Дончев убеден: ГЕРБ не е в изолация, имаме варианти за премиер

За всяка позиция имаме повече от един вариант, посочи той
11 юни 2021 09:45, Красимир Ангелов
129
Дончев убеден: ГЕРБ не е в изолация, имаме варианти за премиер
Снимка: БГНЕС

За всяка министерска позиция, дори и за министър-предстедател, имаме повече от един възможен кандидат. Това означава голям човешки ресурс, заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

По думите му Даниел Митов е бил номинация за премиер в рамките на изтеклия парламент, а сега е възможно отново да е той, но е възможно да е и "титулярът на партията". "Всичко зависи от куп фактори", уточни Дончев.

Според него ГЕРБ не е в изолация, а анализите им показват, че има атомизация на политическия живот, където никоя политическа сила не иска да работи с друга. Според Дончев това е сериозен проблем.

Още по темата
"Объркан е модусът на правене на политика. Целта за участие в изборите е целите, програмата ти да бъдат реализирани. В момента наблюдаваме друг жанр, където политическите представители се състезават кой най-много ще се накара на другите. В годините назад многократно са ни зачертавали и зачерквали", припомни той.

Относно санкциите "Магнитнски" Дончев изрази мнение, че трябва да бъдат подложени на по-дълбок анализ.

"Ако тук държавата търпи укор, той е, че дневният ред на обществото - това, което се коментира и вълнува хората, не е станало дневен ред на институциите. Дългосрочният ефект е, че всяка политическа сила ще бъде безкрайно внимателна с кои лица работи или включва в своите редици", смята зам.-председателят на ГЕРБ.

Той отчита като комуникационен недостатък това, че партията е допуснала да бъде свързана с посочените от САЩ лица, за което нямало основание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, ГЕРБ не можели да бъдат в изолация, кой ви излъга бв господа ??Вие сте си в изплация вече по стандарт, заедно с вашите избиратели от ГЕТОТО !!!Официално е вече че ГЕРБ са партията на клептоманите и гетата, нормалните не гласуват за вас
64
18
 
8
 
! Отговори
За съжаление на преди 2 години
българските граждани всеки път, когато успеят да свалят ГЕРБ от власт със скандали или някакви манипулации ВСЕКИ ПЪТ България затъва и се връща с години назад. Единствено ГЕРБ успява да води страната към някакъв напредък и европейски интегритет и да спазва финансова дисциплина, но и да подпомага социално слабите и пенсионерите. Сигурно сред тях има много корумпирани, сигурно има и от ДС, но за обикновения човек е важнен напредъка ,спокойствието и увеличаването на благосъстоянието на държавата.
63
3
 
15
 
! Отговори
Пенсионерите преди 2 години
ГерП трябва да бъдат закрити със закон.... търсени и преследвани....като национални изменници и предатели !!!! Взимайки си днеска пенсията установих ...че страшно много пенсионери...нищо не ги интересува ...само да останат 50 леааа добавка ....
62
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ се заформи се нова етническа партия с платени избиратели от маалите.
61
4
 
16
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Дончев , разпускайте партията , потъва като СДС-то ,.. колко БЯХТЕ , колко останахте !
60
5
 
14
 
! Отговори
г-н Дончев ,... преди 2 години
,... дръжте се за ФакултетО , той по-важен .
59
1
 
10
 
! Отговори
у-биден преди 2 години
Дончев не е убеден , той е ОБИДЕН !
58
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корупцията я създаде СДС след 1989 година, но ГЕРБ я направиха държавна политика.
57
5
 
16
 
! Отговори
КОФТИ преди 2 години
И САЩ снеха доверието от Борисов !
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До AZPКротките,културни хора от БСП и мекия Станишев от БСП , са просто приказка и мечта пред агресивното правителство на герберите и патериците им и злобния им, алчен вожд! И БСП мачкате и смазахте, стъпка по стъпка и с троловете си ги убивахте,убивахте и бизнесите им, защото вожда не търпи друга власт, освен своята и слугите му гербери!
55
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименА ти какво ще кажеш за това, че всички протестъри, неудобни хора на Бойко и неудобни журналисти са били обявени за "терористи" и службите ги преследват,подслушват и тероризират? ! Това злобно и отмъстително същество няма мяра, преди хората и една дума да кажат срещу него или накриво - умираха, сега хората ,които протестират и търсят правата си , ги обяви за "терористи" ,за да бъдат преследвани от българските и международните служби, само защото са му неудобни на него - АЛЧНИЯ ВОЖД!
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз предлагам Цвета Караянчева или позната сред народа като *** за министър-председател,със знанията и капацитета си тя ще удиви лидери на всички държави по света....
53
12
 
8
 
! Отговори
AZP преди 2 години
Корупцията беше създадена и толерирана от БСП и ДС.Те създадоха и олигархията,и организираната престъпност.Тяхното лице в момента е Румен Радев с няколко "знакови" министри в своето правителство.Те олицетворяват връщането на България към червената диктатура,за която,освен гореспоменатите,работят и с.Трифунов,и м.Манулова.Не е редно трайно живеещите извън България да определят нейните съдбини,защото живеещите тук ще изпитат всички техни капризи на своя собствен гръб.
52
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата на този Минеков ли беше от Отровните, дето вчера направи скандала в ТЕЛЕВИЗИЯТА БИЛ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА БАЙ ВИ ТОШО. Член на ловната му дружинка и изработил паметника на Живков в Правец. Мислите ли, че синчето някога е работило и си е изкарвало прехраната - винаги е бил от номенклатурата и е грабил. И всичките протестърчета са такива начело с Мая. Завършила курсове за комсомолски кадри в Москва. А сега Божков им плати революцията. Комунистически от--репки.
51
25
 
12
 
! Отговори
К. Ш. преди 2 години
Близо милион гласоподаватели на ГЕРБ не могат да бъдат в изолация. Партията на Борисов отново ще победи, за жалост на ФИГУРАНТА, Рашков. МИНЕКОВ, Галевица и другите мутри.
50
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев Божков Слави имат еднаква Цел да съборят Бойко Борисов това Това ги Прави съюзници срещу демокрацията
49
5
 
23
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Прав сте г-н Дончев , и Факултето е с вас !
48
6
 
22
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Така е.......но след месец, определено НЯМА да спечелите.
47
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне още една загуба е нужна на ГЕРБ, за да почнат да се държат уважително към народа СИ. Защото все още ми звучат като самозабравени. Два-три изборни шамара лекуват...
46
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименБесилките на площада , бяха за вас гербери, знаците на бесилките "път с предимство" и "само направо" - също беше за вас, сега ще изпитате онова, което хората изпитваха, докато Бойко,ЦЦ и вие бяхте на власт и вилняхте , махалото се връща, знам какво говоря, знам какво означавт тези бесилки!