Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
активните хора ще гласуваме за ген радев ние сме безпартиини и не нипришиваите кьм партии дпс орешарски и какви ли не измишльотининие сме свободни хора и не се влияем от никои
171
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПОРЕД ЦИК В ТУРЦИЯ, ЗА ЦЕЦКА 7752 ГЛАСА, ЗА Г-Н РУМЕН РАДЕВ 211, ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯТА" И ЗА "ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ"
170
1
 
24
 
! Отговори
ANTI преди 7 години
Тази за каква реформа в армията говори,като целта им е да похарчат едни народни пари за стари НАТО-вски *** и да си вземат комисионните.Естествено е Радев да избяга от тази ви "реформа",да не е луд да ви одобрява обогатяването.Сега като стане президент ще може да контролира реформата от гледна точка на човек-специалист,който разбира.Сегашния ни премиер е мутра, разбираща да рекетира,а министъра на отбраната разбира от трактори-за него щом има вериги и върви,значи става.Така ли ще ни пазят?
169
1
 
18
 
! Отговори
асдф преди 7 години
ГЕРП са стабилна притурка на фондацията "Ханс Зайдел". Където пипнаха предизвикаха катастрофа. Даже са нагли, безочливи и арогантни => всъщност това са евроатлантическите ценности.
168
1
 
25
 
! Отговори
8 години спахте преди 7 години
НЯМА СКОК НА ПЕНСИИТЕ, ЩОТО НЯМАЛО ИКОНОМИКА .8 ГОДИНИ СТЕ НА ВЛАСТ,ПРЕДИ ВАС ДРУГИТЕ 18 ГОДИНИ .ЗАЩО НЯМА ИКОНОМИКА И ТАКА ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ .
167
0
 
5
 
! Отговори
Васо преди 7 години
И най-паче Цецка си. Не си Онази Цеца. Еееееееееееееееех.........жельо мояяяяяяяя...
166
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ" БРАВО
165
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМА, ЗА ДВА НЕДОВЪРШЕНИ МАНДАТА, ЦЯЛАТА ВЛАСТ 100 %, КАКВО СТАНА С ИКОНОМИКАТА, ЗА ПЕНСИИ ЩЕ МИ ГОВОРИ, ПРОВАЛ СЛЕД ПРОВАЛ, ПРОДАЖБА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, ЗА ЦЕНОСТИ ЩЕ МИ ГОВОРИ, ЗНАЕМ ГИ ВАШИТЕ ЦЕННОСТИ, КОИ СА АКТИВНИТЕ ХОРА СПОРЕД ТЕБЕ, САМО КЛИШЕТА, ПРАЗНОТА
164
2
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Цачева - слугиня на бат БойкаРадев - русофил подкрепян от БКП....напред към светли бъднини
163
0
 
23
 
! Отговори
Васо преди 7 години
И с какво ще ги привлече тази типична соц. посредственност. С дар слово, интелект, поведение, биография, бизнес кариера, професионализъм или трудови постижения с някакъв реален принос за Отечеството. Единственото и качество е житейска практичност. Била член щото единствено така можела да усвои управленски навици. Не защото "такова беше времето".
162
0
 
27
 
! Отговори
радио Ереван преди 7 години
Някой пита радио Ереван: "Кога ще стана президентка?" Радио Ереван отговаря: "Цецке, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т.ъ.п въпрос вече за стотен път!"
161
0
 
23
 
! Отговори
НЕКОЙ СИ преди 7 години
ИЗПУСНАХА НЕРВИТЕ, ХАХАХАХА, НАЧАЛОТО НА КРАЯ, ОСТАВКА, ЧАКАМ ПОНЕДЕЛНИК С НЕТЪРПЕНИЕ, ТОА СЕ ЗАПОЧВА НЕШТО И МЕ МОЕ ГО ЗАВЪРШИ, ГЛАВЕН СЕКРЕТАР, КМЕТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ, ПЪРВИ МАНДАТ ЕДВАМ ЕДВАМ НАПОЛОВИНА, ВТОРИ ПА СЪШТОТО, ЕЙ, НЕРВИ, МНОО НЕРВИ. КАДЕ СА ИНТЕРЕСИТЕ НА БАЛГАРИЯ, НЕМА ГИ, ПРОДАДОХА ГИ, ЕЙ НАРОДЕ, НАРОДЕ, ШО СИ ТОЛКОЗ БЕДЕН, ОТГОВОРА Е, ЗНАЕТЕ КАДЕ
160
3
 
9
 
! Отговори
до Партиен вот? преди 7 години
до Партиен вот?:"Представете си сега, че ГЕРБ бяха издигнали генерал Радев, а БСП - Цачева"Ако Цачева беше издигната от БСП - повярвай ми, нямаше да събере и 10% от вота. Само най-заклетите комунисти, онези които не мислят, а гласуват по инерция - само те биха гласували за нея.От друга страна аз познавам няколко човека, които харесват Радев, но не искат да гласуват за него само защото е издигнат от БСП.Което определено е доказателство, че се гласува за партия, а не за личност.
159
2
 
13
 
! Отговори
Партиен вот? преди 7 години
Усещате ли как мажоританрия вот за президент се превръща в партиен. Хората не гледат качествата на кандидатите, а кой от коя политическа партия е издигнат.Представете си сега, че ГЕРБ бяха издигнали генерал Радев, а БСП - Цачева. За кого щяхте да гласувате тогава. Пак ли щяхте да гласувате за същия човек, или щяхте да гласувате за партията, която стои за него?Просто питам.
158
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От европейските ценности които уж спазвате и за които само говорите практикувате само егоизъм и материализъм :D Нито има някаква демокрация, нито манталитет като на запад, нито планове и идеи за развитието на страната, никакви реформи, само говорите 10 години, че трябват реформи, всичко си действа по старому, както винаги си е било, само едни пари от европа променят нещата и цялата борба е за това, кой ще ги усвоява. Това са европейските Ви ценности.
157
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бившата комунистка Цецка с мераци да седне в стола на също бившия комунист Росенчо. И тия тръгнали да плюят по Радев.
156
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
истината да си кажем,искате ли?-радев е партиен,да,и така ще остане,цецка -съжалявам,голяма грешка в нейната кандидатура,голяма,истината?-няма да гласувам на балотаж,не ,няма,защото нямам избор,нямам нормален избор,нито искам да се отклонявам от европа с проруски настроения,нито искам една жена като цецка да бъде мой президент.
155
0
 
21
 
! Отговори
тя преди 7 години
Едно недоразумение досега в президенството ни стига!
154
0
 
23
 
! Отговори
как не ви е грях преди 7 години
И защо да не обещаеш 300лв!!! пенсия ?- Много ли са ?Нямало пари?Вие прибирате парите ,затова няма.Грях ви на душата, дето обричате на глад и мизерия пенсионерите- Хората,които са построили всичко - болници,магистрали,театри,сгради - всичко !
153
0
 
16
 
! Отговори
162 преди 7 години
Нова личност трябва на България. Трябва и един Ботев, Левски, един Капитан Петко войвода, но в съвременен вариант. Човек патриот, но не краен националист, като Каракачанов и подобните нему, които ще закопаят България с правата лопата. Трябва да е човек изпълнен с достойнство, чест и патриотизъм. Човек, който да отстоява интересите на България и на Изток и на Запад, а да се прекланя единствено пред народа!Такъв няма в момента!Късмет