Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!

За майките пари няма, а за тези, които дерат кожи – има, рече Станишев
Обновена: 2 май 2013 22:05 | 2 май 2013 20:58,
797
Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!
Снимка: БСП

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава, е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград.

Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес. „Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници. 

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост. 

Според Станишев никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. 

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


797
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
564
8
 
10
 
! Отговори
Пич преди 11 години
Кажи му кумонист и не го обиждаи повече .
563
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ."ГЛУПЕЦЪТ-ТИКВА",В РЕДОМ ВСЕКИ ПОЧИТА."
562
9
 
7
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
Мама и тате казват ,че най-добре сме били когато е управлявала БСП/богато се е живяло само по времето на Луканов и Виденов за него още съжаляват/После онзи Костов откраднал всичко и парите на мама и тате,после Дядо там било що годе добре,и после онзи народен изедник Борисов,По времето на Виденов са ме водили на почивка на Мадейра,на Канарите било достъпно за всеки,а при Боко в Ахтопол.Мама и тате се обикнали по времето на Луканов в Монте карло,било масово прието да се почива там .За това ние младите сме за БСП.
561
12
 
9
 
! Отговори
христова преди 11 години
От всякъде атакуват Борисов,а където има митинг на Герб е пълно с хора.ЯВНО МАНИПУЛАЦИИТЕ НА СТАНИЩЕВ НЕ РАБОТЯТ.
560
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов и Цветанов са софийски ***.
559
4
 
17
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Не ставай смешен казва Борисов ти си го избрал. Целият разговор, който се развива в най-добрите традиции на филми за мафията, най-вероятно е записан от бившият министър на земеделието. А събеседниците говорят за секс, злоупотреба с власт, нарушения на закона, и като цяло за пълно презрение към демократичните институции, от страна на пирамидата, на върха на която е босът, пише френският вестник "Le Temps". В затвора им е мястото.
558
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОРИ 707ПОРАЗЕНИ МОЗЪКО,КОЙ ТОГАВА Е БЪЛГАРИН?
557
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е шоп,Цветанов е *** и двамата не са българи-----за да бъдат те на власт до сега значи българите са много прости
556
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Станишев и БСП, които са национални предатели, присъдата е разстрел на площада. Така че, ако ще си говорим за присъди, всичко е ясно...
555
9
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Атакист съм по принцип и ще гласувам за Атака, но разликата между феновете на бсп и герб е следната Герб-прасета,трактори,селяни и мутриБСП-млади ,лъчезарни красиви хораИзводите са налагат от сами!
554
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ,ГЛУПЕЦЪТ-ТИКВА В РЕДОМ,ВСЕКИ ПОЧИТА".
553
8
 
9
 
! Отговори
teo преди 11 години
СерГЕЙчо,КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР ОТЪРВА СЛЕД КАТО ЗАТРИ НАРОЧНО ЦЯЛА ПАПКА С КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ,ЗА ДА СКРИЕШ ДЪРЖАВНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПОД ПОЖИЗНЕН ИМУНИТЕТ,КАТО БАЩА СИ??!!ТВОЯТА КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ Е БЕЗКРАЙНА, НО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,МИСЛЕЩИ СЕ ЗА НЕДОСИГАЕМИ ОТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!БЪЛГАРИТЕ СЕ СЪБУДИХА И ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ НА ТВОИТЕ ЧЕРВЕНО-ТУРСКИ МАНИПУЛАЦИИ И КОМПРОМАТИ!СерГЕЙ-ибрика - ВРАГ 1 ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
552
0
 
12
 
! Отговори
зеленчук преди 11 години
Всички и турци и българи и индианци сме *** като зеленчуци! Има една шепа хара, които се уядоха като коледни прасета а ние продължаваме да се джавкаме като бездомни кучета! А ония с крадените кинти ни гледат сеира и ни се смеят на акъла! Продължавайте да правите кефа на олигарсите да ви го начу....м на всичките балъци! Весели празници на нормалните хора, в случай че са останали нормални хора разбире се?
551
12
 
14
 
! Отговори
пюл преди 11 години
Все бива бива ама толко плюване срещу ГЕРБ не е имало . Това означава че на някои впрочем на всичите са им растурили рахътлъка и бръкнали одзад-- лоши ГЕРБеристи. Колко лошо направиха ГЕРБ ,взривиха църквата, направиха лагер в Белене в Скревена ами и неискат да правят атомна централа-- а тока нестига. С една дума плюваите ги а *** вие пък сте свикнали да плювате срещу вятъра. Плюваите плю. има и малко защо.
550
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Стотици детски градини, болници, училища останаха на студено. Невероятна история... .....България щеше да изчезне още през 70-те години на миналия век, когато на 2 пъти управляващите комунисти взеха решение на Министерски съвет и изпратиха молба до Москва да станем 16-та им Съветска република! Това е най-предателския акт на БКП преименувала се за 1 нощ на БСП, която нито веднъж до сега не е разграничила от БКП, а уж вече са социалисти. Те се изплюха върху паметта на Ботев и Левски и хилядите герои, загинали за свободата и независимо
549
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разликата м/у Станишев и Гоце е завинаги да ги няма на власт
548
5
 
6
 
! Отговори
ДЯДО ГРОЗ преди 11 години
Ми то...ако се върнем към средата на 90-те /незаконните цигари край морето от Ст.Загора,амфитамините,далаверите с Цветелинка/,разликата комай доста ще се увеличи!!!
547
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ппростете ми!
546
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първо комунистическите крадци и бандити в затвора, да отговарят за бедността,за престъпността,за отвличанията и рекета-всичко това е свързано с тях. Нали управляваха-имаше бум на отвличания и престъпност, крадоха,преватизираха, а сега нагли ,нахални и лъжци. Направиха сделка с "дявола" само и само да се докопат до властта,за да си скрият далаверите в Енергетиката,заменките,приватизациите- не им вярвайте българи,обърнете се към миналото,спомнете си безчинствата им,вижте злобата им "за властта"вън
545
11
 
16
 
! Отговори
Жик-Так преди 11 години
Държавата след Борисов е като къща след тинейджърски купон - пълна разруха, но си личи, че някой яко се е забавлявал на чужд гръб!!