Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!

"Тези губят златно време да чегъртат, вместо да ваксинират"
Обновена: 1 юли 2021 18:53 | 1 юли 2021 18:52, Веселина Йорданова
682
Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!
Снимка: БГНЕС

Искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в град Велики Преслав. По думите му в демокрацията има и власт, и опозиция.

"Много ми е мъчно за "Хемус". Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е готова и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не искат да я пуснат. На инат, за да не бъде открита преди изборите", подчерта председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

Той припомни, че автомагистрала "Хемус" се строи от 1974 година, когато Тодор Живков прави първа копка.

"Построява я до Правец магистралата и там приключва. За да не стане грешка, ние отделихме 1,35 млрд. в отделна сметка за магистрала "Хемус". Завършването на тази магистрала е единственият шанс Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от вас. И това се дължи на "Тракия" и "Марица", двете магистрали. Там са заводите", обясни Борисов.

Той бе категоричен, че няма неизпълнено обещание и посочи няколко неща, които ще направи през следващ управленски мандат на ГЕРБ.

"Дадете ли ни гласовете си, "Хемус" ще бъде възстановена веднага. 50-те лева на пенсионерите ще ги получават, докато не си замине Ковид. Моля Ви, отидете и се ваксинирайте! Септември ще има тежка Ковид вълна. 1000-те лева за медицинските работници на първа линия също ще продължим да изплащаме. Тези губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората. Има от всички ваксини. Идете и се ваксинирайте", призова Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
460
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магистралите построени от ГЕРБ не били качествени ! А вие дето плюете дали сте качествени? Може да си мислите , че сте такива и изобщо в очите на другите да не сте и това е 100% сигурно , защото ако бяхте качествени, нямаше да правите елементарни граматически грешки , да повтаряте като папагали клюки и недоказани твърдения , да подкрепяте тези , които разнасяха ковчези и черни чували за трупове . Ако бяхте качествени,щяхте да заработвате по 4-5-6 хиляди на месец и да не ви интересуват глупости.
459
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, ти може да искаш да управляваш "в мир и разбирателство" , но аз искам ти никога повече да не се докосваш до властта.
458
4
 
8
 
! Отговори
ДО 585 преди 2 години
ТИ МАЙ ЖИВЕЕШ САМО С КРАЖБИ ЩОМ ТАКА МИСЛИШ ТОЛУП
457
4
 
6
 
! Отговори
МИНИСТЪРКА преди 2 години
АЙДЕ БАБЕ ВЪН ЩОМ ЗНАЕШ САМО ДРЪН МРЪН И СУЧЕШ ДА СПРЕШ РАБОТАТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ
456
4
 
9
 
! Отговори
Мили ГРЕБери преди 2 години
Откраднах половин милиард евро от 500 и кусур километра ДЕКОРАЦИИ. Гласувайте пак за мен, че 48 денЯ не съм крал!!! На Инат не ми дават да крада, гадните кумонисти!!!
455
4
 
7
 
! Отговори
Пян Гъ до 581 преди 2 години
Така де, ама нали като критикуваш, се предполага, че ти си свършил по-добре работата? А какво са построили за 20 г. другите преди ГЕРБ? НИЩО!
454
11
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
върнете Баце, той за 10 гонини направи толкова, колкото комунистите не успяха за 45 години totalitarizym и 20 години демокрация ... върнете го, иначе зелените чорапи , чалгарите и мутрите с тая и оная ще ви вкарат в землянките от преди 9IX ..
453
4
 
6
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
До Пян_Гъ"Е тогава какъв е спорът?"Ся, магистралите не са на Бойко, царя, комунистите, извънземните.Те са на всички ни, защото са платени от нашия джоб. И да, не са некачествени, много некачествени са.А караме по тях, защото са обществена собственост. Даже и чужденци си трошат колите/камионите по тях.
452
4
 
2
 
! Отговори
ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ преди 2 години
ТАЯ БАБИЧКА СИ ГО ПРОСИ МРАЗИ Я ВЕЧЕ НАРОДА И ИЗВЪН РБ НЕ СПИРАЙ НИЩО ЗАТОВА МИСЛИШ САМО НАРОДЕ НА БУНТ
451
4
 
