Седмичен хороскоп - на кои зодии ще им върви?

Какво да очаквате от 7 до 13 октомври
7 окт 2019 19:13, Екип на Tialoto.bg
0
Седмичен хороскоп - на кои зодии ще им върви?
Снимка: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 7 – 13 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят промени. Няма да са генерални, но ще засегнат всички сфери от ежедневието. На първо място е желателно да проследявате старателно здравословното си състояние. Не се преуморявайте, не се и обездвижвайте. И двете крайности са еднакво вредни. Способността ви да мислите бързо е полезна, но ако настоявате прекалено много на своето ще навредите на личните и делови отношения. Овладейте се своевременно, за да не се наложи да правите нещо, което никак не обичате, а именно да се оправдавате.

Телец

Служебните ангажименти ще са повече от обикновено, но няма да ви затруднят. Постигнатите от вас резултати ще получат висока оценка от шефовете, но може да станат повод за клюки между колегите. Игнорирайте ги, за да не ви въвлекат в твърде хлъзгава територия. Не коментирайте предложенията за повишение в йерархичното ниво или покана за сътрудничество и разработване на съвместен проект. Любовните отношения ще са спокойни, ако не водите борби за надмощие.

Близнаци

Ще научите новости, които ще са ви полезни в две направления. Ще можете да развиете някои свои потенциални способности и ще промените мнението си за основни фактори, влияещи върху организацията на ежедневието ви. Не се задълбавайте в дребни проблеми, в които може да се опитат да ви въвлекат. Гледайте по-широко на случващото се около вас, колкото и драматични нюанси да се опитват да му предават останалите участници. Ако сте прекалено настоятелни при уреждането на въпроси с продължителен ефект има опасност да загубите всичко, за което се борите.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации