Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!

"Тези губят златно време да чегъртат, вместо да ваксинират"
Обновена: 1 юли 2021 18:53 | 1 юли 2021 18:52, Веселина Йорданова
682
Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!
Снимка: БГНЕС

Искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в град Велики Преслав. По думите му в демокрацията има и власт, и опозиция.

"Много ми е мъчно за "Хемус". Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е готова и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не искат да я пуснат. На инат, за да не бъде открита преди изборите", подчерта председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

Той припомни, че автомагистрала "Хемус" се строи от 1974 година, когато Тодор Живков прави първа копка.

"Построява я до Правец магистралата и там приключва. За да не стане грешка, ние отделихме 1,35 млрд. в отделна сметка за магистрала "Хемус". Завършването на тази магистрала е единственият шанс Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от вас. И това се дължи на "Тракия" и "Марица", двете магистрали. Там са заводите", обясни Борисов.

Той бе категоричен, че няма неизпълнено обещание и посочи няколко неща, които ще направи през следващ управленски мандат на ГЕРБ.

"Дадете ли ни гласовете си, "Хемус" ще бъде възстановена веднага. 50-те лева на пенсионерите ще ги получават, докато не си замине Ковид. Моля Ви, отидете и се ваксинирайте! Септември ще има тежка Ковид вълна. 1000-те лева за медицинските работници на първа линия също ще продължим да изплащаме. Тези губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората. Има от всички ваксини. Идете и се ваксинирайте", призова Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
440
4
 
13
 
! Отговори
От ГЕРБ преди 2 години
Слви Трифонов е виновен , даже и Президента Радев , кака пена чистачката в ЦСЗ --също !
439
12
 
13
 
! Отговори
Ох.. преди 2 години
И на мен ми е мъчно , че ГЕРБ СИ ЗАМИНАВАТ , и Бойко не може да го преживее .Много крадене бре , скъсахте се , а за народа 50 лева , като после ще му вземем 150 като вдигнем цените !!!Животът налага промяната господа от ГЕРБ !
438
10
 
18
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
БОЙКО ПАК Е НА ДРУГ СВЯТ , ами хората не искат ПОСЛЕ да правят РЕМОНТ НА РЕМОНТА , ИСКА СЕ КАЧЕСТВО ...Как до сега сме търпяли толкова НЕГРАМОТНИ УПРАВЛЯВАЩИ ?
437
4
 
4
 
! Отговори
питам сериозно, преди 2 години
някой запознат може ли да ми обясни каква е тази магистрала хемус, за от къде докъде е планирана и към момента в каква степен е в експлоатация? просто не съм запознат, а в медиите информацията е ту такава ту онакава. благодаря.
436
10
 
17
 
! Отговори
ТОЗ преди 2 години
не разбра ли,че е противен на всички нормални хора?
435
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магистрали,саниране,комисионни,за всичко ми е мъчно,че няма повече да си пълня чекмеджетата с евро и банковите сметки тук и там.Милиарди,"спестени" от пожарникаря.А два милиона и половина пенсионери,кютат ден за ден.
434
11
 
17
 
! Отговори
голям КОМУНИСТ преди 2 години
Няма по-голям КОМУНИСТ от Буци. Ама от най-нусните Комунисти! - най-подлите, най-страхливите, най-крадливите. Бандит, доносник, мерзявец., лъжеце. Единствената му добра черта е оная дето му дели гз на две. Любима е на кмета на Симитли, бай Ставри също я харесва.
433
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 556Ако не бе този "Пунчо", не само осветлението на тунел Топли дол щеше да падне, а виадукти и тунели щяха да се срутват. И нямаше да има магистрала до Бургас. Осветлението на Топли дол е "ремонтирано"при Тройната! Участъка София - Горна Диканя на магистрала Струма е направен при Тройната! Магистрала Тракия между Чирпан и Ст.Загора е направен при Тройната!!!! Като не щеш "Пунчо", получаваш "***"с всички екстри! Давай като си толкова умен!
432
6
 
10
 
! Отговори
Бате Бойко преди 2 години
що се правиш и ти на загрижен. Не се ли сещаш, че и да ги спечелиш тези избори, като миналия път пак всички ще се насъберат против теб и няма да ти дават да управляваш. Земи обяви един бойкот на изборите и после ги прати на Конситуционния съд.
431
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герб са гадовеСхемата е на трибуквена партия. ГЕРБ са с 4 букви!!!!! Преди схемата бе на друга трибуквена партия. Двете трибуквени партии подкрепиха Радев на президентските избори. Бой по гадовете!
430
9
 
21
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
В цялата страна започна мащабна акция за залавяне на тарторите купуващи гласове, сега ще лъсне измамната схема на Гербавата партия която купуваше гласовете на ромите и бедните Българи.Очаквам 14% да събере мафията ГЕРБ това е максималния таван реално те разполагат със 7% подкрепа.
429
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пунчо защо не се скрие някъде!?! За 12 години нищо не направи и сега за 1 месец плаче като вдовица за ...!!! Накраде се, наяде се, какво иска повече? То трябва и малко срам да има човек!
428
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко пак ще измете къщичката! Изборите идват! И Бойко идва с валяка ГЕРБ!
427
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не пипайте нещо което е изпипано и необходимо на България! Бойко ще я довърши,той ще реже лентичките,защото ГЕРБ ще спечелят ПАК изборите!!!
426
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак сме първи,пак печелим,пак Бойко е върха! Магистралата Хемус е негова заслуга! И той ще я довърши!
425
5
 
13
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
Предстои естествения завършек на приказаката за Лъжливото овчарче
424
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно е прав! Само истината! Браво!
423
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Бойко на избори! Пак ще спечелим! Прав е за магистралата! Мачкай ги Бойко!
422
13
 
7
 
! Отговори
бабичка преди 2 години
Абе неблагодарници,вие какво искате от Борисов,че се заяждат е с него а ?Само лъжете и кървите от злоба.Малко ни мачкаха комунистите,че сега и вие.Какво сте направили за България,че да имате претенций-ни -що,критикарствате,но и това не правите като света,защото разтягате лъжи.Я се засрамят е, я стойте мирни,защото нищо не знаете за живота.Та вие нямате елементарното качество да уважат атентата а някои от вас дори и близките си.Брутални сте,кухи сте и тука и на улината но с претенции.Жалка работ
421
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше на времето едно предаване -" Хумор , сатира и забава " Продължавайте да пишете за милиарди , чекмеджета , убийства , подслушвания , рекет , БКП книжки и всичко което ви дойде на ум и умните хора много ще се забавляват на наизустеното от какаду менажерията . Все пак друго си е да вярваш на папагали!!!!!!!!!!!!!!