Според зодията: Каква почивка ви трябва?

Астрологията показва повече за ваканцията за вас и семейството
21 юли 2022 23:40, Теодора Драгоева
4
Според зодията: Каква почивка ви трябва?
IStockphoto

По принцип няма човек, който да не обича да ходи на почивка. Разликата е в типа и продължителността на ваканцията, от която различните хора и най-вече различните зодиакални знаци имат нужда, за да се отпуснат наистина и да релаксират максимално. На някои хора им трябва само един уикенд за почивка, на други им стигат 10 дни, а на трети дори и месец не им е достатъчен. Прочетете каква ваканция ви подхожда най-много според вашата зодия:

Овен
 
Вие обичате спонтанните почивки и винаги сте готови за нови приключения. Тъй като живеете за момента, вие се забавлявате на максимум, когато сте на почивка. Винаги си намирате нещо вълнуващо за правене, отдавате се на нощен живот и задължително планирате и редица спортни дейности. Точно затова понякога не успявате истински да релаксирате докато сте във ваканция, а се връщате на работа по-уморени и от преди.

Телец
 
Вие имате нужда от кратка, но качествена почивка, дори и да е само за няколко дни. Важното е през тези 5-6 или 7 дни наистина да сте обградени от тишина, красива природа, добри условия и хубава храна, за да можете бързо да „презаредите батериите“. Колкото и прекрасна да е вашата ваканционна дестинация, вие сте отговорен човек и ще бързате да се върнете на работа скоро. Изберете място за почивката си, където да сте обградени от зеленина.
 
Близнаци
 
Вие сте нерешителни и никога не знаете дали да отидете на почивка за няколко дни или за 2-3 седмици. Затова най-добре е да си направите няколко кратки почивки от по няколко дни. Това ви позволява да имате чувството, че ваканцията ви още не е свършила и дори след като се върнете у дома, продължавате да изпитвате емоции, покрай следващото ви пътуване. Пък и вие бързо и лесно събирате багажа и се организирате за нова почивка!
 
Рак
 
Водата ви успокоява и ви прави щастливи. Така че прекарвайте колкото се може повече време около вода – на море, река, езеро или язовир – няма значение. За вас единственото важно нещо е да релаксирате, взирайки се във водата и слушайки нейните звуци. Само така успявате да забравите за всичките си задължения. Десет дни е оптимална почивка за вас, не по-малко!
 
Още за почивката според вашия хороскоп вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-обичам гол да тичам зимно време по снега!

Спонсорирани публикации