Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет

Партията на премиера оцени като добри досегашните му мандати
Обновена: 10 авг 2011 15:36 | 20 юли 2011 11:22,
206
Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ залага на богатия опит на Кирил Йорданов като кмет на Варна и затова Изпълнителната комисия одобри неговата кандидатура за предстоящите местни избори, коментира пред „Фокус” депутатът Павел Димитров.

По неговите думи в ситуацията на финансова криза е задължително опитен човек да е кмет на Варна.

По този начин Йорданов ще бъде подкрепян от ГЕРБ, ако стане кмет на града.

Още по темата

"Така ще бъдат осигурени средства за пречиствателната станция за к.к. Златни пясъци, свлачищата и строежа на нови пътни отсечки", подчерта Димитров.

Снощи Изпълнителната комисия на партията реши окончателно Кирил Йорданов да е кандидатът на ГЕРБ за кмет на морската ни столица.

От партията на премиера са оценили като добра неговата работа през изминалите му мандати.

Само допреди два дни не беше ясно дали Кирил Йорданов ще е кандидатът на ГЕРБ за Варна, след като срещу кандидатурата му скочиха депутати от морската ни столица.

Тогава в публичното пространство се завъртяха още две имена за градоначалник от ГЕРБ – тези на областния управител Данчо Симеонов и на Данаил Папазов, шеф на пристанището в морския град.

Кирил Йорданов бе три мандата кмет на Варна, за първия бе издигнат от БСП, но на втория и третия се кандидатира като независим, червените обаче отново го подкрепиха, към тях се включиха и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един път съм бил във ВАрна пълен *** пътищата са *** градския транспорт е ***
138
28
 
1
 
! Отговори
Марин преди 12 години
Определено съм съгласен, че мандатите на Йорданов до сега са много добри. За това се радвам, че от ГЕРБ ще го подкрепят, поредното им добро решение!
137
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ключови думи: дпс, БСП, ГЕРБ, Варна, кирил йорданов
136
2
 
10
 
! Отговори
гого преди 12 години
Кирчо обича да си дава задните части и не само на партии а и на избрани от него мъжленца...Цяла Варна го знае,че е долен *** ама пак гласуват за него..Сега се сдуши с ГЕРБ абе Кирчо е вечен...Още много ще го чукат ама и той ще *** варненците..
135
1
 
14
 
! Отговори
Радостен преди 12 години
Ще се побъкам от кеф!Сега вече съм сигурен, че Варна НЯМА да се управлява от гербер!!!
134
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледай сега Групата за Едро Разграбване на България ще загубят изборите във Варна :-)
133
1
 
12
 
! Отговори
цитиран преди 12 години
И тримата ,заедно с кмета са БИВШИ КОМУНИСТИ и насточщи бандити! *** НАРОД,КОЙТО СИ ИЗБИРА ГРОБОКОПАЧИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ! БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА! АМИН!
132
0
 
9
 
! Отговори
..В ПОЛИТИКАТА, преди 12 години
има постоянно ,...ПРЕНАРЕЖДАНЕ ...,ЩОТО НЯМА ....МОРАЛ !
131
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е гати схемаджиите!!! нямам думи. Толкова ли не можаха да си намерят собствен какндидат?!?! Единия се надупи те пък взеха че го изблизаха!!
130
0
 
12
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Ще гласувам,за този ,който се заеме сериозно с неотложния проблем в кв.Аспарухово.КУЧЕТАТА!Те са на глутници,около баничарниците,и по автобусните спирки.Пращаме постоянно,сигнали но на никой от управляващите не му пука.Спасете децата ни от изяждане от озверели песове!!!!
129
3
 
16
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Кирчо ако не беше се кандидатирал от ГЕРБ, сега щеше да е като Емо Дичев - в ареста... Или си с ГЕРБ, или си срещу ГЕРБ, средно положение няма :-) ЦвЦв коли и беси, Боко вече си има държава цяла...
128
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми е смешно, като чета коментарите на герберасти- ***,как за един ден кмета на Варна,който до вчера беше червен мафиот, превърнал града в дупка,сдушил се с *** и тн,изведнаж за един ден обърнаха палачинката и сега за тях вече е най- успешния кмет на Варна!
127
1
 
14
 
! Отговори
Razz преди 12 години
толкоз беше с Кирчо :)
126
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почнаха да напускат кораба един по един
125
12
 
0
 
! Отговори
марин преди 12 години
Всеки според заслугите си. В други градове пък залагат на доказали си преди време лица, тъй като досегашните кметово определено не трябва да бъдат на този пост. Герб правят правилни подбори, дано да е за доборото на всички нас.
124
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От парламентарно представените партии не е бил още в :ДПС,АТАКА.Стана популярен с дупките във Варна.Има и още няколко приноса в разгрозяването на града,най вече с листовките-рекламите за бързи кредити, земеделски земи,които "красят"всички стълбове,трансформатори,входни врати,цокли на бликовете в града.Най -интересното е ,че на тези лепени навсякъде реклами има изписани телефонни номера т.е.нарушителите на наредбата не са неизвестни-значи си ПЛАЩАТ.Грандиозен фал на ГЕРБ.
123
0
 
17
 
! Отговори
никола преди 12 години
Така ще бъдат осигурени средства за пречиствателната станция за к.к. Златни пясъци, свлачищата и строежа на нови пътни отсечки", подчерта Димитров. Значи,ако не изберете К.Йорданов,жална ви майка ще си стоите на вонята и на мръсотията и ще плачете за Кирчо и за ГЕРБ, ЩО НЕ ВИ Е.......БА Май.........та,*** и проста дето ви е родила,*** и ***,нали се сещатече палачинката се обръща и тогава,ех тогава,така както пееше Б.Карадочева,само си викам ДАНО.
122
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много увяхнал тоз гербер:) При такова поене и да не е поемал.... Според мен е доста зле-болен е.
121
0
 
1
 
! Отговори
ДО 128 преди 12 години
Прочете ли ....130...А?
120
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ще гласувам за този който кихне кинти и без това е все едно кой управлява всички са *** ...и да не би *** да е по тарикат от мене гласува за който му плати и после всека власт се грижи *** да са добре и да не плащат ни ток ни вода ни данъци и да ни крадат и убиват безнаказано