Петя Раева иска да изгради метро в Пловдив

"Искам пловдивчани да останат в Пловдив и да са щастливи"
21 окт 2011 15:18,
42
Петя Раева иска да изгради метро в Пловдив

„Защо да не се направи метро в Пловдив, за да се справим с големия трафик и задръстването”.

Тази идея лансира кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева. Според нея идеята може да се реализира лесно, като средства за проекта също могат да бъдат осигурени без проблем. 

Основен приоритет в работата на бъдещото управление на Пловдив трябва да бъде добрата комуникация между общинската и държавната администрация, смята кандидатът за кмет на Пловдив Петя Раева.

"Пловдив вече е на 13-о място в страната по икономическо развитие и моята цел е да излезе на подобаващото 2-ро място, на което е бил преди", каза Раева.

Ако бъде избрана за кмет на Пловдив, Петя Раева ще се справи с трафика в града, с неравностите по пътищата и обещава да привлече инвеститори, които да разкрият нови работни места. Според нея Пловдив може да се превърне в спортен център и желана туристическа дестинация.

„Пловдивчани са хора, които не искат да работят на друго място. Моята цел е да направя така, че пловдивчани да останат в Пловдив и да са щастливи”, заяви пред Dnes.bg Петя Раева.

Според нея бъдещото управление на града трябва да създаде нужния климат, за да останат пловдивчани в Пловдив.

В последния ден на предизборната си кампания Петя Раева и симпатизанти на ДПС пуснаха на свобода десетки бели гълъби в небето над Пловдив.

Кандидатът за кмет Петя Раева заяви, че е заложила на позитивна кампания и се надява пловдивчани да оценят нейните експертни качества и способността й да бъде следващият кмет на Пловдив. Тя се явява на изборите с бюлетина номер 7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: ПловдивДПСПетя Раева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е агитация в изборен ден. Но и това няма да и помогне на тази нагла крадла и лъжкиня.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха ха ха ха тая е най-безочливата лъжкиня от всички кандидати явявали се из медиите .... тая направо обещава безмислици наред
40
1
 
4
 
! Отговори
REALIST преди 12 години
TAZI MI E PO NEPRIQTNA I OT MIRIZLIWITE CIGANKI!!!
39
2
 
1
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
И аз искам да ме ощастливи!Баавно.......
38
2
 
7
 
! Отговори
пловдивчанин преди 12 години
познавам е лично, всичко което казва е лъжа. не се подвеждайте, вижте само от кого е заобиколена, всичко е интриги около нея.
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
XAXAXA.......TAIA MOZE DA POISKA I LETI6TE VAV STOLIPINOVO......OTKA4ENA GASKA.........XAXAXA
36
1
 
6
 
! Отговори
бра'атчед преди 12 години
Тоя тлъст *** с очилата и бялата риза, вного прилича на Божидарчо Димитров. Може би му е братовчед!? Уахахахаха
35
2
 
6
 
! Отговори
дрън дрън преди 12 години
"Според нея идеята може да се реализира лесно, като средства за проекта също могат да бъдат осигурени без проблем" - ако това наистина го е казала , то тази жена е или лъжкиня или вълшебна пръчка .
34
11
 
2
 
! Отговори
Яни Филипополидис преди 12 години
Вашата мама татарска, осрахте древния ни Филипопол с *** гета! Но помнете, Филипопол е хилядолетен стожер и твърдина на ЕЛИНИЗМА и ние ще се върнем в лоното на Майка Гърция рано или късно!
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се смея ли, да плача ли? на какви ли не обещания се наслушах последните 1-2 месеца... Остави, че във всеки областен град, общински център или най-обикновено село ще се строи ултра-мега модерен стадион с прилежащи 2-3-4 тренировъчни терена, хотел и задължителния МОЛ, ами сега и метро в пловдив... Да идва 23-ти по-бързо, че ми писна от безочие! То бива, то може, ама за толкова глупави и наивни ли ни имат?
32
1
 
4
 
! Отговори
ръмпо преди 12 години
Пълен ***!***!!!
31
0
 
4
 
! Отговори
На море преди 12 години
Да, наистина едно метро от Пловдив до Солун или до Бургас няма да е лошо !
30
2
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Скоро в Пловдив ще останат само тези "Пловдивчани" от снимката ако не се изрине до основи депесарската и *** напаст. Нищо против обикновения български турчин. той е почтен, трудолюбив и с чувство за достойнство. ще оре земята със нокти но няма да се унижи да проси и да краде като тези *** и ***, като тази грешка на еволюцията от снимката по горе. Лоши са Депесарите и турски и българските им *** - Бисеров, Данчо Ментата и оня очилатия минетчия дето и името му звучи гнусно.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая определено не е в час
28
1
 
12
 
! Отговори
:) преди 12 години
Поредната ПЛАТЕНА СТАТИЯ :))Кой вярва още на тези PR напъни ???Или някой още си мисли, че нета е пълен с *** ....Това тук започва да прилича на партиен вестник :))
27
1
 
1
 
! Отговори
sonda преди 12 години
A napoitelni sistemi nqma li da gi premesti,tam
26
6
 
1
 
! Отговори
FANTASTIK преди 12 години
E tova e PETIA - BIAL GALAP koito leti nad marsotiata v BG.
25
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BRAVO PETIA . AKO VSICHKI BIAHA KATO TEB , BULGARIA SHTESHE DA E RAI
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nemam dumi za petia, takava superaktivnost, takova otraziavane ot mediite, aferim!!! Dnes.bg , stavate za smiah , sprete se malko!
23
1
 
11
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Абе това е идиотщина!Колко пари трябва да се даде за това метро?А да не говорим, че под целия център всичко е римска архитектура!До кога някой ще говори глупусти и ще има диваци да се връзват!То 100 пъти по-добре е да се разширят улиците и да се подновят!Няма кой да даде пари за метро!