Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!

"Тези губят златно време да чегъртат, вместо да ваксинират"
Обновена: 1 юли 2021 18:53 | 1 юли 2021 18:52, Веселина Йорданова
682
Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!
Снимка: БГНЕС

Искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в град Велики Преслав. По думите му в демокрацията има и власт, и опозиция.

"Много ми е мъчно за "Хемус". Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е готова и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не искат да я пуснат. На инат, за да не бъде открита преди изборите", подчерта председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

Той припомни, че автомагистрала "Хемус" се строи от 1974 година, когато Тодор Живков прави първа копка.

"Построява я до Правец магистралата и там приключва. За да не стане грешка, ние отделихме 1,35 млрд. в отделна сметка за магистрала "Хемус". Завършването на тази магистрала е единственият шанс Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от вас. И това се дължи на "Тракия" и "Марица", двете магистрали. Там са заводите", обясни Борисов.

Той бе категоричен, че няма неизпълнено обещание и посочи няколко неща, които ще направи през следващ управленски мандат на ГЕРБ.

"Дадете ли ни гласовете си, "Хемус" ще бъде възстановена веднага. 50-те лева на пенсионерите ще ги получават, докато не си замине Ковид. Моля Ви, отидете и се ваксинирайте! Септември ще има тежка Ковид вълна. 1000-те лева за медицинските работници на първа линия също ще продължим да изплащаме. Тези губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората. Има от всички ваксини. Идете и се ваксинирайте", призова Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
480
3
 
7
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
До #601 не знам за култ, ама аз за мавзолей си мислех? С надпис с златни букви (ама Китайски от ali-то) "С корупцията до тук!" или "Кюлчетата не удължават живота!"
479
4
 
24
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 2 години
Този път и да слушкаш PR-ите си и да разиграваш сценки няма да помогне. Каква чувствителна натура се извъди. За АЕЦ Беляне не ти ли беше мъчно, за Южен поток не ти ли беше, за изтребителите Грифен, а за всички тези хора, които починаха докато нямаше ваксини, а така и не внесохте от Спутник 5 да не би някой в ЕС да ви спре кранчето. Предатели на цял един народ. Заслужавате да ви съдят за геноцид и сигурно ще се случи. Да видим тогава дали джендерските ви приятели или кюлчетата ще ви спасят.
478
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За парите ти е мъчно, Баце - за тези пари, които даваше на изпълнитЕлите на лотове от АМ - 2-3 пъти повече от реалните и после си ги делехте с ТЯХ. Тая мандра СВЪРШИ!
477
4
 
22
 
! Отговори
:) преди 2 години
Този е един жалък ***. Ще пия едно скъпо уиски, когато боклуka отиде в затвора.
476
4
 
26
 
! Отговори
Лили преди 2 години
Защо ти е мъчно,няма кинти ,няма джип да се разхождаш ли?От мъка си заприличал на 90 годишен старец.
475
5
 
24
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
бай г.аню пак си води монолог със безмисленно съдържание.той това най го умее
474
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше на времето едно предаване -" Хумор , сатира и забава " Продължавайте да пишете за милиарди , чекмеджета , убийства , подслушвания , рекет , БКП книжки и всичко което ви дойде на ум и умните хора много ще се забавляват на наизустеното от какаду менажерията . Все пак друго си е да вярваш на папагали, не е нужно мислене.
473
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 2 години
От вчера е тази тема, няма ли други новини а с този крадец ни занимавате?
472
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО УСЕЩАМ ТУК НОСТАЛГИЯ ПО БАЦЕ КАТО ТАЗИ ПО ЖИВКОВ... АУЖ СТЕ ДЕМОКРТАТИ, АНТИКОМУНИСТИ ХАХАХАХДАЖЕ СЪЩИТЕ ЛАФОВЕ КАТО ЗА ЖИВКОВ ПОЛЗВАТЕ- КАК СТРОИЛ , МИСЛЕЛ ЗА НАРОДА... ОЩЕ МАЛКО И КУЛТ КЪМ БОЙКО...
471
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЩО БЕ? ИЗЛЕЗ СЕГА С ЧАСТНАТА ДЖИПКА, ИЗВАДИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ПАЧКИТЕ И РАЗДАВАЙ, МОЖЕШ И ЛЕНТИКИ ДА РЕРЖЕШ, НАЛИ СИ ХАРАБИЯ? ХАРАБИЯ БЕШЕ, *** С НАШИТЕ ПАРИ...
470
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Вътрешни хора" си прибират в джоба по 180 милиона лева авансово за "безопасни свлачища", докато Иван Димитров работи за 800 лева. Той е "външен човек".
469
14
 
