Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!

За майките пари няма, а за тези, които дерат кожи – има, рече Станишев
Обновена: 2 май 2013 22:05 | 2 май 2013 20:58,
797
Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!
Снимка: БСП

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава, е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград.

Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес. „Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници. 

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост. 

Според Станишев никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. 

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


797
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
524
4
 
15
 
! Отговори
Гербераст преди 11 години
Цецо Крайслера сега да не го хване инфаркта на Мишо Бирата или загадъчното самоубийство на "убиеца" на Мирослава от Перник!Герберастка му работа !!!
523
5
 
13
 
! Отговори
Ъпсурд преди 11 години
Едно нещо е очевидно - ГЕРБ превърнаха МВР в частна мафиотска структураВеднъж мутра - цял живот мутра !!!
522
8
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ- Извращения преди 11 години
Дори и собствените хора на Борисов и Цветанов са погнусени от извращенията, които ги принуждават да извършват !!!
521
5
 
13
 
! Отговори
Цецко Менгемето преди 11 години
Цецо го е стиснал Боко за мъдята с менгемето.
520
9
 
12
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ! преди 11 години
Никога повече ГЕРБ! Повече тези индивиди не съществуват за мен! Това са хора, които все едно не са на този свят, не са в тази държава и все едно последните четири години не са били на власт! Това са най-антипатичните и нагли управляващи в най-новата история на държавата! Гнусни и жалки! Чудих се защо така реагира Борисов, ама то крушката си имала опашка - "Всичко, което съм правил, съм го съгласувал с лидера на партията каза Цветанов".
519
6
 
12
 
! Отговори
Диалог преди 11 години
"Борисов: Искам да знам кой ми слага слушалки в тоалетната"Цветанов: Амииии, Шефе, аз само исках да се уверя, че изхождането ви минава без инциденти .....
518
5
 
12
 
! Отговори
Ужас Баце ! преди 11 години
Ако Кокинов е извършил престъпление, то Бойко се явява или съучастник или подбудител/поръчител на деянието, а понеже в аферата участва и Миро Мършата то вече става въпрос за Организирана Престъпна Група !!!Ужас , баце, какви *** са ни управлявали !!!
517
10
 
8
 
! Отговори
НАГЛЯР преди 11 години
Това е нечувана наглост, преди Борисов и Цветанов да влязат в затвора, трябва да вкарат там и то за дълго Станишев и кликата му . Да не споменавам имена, че само като се сетя ми се подига.
516
13
 
11
 
! Отговори
Боко е пътник преди 11 години
За Боце има два изхода, да го бият или да го убият! За него боят е предпочитан избор, затова със зъби и нокти ще гледа да остане в политиката, нека го бият! Ако излезе от политиката на изхода ще го чакат дузина бивши ортаци и измамени вложители, отделно Йоца Амстердама, и хич няма да си играят да му правят протести...
515
10
 
13
 
! Отговори
Гаранции и последици преди 11 години
Въпрос: " Борисов гарантираше за Цветанов, а за него кой ще гарантира" Отговор: Основните гаранти на Борисов са Румен Пашата и Митко Каратиста !!! Последици: А последицата може да се окаже Софийският Централен или Сретан Йосич !!!
514
7
 
12
 
! Отговори
До Боко и Цоко преди 11 години
Ако за вас няма живот извън политиката, както казва Бойко , то знай, че докато сте в политиката, то няма живот за нас българите. И тъй като знаем какъв е вашият избор, то ние заявяваме, че оттук нататък ще избираме НИЕ и резултаът ще го разберете на 12 май!!!
513
15
 
17
 
! Отговори
ранго преди 11 години
Евала на Станишев, разхожда се, среща се с хората! Огромна разлика с тлъстата страхлива мутра, която не смее да си подаде нослето навън и се крие зад охраната на НСО!
512
9
 
11
 
! Отговори
Цецо-Крадецо преди 11 години
Цветанов: "В новия финансов програмен период са предвидени 25 милиарда лева, които ще влязат в България и ще подпомогнат развитието на регионите."Точно затова е много важно ти и Боко да не ги отмъкнете, че колко му станаха на Тиквата милиардите, 3 или 4 ???!!!
511
14
 
13
 
! Отговори
Karlito преди 11 години
Бандитският ГЕРБ си отива с погромКорабът на опърления Бойко се разпада в пламъци
510
5
 
9
 
! Отговори
Циу Циу преди 11 години
Ники Младгейов е главата на тази шайка, идеолог, идеатор и покровител, посочете го най-сетне това *** по име, Циу Циу е само видната част на айсберга, под водата са още по-мокри и мръсни
509
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът харесва комунистите, а не Станишев. Има разлика, но Станишев я използва, за да обира гласовете срещу Борисов.
508
2
 
5
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
НА 87 МЯСТО ПО СВОБОДА НА ПЕЧАТА БРАВО ,ТОВА Е ДОБРА ОЦЕНКА И ЗА ВАШИЯ САИТ,ЗАСЛУГАТА ВИ ЗА ТОВА ПОЧЕТНО МЯСТО НЕ Е МАЛКА.
507
1
 
8
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 11 години
ДНЕС БГ по чевръсто сменяйте темите тази вече остаря,аз знам че са празници,ама такъв ви бил късмета да сте на работа.
506
8
 
15
 
! Отговори
Има-нема преди 11 години
Ще напиша само това:Подобни просташки изказвания на другаря Станишев силно ме мотивират да му забия среден пръст отзад на 12 май :)ББ е зле, но тоя *** да ми чете морал ме вбесява!
505
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев разруши БКП и я превърна в придатък на НДСВ, ДПС или ГЕРБ.