Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет

Партията на премиера оцени като добри досегашните му мандати
Обновена: 10 авг 2011 15:36 | 20 юли 2011 11:22,
206
Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ залага на богатия опит на Кирил Йорданов като кмет на Варна и затова Изпълнителната комисия одобри неговата кандидатура за предстоящите местни избори, коментира пред „Фокус” депутатът Павел Димитров.

По неговите думи в ситуацията на финансова криза е задължително опитен човек да е кмет на Варна.

По този начин Йорданов ще бъде подкрепян от ГЕРБ, ако стане кмет на града.

Още по темата

"Така ще бъдат осигурени средства за пречиствателната станция за к.к. Златни пясъци, свлачищата и строежа на нови пътни отсечки", подчерта Димитров.

Снощи Изпълнителната комисия на партията реши окончателно Кирил Йорданов да е кандидатът на ГЕРБ за кмет на морската ни столица.

От партията на премиера са оценили като добра неговата работа през изминалите му мандати.

Само допреди два дни не беше ясно дали Кирил Йорданов ще е кандидатът на ГЕРБ за Варна, след като срещу кандидатурата му скочиха депутати от морската ни столица.

Тогава в публичното пространство се завъртяха още две имена за градоначалник от ГЕРБ – тези на областния управител Данчо Симеонов и на Данаил Папазов, шеф на пристанището в морския град.

Кирил Йорданов бе три мандата кмет на Варна, за първия бе издигнат от БСП, но на втория и третия се кандидатира като независим, червените обаче отново го подкрепиха, към тях се включиха и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
22
 
! Отговори
Гого от Варна преди 12 години
ВАРНА - НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА КРАДЕНЕ!!!! Сега *** ще делят с ГЕРБ. Няма как! После ще се чудим чии са луксозните милионерски яхти минаващи мазно на стотина метра пред плажната ивица....
118
2
 
2
 
! Отговори
....125 преди 12 години
Стани малко от солчетооооо,почини си малкоооо,и НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБЕЕЕЕЕ!
117
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече окончателно лъсна истината за ГЕРБ...
116
2
 
24
 
! Отговори
алекс преди 12 години
йорданов-***-МУТРИ- МАФИЯ - ГЕРБ...:))))))
115
1
 
17
 
! Отговори
mm преди 12 години
ееех, разбраха се с *** явно, тяхната *** се уреди пак...
114
1
 
4
 
! Отговори
ДО 121 преди 12 години
Който и да дойде ,...пари няма ,а без пари нищо не се обещава /ако си коректен към ибирателя си /!И понеже няма МОРАЛ в политиката ,сещайте се за какво говорим ?
113
2
 
25
 
! Отговори
... преди 12 години
Супер. Много се радвам, за този ход :)Сега поне нещата вече лъсват и излизат на яве, а хората не са чак толкова глупави, за колкото ги мислят. Вече окончателно лъсна истината за ГЕРБ... Нямам търпение да дойдат изборите, ще бъде много интересно ;))))
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХА ХА ХА.... Ми то Герберите във Варна са толкова зле, че няма на къде.... По добре Тодор *** да кандидатират за кмет, отколкото отново тоя.... Ха Ха Ха ще падна от смях на акъла на варненци :))))))))
111
0
 
10
 
! Отговори
до 117 преди 12 години
То други в БГ ,няма !За 22 г ,закостенялост ,спасението е само ----ВНОС ОТ ЧУЖБИНА !.......САМО НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ....КОСТОВ ,КАТО "УЖ ПО-МАЛКОТО ЗЛО",......уж!
110
2
 
21
 
! Отговори
Недоволен преди 12 години
Варненци,всеки друг но не и Киро отворете очи иначе заплатите ни на дали ще са по високи от 450лв.
109
0
 
6
 
! Отговори
до 115 преди 12 години
Браво!!!жалко че никой няма да чуе какво му казаваш..Булгаристанския народ е толкова проЗДЪ и зомбиран че е безсмислено да му говориш каквото и да било...
108
0
 
21
 
! Отговори
Копърка преди 12 години
Кирил Йорданов е шут и слуга на ***. Щом ГЕРБ го издигат за техен кандидат - ясна е работата.....
107
0
 
13
 
! Отговори
Келешчо преди 12 години
България не е европейска държава, тя е територия, на която доминират и управляват безпрепятствено и ненаказуемо големи чужди монополи, картелни формирования и мафиотски структури, легализирали си престъпната дейност със законен бизнес.
106
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ загубиха с Кирил Йорданов-мутра на ***.Не искаме повече мутри да ни управляват!!!
105
1
 
10
 
! Отговори
К'с преди 12 години
ГЕРБ-*** Холдинг АД Кога ше го вписваме в ТР ?
104
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТЕ СА ВСЯКАКВИ ПРЕДИ БЯХА КОМУНИСТИ И ЛИЗАХА ЗАДНИ ЧАСТИ НА СЪВЕТСКИЯТ ГОЛЯМ БРАТ ,СЕГА ТЕХНИТЕ *** СА ДЕМОКРАТЧОВЦИ И КАТО ТЕХНИТЕ БАЩИ ЛИЖАТ *** НА НОВИЯ ГОСПОДАР - СЪЕДИНЕНИТЕ ЮДЕЙСКИ ЩАТИ И ВСЕ ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ А ВИЕ СЕ ДЕРЕТЕ КОЙ СИН КОЙ ЧЕРВЕН,И ТАКА НИ МИНА МЛАДОСТТА ВСЕ ДА ,ЧАКАМЕ ДА СЕ ОПРАВИ НАШАТА ДЪРЖАВА ,А ТО ВСЕ ПО ЗЛЕ СТАВА С ПОРЕДНИЯ НОВ СПАСИТЕЛ НАЗНАЧЕН ОТ Я ОТ НЯКОЕ ТАЙНО ОБЩЕСТВО ,Я ОТ СИНАГОГАТА
103
0
 
11
 
! Отговори
miro преди 12 години
Много пари им е обещал Кирчо на Герберите затова го издигат сега вече ще крадът съвсем законно Даже Цецко няма да види нищо нередно Хахаха
102
0
 
13
 
! Отговори
Алексей преди 12 години
За да оцелеят хамелеоните сменят окраската си. Дебнат неподвижно жертвите си ,след това изстрелват дългия си,лепкав език и улавят жертвата.Езикът на хамелеона е по-голям от тялото.
101
8
 
2
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
QVNO E OSAZNAL 4E SAMO S GERB MOJE DA SPE4ELI.DRUGITE VSE 4ERVENI PARTII NQMAT NIKAKAV 6ANS.
100
1
 
25
 
! Отговори
УЖАС преди 12 години
Винаги съм подкрепял ГЕРБ понеже нямат алтернатива. Но откакто разбрах, че лансират Кирил Йорданов за кмет, се замислих сериозно за напускане на България. Тук оправия няма да има. Кирил е пълен безхаберник и несъм видял да е направил нещо полезно за Варна.Ако има такова е прах в очите на хората. За толкова мандата един булевард няма направен като хората и нищо не се поддържа. Чистотата във Варна просто липсва.ГЕРБ ме изгубиха като привърженик, но най-лошото е че няма за кого да гласува човек.