3
 
! Отговори
БРЕЙ преди 2 години
ТАЯ БАБИЧКА ДА СЕ МАХА ЧЕ СЪСИПА РБ ЩЕ СПИРА А НЯМА ДА НАДГРАЖДА КАК СЕ СМЕЕ САМО КАТО ЗМИЯ НАСИЛА И ДЕБНЕ ДА ТЕ УХАПЕ АКО СПРЕ СТАЧКА И ЛИНЧ ДАЕ ПРОКЛЕТА ДАНО
450
8
 
10
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Я сега 1-н урок по логика на троловете: "Магистралите на ГЕРБ/ББ не били качествени" Така ли? Ми тогава 1) ЗАЩО ГИ ПОЛЗВАТЕ? и 2) Магистралите на БСП/ДПС, на НДСВ/Царя ПО-КАЧЕСТВЕНИ ЛИ СА? ТЯХНОТО МЕТРО ПО-ХУБАВО ЛИ Е? ИНФРАСТРУКТУРАТА? Ама не бе, господине, те не са построили НИЩО, те само бараха... Е тогава какъв е спорът?
449
5
 
9
 
! Отговори
абе преди 2 години
Буци, кордона от 5 коли що нямат винетки и ГО. Как един номев СВ6415МТ е на две коли. да не ти е Щастлив номер, или едната каруца е крадена?... в Автомагистали давали ли са ти спешна помощ в спешната медицинска стая
448
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От САЩ обявиха , че българското правителство не може да се справи с мигрантския натиск към България - ми то не е и нужно , нали се справят с ваденето на компромати макар и без доказателства. Бойко с много такт , дипломация и акъл се справи и с този проблем наред с десетките други и само за това трябва да му целувате краката, вие дето ежедневно квичите срещу него.
447
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВАКСИНИРАЙ СЕ ТИ БЕ ТОЛУП. НАЛИ КАРА КОВИДА ОТДАВНА ЗАЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРАШ ИЛИ СЕ ПАЗИШ ЗА ВАКСИНАТА НА БАЙ СТАВРИ
446
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че как да я пуснат? Тя не е направена. А Витиня няма ден да не е на половина затворена за ремнти. ***!
445
8
 
21
 
! Отговори
джо преди 2 години
Тиквун верно реве повече от Тити напоследък...
444
8
 
18
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
Половин милиард километгра магистрали, а Хемус още не е пусната. Наглата буца не спира да бълва мощни лъжи от гнусната си паст. И не забравяйте - локомотивите са ни най-добрите в СВЕТА, Румбича го преследва с дрон, Каскета е човек на Радев - все неща, които бяха заявени с най-сериозен тон от мистър P(umpk)inokio. Същият еднокнижен елемент, владеещ по-малко езици от децата ви в детската градина. Мислете!
443
2
 
2
 
! Отговори
застраховател преди 2 години
До Анонимен 511 - тези номера не са като нашите, държавните коли сключват застраховки по обществени поръчки с конкурси и не са в системата на ГФ, това съвсем сериозно, това че не излизат в сайтовете, не значи, че нямат, просто са сключени по друго ред, снимай номер на патрулна кола и провери - пак няма да ти излезе...
442
15
 
16
 
! Отговори
Народен съд преди 2 години
Борисов, като ги знаеш тия зеленочорапковци що за стока са трябваше да ползваш силни правни инструменти, за да направиш нещата необратими. А, сега гледай сеира на тези провинциални при'митиви и болше'вишката им ракета Корнела. На война, като на война! Не виждаш ли, че по всички медии нонстоп се бълват манипулации към този изтрещял от про'стотия народ. Избита есенцията на нацията от техния"народен съд", останалите малцина образовани не са можали да възпроизведат Народ от личности. Неграмотност!
441
4
 
7
 
! Отговори
завалията преди 2 години
До OPKИTE НА MAФИЯTA.., забрави за Трифонов !На какво се надЯШ?