължава разказа си чичото на Легия пред Balkan info и добавя, че след неговите думи Цеца се обърнала и си тръгнала.

По думите на Улемек след случката в хотела Цеца била казала на Раде Раконяц /бодигард на Аркан/, че ще направи техния командир послушно кученце.

Михайло коментирал пред бодигарда, че това е невъзможно и че една глупава певица не може да направи нищо на Аркан. Раконяц предупредил Улемек, че Цеца не е наивна.

„Мина време и Аркан ме вика да отида в Белград. Тръгваме към една къща, вътре мрак, изведнъж се оказва, че това е студио на Марина и Фута Туцакович. Облепено с кори за яйца, Цеца в един стъклен кафез със слушалки, онзи там нещо миксира“, разказва Михайло Улемек.

На сватбата на Цеца и Аркан Михайло Улемек се напил, но не от радост. „Аз и покойният Шуца Джорджевич изпихме при Цеца едни 2 литра уиски, а след това още четири. Да ви кажа, от мъка плаках“, с тези думи Улемек завършва разказа си за това как са се запознали Аркан и Цеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз нищо не разбрах, но защо ни занимавате с тези сръбски висаджии?
43
0
 
46
 
! Отговори
ЪЪЪЪ преди 4 години
Честно казано от тази статия нищо не разбрах. Кой плакал, кой пушил, кой пил, нищо не става ясно. Пълна бъркотия, преведена с гугъл, дори не сте си направили труда да изгладите текста. Пък имате претенции за някакви, че и коментари на хората триете. Пфууу!
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еврика! Разбрах.Обяснявам на всички: тази статия е преведена от сръбски на испански с Google. После Пацо Терасо я е превел на български.
41
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбия е родината на тази простотия чалгарията.От там тази зараза премина у нас.Трябва си яко изкореняване защото е като плевел покрай който нищо свясно не вирее.
40
3
 
36
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
До Владо ... Тази статията просто изразява реториката на един от приближените на сръПския национален герой Желко Ражнатович Аркан и показва интелектуалното ниво на сръбските националисти, които разбуниха духовете и на някои от нашенските "патриоти", носители на "Панславянски ценности" ... !!!
39
0
 
45
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Тази статия ще докара на някой мозъчен енцефалит , за което редакцията трябва да поеме отговорност.
38
3
 
43
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Чалгарите навсякъде по света са едни и същи, а с тия ланци и кръстове в/у парадната си униформа на сръПски гвардейски доброволец, Желко направо уби кучето ... Сръбския кич няма равен на себе си, пред него бледнеят дори и нашите ромски барони ... !!!
37
0
 
25
 
! Отговори
Аман от пияници преди 4 години
Тези какви са пияници, 6 литра уиски, аз толкова за целият си живот не съм изпил. И този/тази, която е написала статията на колко уискита са били?
36
8
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не,не може да бъде!За да се сътвори такъв невероятен ,абсолютно лишен от смисъл бълвоч,се иска невероятен "талант"!Направо си е за Нобелов Златен Скунск!А за поддържащите "герои",Златна Малинка!
35
1
 
40
 
! Отговори
,., преди 4 години
Do 12345Почувствах се по-добре след като прочетох втората страница от коментарите (чудех се аз ли съм Tъ=пa или статията). Благодаря на аудиторията, по-интелигентна от редакцията на днес.бг.
34
0
 
76
 
! Отговори
bocko преди 4 години
от всичко написано разбрах, че някакви двама изпили 2 + 4 кила уиски от мъка по нещо!?
33
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво прочетох току що?!? До последния момент влизаха нови герои...плюс 2+4 кила уиски
32
0
 
25
 
! Отговори
12345 преди 4 години
Почувствах се по-добре след като прочетох втората страница от коментарите (чудех се аз ли съм *** или статията). Благодаря на аудиторията, по-интелигентна от редакцията на днес.бг.
31
1
 
47
 
! Отговори
Несвързано преди 4 години
Нищо не се разбира на автора.Логически и хронологически също нищо не се връзва.Ама мъртвите носят на клюки и клевети.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на Цеца бащаи военен имат цигарена фабрика полвин Белграт е техен
29
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Била робиня в Швейцария? Това не може да е истина! Там е рай на земята, хората са с висок морал.Нали така, другарчета ***-тролейчета? НА запад лошо няма, така прокламира чичко шорош, нали ?А, Аракан е престъпник и продава дрога, нали? Ами американските полковници какво продаваха във Виетнам?
28
2
 
62
 
! Отговори
аркан преди 4 години
статията сякъш я е писал Митьо Пищова или главния редактор днес също е бил на 2 литра уиски за да допусне подобна недомислица
27
1
 
30
 
! Отговори
нищо не се разбира преди 4 години
Явно не ецялата статия,защото прилича на лошо сглобена.
26
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз за малко да се разплачем от мука..... Тужан съм!
25
0
 
41
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Разбрах само че Цеца не била Цеца , а Светлана. Ама що така ?Този въпрос не ми дава покой.

Спонсорирани публикации