Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!

За майките пари няма, а за тези, които дерат кожи – има, рече Станишев
Обновена: 2 май 2013 22:05 | 2 май 2013 20:58,
797
Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!
Снимка: БСП

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава, е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград.

Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес. „Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници. 

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост. 

Според Станишев никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. 

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


797
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
584
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Другари, няма значние кои ще дойдат на власт, без АТАКА де, - ние сме си все свои, народа ни обича и се чуди кои са по добрите. Виждате - не става въпрос кои да избием, а кои да изберем. Всечко за народа, всичко в името на народа! Мир, труд, капитализъм! Да живее Демокрацията! Да живее и Народната власт - и тя беше демократична! Да живее Царят! Да живее и цар Киро - не е толерантно! Слава, вечна слава на Либерализма, създал Либерално Съсловие, което не се влияе от никакви избори! Ние победихме!!
583
0
 
1
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Ей тоя още ли е жив бе...???
582
1
 
2
 
! Отговори
bg преди 10 години
Ами Вие какви пари дадохте бе *** комунистическа еврейска,подиграхте се с пенсионерите-5000 на море ,да ге давите ли искате,всичките сте еднакви ***,като видяхте протестите на хората и бързичко се обединихте *** от различни партии
581
4
 
5
 
! Отговори
не на българоубийци преди 10 години
Първо да се справим герберастите после ще дойде редът и на другите.Най-голямото зло което роди българския преход е ГЕРБ партия на мутри, пидали, мошеници и подлизурковци.
580
3
 
6
 
! Отговори
смехурко:)))))))) преди 10 години
Хора задайте си въпроса колко ли години ще е разликата ако вкарат в зарвора Станиеш -Доган -Местан -Кунева- Костов и Милен Велчев............ :)))))))))))))))))) отговорете си сами 13 години срещу тях няма компромат съд и затвор .Много чудно след всичките им далавери геноцид срещу народ и отечество
579
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
e kak da ti poviarvam banda prestapnici.
578
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При положение, че имаме държавник и експерт икономист като Орешарски, да се гласува за дупедавци, *** и мутри е престъпление срещу България!Да живее България!
577
9
 
17
 
! Отговори
цццц преди 10 години
Ако Герб спечелят изборите България ще стане Северна Корея.Такава диктатура ща настане че идея си нямате.Дано Европа се намеси да ни спаси от тия мутри,защото доброволно те няма да си отидат.С цената на всичко ще гледат да запазят властта ,иначе ги чака затвор за всички глупости които сътвориха през тези 4 години.Но Европа ни гледа сеира,пък и тия *** и играят по гайдата,така че много са и удобни.
576
4
 
15
 
! Отговори
ками преди 10 години
работя в сферата на науката.за мен всички партии са нагли лъжци, които мислят за себе си не за народа. но аз лично толкова зле, колкото под управлението на герб, не съм била.
575
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 6969еми, за оправяне - ще ви оправи...
574
3
 
10
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 10 години
Ако три акорда на китара могат да се сравняват с музиката на Куин И Фреди беше педи, ама кърти Нашият *** от Банкя- то, самото словосъчетание няма нужда от коментар! Да му строшим китарата в тиквата на 12.05 и завинаги да му избием мисълтта, че някога вече ще слуша Ние сме шампионите след каквито и да е избори! НИКОГА ВЕЧЕ.
573
7
 
12
 
! Отговори
истината е: преди 10 години
Разликата между теб и Борисов е,че за тебе присъдата на народа е доживотен затвор бвз право на замяна другарю сергей!
572
11
 
12
 
! Отговори
cff преди 10 години
*** ***, как не ви омръзна нагло и безпардонно да гледате собствените си деца и възрастни родители да ровят по кофите. Трябва да си мазохист за да подържаш една 100 годишна илюзия разбила живота на няколко милиона хора и просперитета на една цяла държава. Сергей Доган Местан Ибрям на сЪд гробокопачи на Р България. Да махнем този цирей БСП-ДПС веднъж завинаги стига с тази долна комунистическа пошла партийка.
571
5
 
5
 
! Отговори
ильо преди 10 години
не харесвам нито една от всичките партии и за това няма да гласувам-но и никой от разбирачите по надолу не ми обясни как станишеф който няма и един трудов ден ще им осигури работа или борисоф който си призна че е *** той каква точно работа ще им намери..на батко балъчетата..аааа намерих ви работа в зоологическата градина..има за всички ви..
570
1
 
7
 
! Отговори
Той е ! преди 10 години
Той беше съдържателят на незаконен камион с цигари, които успя да разпродаде. Заради този случай на задържане се кръстосаха шпагите ни с Цветанов. Тогава Бойко Борисов взе моята страна. Аз имах конфликт с директора на полицията в Хасково по онова време Иван Петров (по-късно избран за депутат от ГЕРБ). След този конфликт, докато делото срещу Бояджиев отиде от първата инстанция Окръжен съд-Стара Загора до втората Апелативен съд-Пловдив, този човек от обвиняем за извършване на престъпление стана свидетел по делото. Разбирате за какво става въпрос за засегнати интереси. Другото заради което Цв
569
14
 
13
 
! Отговори
умерен преди 10 години
червената украинска *** е професионален предател по наследство- татко му измисли лагерите на смъртта и се опита на 2 -пъти да ни направи република на азиатската ***. Тоз *** продължава делото на партията им - да затрият България и ни превърнат в азиатска *** по примера на матушката им.На 12-ти Май да се освободим завинаги от руско -турския башибузук, който вилнее над бащино огнище!България за Българите !!!
568
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шоп(борисов) и ***(цветанов) те продадоха България и българите,нашата Родина има нужда да бъде управлявана от българи,а не от шопи,турлаци и помаци
567
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този с френското число 6969 явно "прекалено много харесва" Станишев-нито интелигентност излъчва съсела, къде го видя "честният му поглед", а лицето му винаги е усмихнато ехидно, лукаво и подло. И като прибавим злобата, с която говори предизборно с/у ГЕРБ излъчването му освен като мъж,но и като политик е кръгла ,голяма НУЛА.Сигурно и Местан харесваш -те са като Сиамски близнаци, но турският електорат не е забравил боищата и изгонването им при възродителния процес от БКП/БСП.
566
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, че част от народа не иска ГЕРБ е обяснимо/ така им втълпиха комунистите с лъжи/, но партиите, защо така яростно се нахвърлиха върху ГЕРБ, хайде обяснете си го. То е толкова просто -нещо им объркаха,разровиха се в далаверите на предните управляващи, изкараха документи, арестуваха главатарите на Октопода, Наглите, а народът се заблуждава,че мислят за него-не страх ги е от възмездие. Станишев нахален и нагъл комунист-затвор трябва първо за БСП-те също подслушваха/това стар техен патент/.
565
11
 
17
 
! Отговори
6969 преди 10 години
От Станишев лъха непринудена интелегентност,честен поглед ,усмихнато лице затова и младите го харесваме.Знам едно БСП винаги ни е оправяла ще ни оправи и сега.