Проф. Герджиков към Радев: Вие не можете да бъдете обединител

Ваша e главната отговорност да няма работещ парламент, каза още той
9 ное 2021 21:40, Нели Христова
271
Проф. Герджиков към Радев: Вие не можете да бъдете обединител
Снимка: БГНЕС

Проф. Анастас Герджиков отговори с писмо на репликите, разменени задочно вчера в Хасково между него и президента Румен Радев.

"От медиите разбирам, че след като за пореден път не събрахте смелост да се явите на дебат с мен, от другия край на Хасково сте ми дали някои съвети. Препоръката Ви да не повтарям думите на Бойко Борисов е странна, защото никога не съм повтарял чужди думи. Аз съм филолог, познавам добре българския език, не ми липсват и идеи, затова не ми се налага да заучавам наизуст написаното от други хора". Това пише кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков до президента Румен Радев, съобщиха от Инциативния комитет.

"Това е странен съвет също и за това, защото Вие сте този, който започна да повтаря моите послания - същите, на които отначало се присмивахте. Когато заявявате, че е изключително важно да имаме работещ парламент и правителство, Вие повтаряте моята основна теза, но на Вас тя не Ви отива, защото Ваша e главната отговорност да няма работещ парламент и редовно правителство", пише Герджиков.

"Вие не можете да бъдете обединител, защото именно Ваша е и отговорността за разединението на българските граждани. Но най-важното е това, че Вие отбягвате дебата с мен дори от разстояние. Вие не спорите с мои тези, а се опитвате да ме дискредитирате, като ме идентифицирате с други личности. Вашата лична омраза и вендета срещу Бойко Борисов отначало се прехвърли срещу партията му, а сега искате и в президентските избори да измести важното - дебата за бъдещето на България", пише още кандидатът за президент.

"Не допускайте с икономиката да се случи това, което стана със здравната криза - след месеци на бездействие вече никакви мерки не могат да помогнат. Ако сега не вземете мерки за спасяване на бизнеса, ще стане късно и за икономиката", заявява Герджиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
14
 
5
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Радко пичели.
131
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Радев!
130
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арпаджикът взе да се мисли за Кромит Лук,едва ли не за Лукашенко. Абе Ракталете,не си ли ти този който се подигра с Университета,непогвайки онзи еднополовия преписвачо-крадец като не го спря от пързалката и момчето се разби с гръм и трясък в обещаната му позиция за МВР Министър.Ти помисли кой се изгавре с теб. Кой те курдиса да се запрезидентиш. Ей Ректалатере и за слепите и глухите е ясно че те хързулнаха по президентската надпревара само и само да те чупят. Цачева е новият Ректор на СУ. Браво!
129
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно ли Розово кадифе Герберско?-:) На мама " професорчето".-:) Ти ли ще ни " обединиш"? С крадливата партия която прие да си в ортаклък не желаем да имаме нищо общо! Ще гласуваме пак за генерал Радев! Професори не са ни интересни! Що се излагаш бре Плевня номер 2???
128
8
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Гербджиков е обречен...Но какво да прави горкия?..-Така или иначе требе да са отчита пред Тиквата за "доверието,което му е оказано"...Макар че ако има поне малко СЕБЕУВАЖЕНИЕ,би се сетил за прословутия КРЯСЪК на Тиквата:..-"И магаре да посоча,и него ще изберете за президент"....Но,магаре,катър,МУЛЕ,...каква е разликата?
127
1
 
2
 
! Отговори
Мамамамамма преди 2 години
Мамама ми каза....татататтаат Тата ми каза....че отиде на кино държавата....
126
7
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Руми е много ядосан..Обаче Тиквата пък е много доволен че получи десетте си процента от двумилиардната ПРЕДПЛАТЕНА далавера с "Ефките"....Което ме подсеща:..-ТИ лично понамаза ли нещо от тая сделка,или просто слугуваш на Тиквун безплатно?
125
9
 
13
 
! Отговори
Руми е много ядосан преди 2 години
Клепоухият Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.
124
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влизаме в спорове, абсолютно не нужно. Президентът няма голяма власт с изключение при служебни правителства.И след като е така, не е ли по-добре парламента да си избира Президент с 2/3мнозинство,както е в Германия освен това там нямат вицепрезидент.Ние понеже сме по-богати и умни харчим пари за голяма президентска администрация и за избори!
123
6
 
15
 
! Отговори
Решетников преди 2 години
Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!
122
10
 
9
 
! Отговори
Бспар преди 2 години
Дебел ,миризлив ,мазен и гнусен ботоксов котарак си ти!!!
121
14
 
6
 
! Отговори
ПЕТКО РОДОПСКИ преди 2 години
Герджик,къдеее са паритее къдее е Мата Хари къде са чувалите и саковете с пари от Хемус ,казваййй че ще играее дряновицата след изборите
120
11
 
12
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
За пореден път Герджиков направи Радев на две стотинки! И то с лекота, но какво от това? Подкрепата от Герб, обаче му препречва пътя и резултатът от вота за президент ще е безумен.
119
4
 
17
 
! Отговори
Ало преди 2 години
Зеуен чораП ,Няма обединение с твоите27 ченгетс отДС.Всички сте ментета.
118
13
 
6
 
! Отговори
Невярващ преди 2 години
То е ясно, че Радев ще спечели. То СлавУн спечели, та Радев.
117
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се , че не може да бъде обединител като тебе ,другарю Герджиков ! Друго си е да наденеш рокля и да обединиш цялото ЛГБТ общество ...
116
11
 
2
 
! Отговори
Мирчо преди 2 години
Някои медии писаха, че Герджиков е духът на Аристотел, борещ се срещу духът на Винету (а вероятно и срещу духът на Т. Живков).
115
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е прав! 4ypaпя успя да обедини Гундяева със Со рос !?
114
12
 
8
 
! Отговори
МИЛЕН преди 2 години
ХА ЗНАЧИ ТИ ЩЕ МЕ ОБЕДИНЯВАШ С ГЕРБ И ДПС МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ТАКА БЕ ФИШЕК
113
1
 
7
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Кво стана с Тоше и Слафчу, бе.