5
 
! Отговори
ДО 597 преди 2 години
КОЙ ИМА ИНТЕРС ДА Е СРЕЩУ БАЦЕ ТИЗИ ЖАДНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ТОЙ ПОНЕ СЕ НАЯЛ И СТРОИ НЕ РУШИ
468
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Бойко глупостите! Преди ме забавляваше с простотиите си, но вече ми е досаден и скучен. Виждам един човек в кризата на средната възраст. И той като Тръмп отхвърлен, но продължава да става за смях.
467
16
 
7
 
! Отговори
ДО 592 преди 2 години
А ТИ ЩОМ НЕ ВИЖДАШ ЧЕ НА СРЕЩА СА ИЗГЛАДНЕЛИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ЧОВЕЦИ НИНОВА ИМПЕКСОВА ГАЛЕВИЦА РИСТО НУЛАТА РЕВЕ ДА Е ГЛ ПРАКУРОР А ЕДИН ДЕН СТАЖ НЯМА ДЕБЕЛАНОВА ВАНКОВА РАШКОВ АТАНАСОВ СЛАВЧО НИЩО ПРАВЕЩИЯ ВСЕ АЙДУЦИ НА КАКВО РАЗЧИТАШ ДА ДОИДАТ ДА СИ ВДИГНАТ ОЩЕ ЗАПЛАТИТЕ ДА СЕ ВОЗЯТ В КОЛИ КОМАНДИРОВКИ ДА СЕ СПРЕ СТРОЕЖ НА МОСТОВЕ МАГИСТРАЛИ ДО СЕ ФАЛИРАТ БАНКИ И ОЩЕ И ОЩЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ ТОВА ЛИ ИСКАШ
466
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бабичкаЗа кои комунисти говориш? Тези до момента какви бяха? Бойко е безпартиен охранител на Живков или някой от другите му набори?
465
10
 
5
 
! Отговори
ПУЯК преди 2 години
БОЖКОВ И ДРУГИТЕ КАТО НЕГО ЗА ДА НЕ ГИ ПИПА НИКОЙ ПЛАЩАТ НА ИЗМИСЛЕНИ ПАРТИ А ТЕ СА СРЕЩУ БОРИСОВ И УТРЕ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ И ВЛИЗАМЕ В ЕДИН ЦИКЪЛ НЯМА ОТЪРВАВАНЕ ФИГУРАНТИ И ЗАЛОЖНИК НА ШАЙКА КРАДЦИ ЦЯЛА РБ
464
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 589Значи ако изкарваш 4-5-6 хиляди на месец, може да си затваряш очите за безумията и кражбите които се вършеха последните години и да не "ни интересуват глупости" ??? Типичното герберско мислене. И после се чудите защо ще ви изритат хората на 11.07
463
5
 
11
 
! Отговори
Некачествен матрял преди 2 години
До Анонимен 589 Аз заработвам и повече, но съвсем не съм ***. Щом намираш България от последните 10 години за нормална, значи няма какво да си кажа с теб. Надали ще впрегнеш една от двете си мозъчни гънки и да се опиташ да разбереш какво ще ти кажа.
462
6
 
7
 
! Отговори
айде преди 2 години
да по дарим на Буци, пълен комплект играчки - "багери, булдозери, и др "тежка техника", каска и жилетка да е главен ръководител на магистрални строежи - поне да обучи внуците
461
11
 
5
 
! Отговори
ЕИИИ преди 2 години
КОЙ ЧЕЛ КОЙ НЕ ЧЕЛ НО ТИЯ СА ДОШЛИ ЗА РЕВАНШИЗЪМ И ДА СПИРАТ РАБОТАТА ВЪН ДЪРТА БАБЕ ТИ СИ ДА ГОТВИШ И ПЕРЕШ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ ВЪН ВЪН ВЪН