Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!

За майките пари няма, а за тези, които дерат кожи – има, рече Станишев
Обновена: 2 май 2013 22:05 | 2 май 2013 20:58,
797
Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!
Снимка: БСП

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава, е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград.

Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес. „Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници. 

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост. 

Според Станишев никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. 

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


797
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
544
9
 
19
 
! Отговори
Gero преди 11 години
Загледах се в двете снимки,приложени към две статии в този сайт. На едната снимка е Бойко,на другата е хамстера. Погледнете ги и вие,уважаеми съграждани. Вижте хората около Бойко и вижте с кой се ръкува с съсела. На мен друга социология не ми трябва. Искам да Ви помоля да излезете и да гласувате на 12-ти Май. Нека не позволим червената чума да ни вкара в тяхната матрица. Те знаят,че единственият начин да си вдигнат процентите е да не гласуваме масово. Излезте и гласувайте -ГЕРБ,ДСБ,СДС няма зн
543
4
 
4
 
! Отговори
Jon преди 11 години
Слав ти работил ли с чужденци.Аз съм работил за чужда компания бая години и със участието на над 30 различни националности. Не сомо че не могат да работят като българите ами ако знаеш колко са прости французи,италянци,американци и др.Постояно закъсняват пият алкохол карат колите си пили пък да не ти казвам какви елементарни грешки правят.
542
6
 
6
 
! Отговори
slav преди 11 години
Най продажното и мързеливо племе в Европа това е българинът точка по въпроса
541
10
 
24
 
! Отговори
Герберастия преди 11 години
Мислите ли, че хората искат още 4 г. от същото? ГЕРБ са най-голямото зло за страната и най-вреден за хората ще бъде още един техен мандат. Това ще е мат за България. Защото няма отрасъл в икономиката, който да не е разсипан и плячкосан от близки на управляващата клика в ГЕРБ.
540
8
 
16
 
! Отговори
Хайлазин преди 11 години
Няма сектор в икономиката, който да не е разсипан и плячкосан от близки на управляващата клика в ГЕРБ. Наскоро политологът Евгений Дайнов ги оприличи на "варварска орда". Такава мизерия докара на хората, че сметките за ток станаха колкото заплатите и това предизвика масови протести.
539
8
 
22
 
! Отговори
ГЕРБ с/у България преди 11 години
Първи рунд ГЕРБ с/у България 400 000 хиляди безработни! 100 000 фалирали малки и средни предприятия! Инфлация - 13% . Индексация - 0! Здравеопазване, образование, наука и култура - тотално разсипани! Бойко Борисов - милиардер Директорите на ЧЕЗ Митко Каратиста и Пашата регистрират 250% печалба за 2012 И т.н. и т. н. ........
538
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Zbogom komunizum , zbogom komunisti , zbogom ubiici na deca i iznasilvachi na bezpomoshtni jeni i ubiici na vsichko svqto v Bulgaria i ne samo ! Dovijdane i dano nikoga poveche da ne se vijdame s vas gadni cherveni cherveeiii ..otnovo zaguba za vas otnovo !!!! umiram ot kef kato znam , che savsem skoro BSP shte zagubi otnovo i dano na po sledvashtite izbori BSP da bude otstranena ot parlamenta i elita i da bude vkaran v zatvora do jivot bez pravo na zamqna! gad neshtastna !!!
537
8
 
10
 
! Отговори
ДалайМама преди 11 години
Mафиотите от ГЕРБ са не само най-крадливото правителство, но и най-некадърното и безхаберното. Както във всички аспекти на вътрешната политика , така и във външната - ПРОВАЛ батенце !!!! Хората се самозапалват, а някой ми защитават преките виновници за тази Гавра !!!!
536
13
 
15
 
! Отговори
Алл преди 11 години
Сержи, мамин убавец, а ти колко трябва да лежиш? Що не си кажеш?
535
10
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
КАЖИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ ЗА НАРОДА.НЕ САМО ДА ПЛЮЕШ.С ТОВА НЯМА ДА НИ НАМЕРИШ РАБОТА ИЛИ ДА НИ ПЛАТИШ СМЕТКИТЕ.
534
6
 
12
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
АБЕ ТОЯ ЧОВЕК НА СНИМКИТЕ ВСЕ ПЛАТЕНИТЕ МАЖОРЕТКИ НА БСП КРАИ НЕГО.ХОРАТА ОТ НАРОДА КАДЕ СА.
533
3
 
11
 
! Отговори
Цецо Шестака и Флоро преди 11 години
Само не разбрах нещо. Цветанов подкрепи Флоров защото му е приятел от детинство или защото тъгувал с наркотици !?!? Тоест, това приятелство или бизнес отношения са ?
532
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спинозният *** се изживява и като съдия, не само като бащица на нацията.Сатърчето отпреди няколко години е бледа сянка на сегашната червена смрад.
531
4
 
13
 
! Отговори
След Бойко и Потоп ! преди 11 години
България трайно е последна от европейските страни в класацията за свобода на медиите и сега е на 87-о място в най-новия годишен индекс за свобода на медиите на "Репортери без граници", докато през 2006 г. заемаше 35-о място, посочва "Икономист".След Бойко и Потоп на демокрацията
530
6
 
13
 
! Отговори
При прокурора ! преди 11 години
Боорисов:"Ако имаме 100 депутати, ще пробвам да направя кабинет"1. Няма да имаш 100 депутати.2. Колкото и да са - и те ще отидат при Прокурора !
529
6
 
11
 
! Отговори
ЗАЩО ? преди 11 години
Защо семействата на проговорилите срещу Цветанов са изтеглени извън страната ???От какво ги е страх?Да не би да страх от Отвличане ?Що за *** се оказа Цветанов ?!
528
3
 
7
 
! Отговори
Джаро преди 11 години
А сега и Лара като разпознае "чичко Цветанов".....Леле-Мале !!!
527
3
 
15
 
! Отговори
Цацаров преди 11 години
Борисов: "Гарантирам за Цветанов"!И Гаранта и Гарантираният в скоро време - Под Гаранция
526
3
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов: преди 11 години
Преди:"Ще ги следя и слушам, и те го знаят че го правя, дори и без законно разрешение, тотален контрол над тях" Сега:"Не знам за какво става дума, да не съм луд, сега падам от Марс, подслушване - к"во е това?!?!
525
5
 
11
 
! Отговори
Терминатор бг преди 11 години
Борисов и Цветанов нямат полезни ходове!Asta la vista Baby !!!