Десни партии удрят рамо на Кирил Йорданов във Варна

Подписаха и споразумение за мнозинство в Общинския съвет
Обновена: 26 окт 2011 16:07 | 26 окт 2011 16:07,
37
Десни партии удрят рамо на Кирил Йорданов във Варна
Снимка: Булфото

Четири политически партии обявиха подкрепата си за четвърти мандат на сегашния кмет Кирил Йорданов, който ще се яви на балотаж с независимия Веселин Марешки в неделя.

ГЕРБ и формациите: коалиция „Варна утре”, „Нашият град”, Синята коалиция и „Свободен избор-Екогласност” подписаха споразумение за сътрудничество, като по този начин сформират дясно мнозинство в новия общински съвет.

Представителите им заявиха, че полагат подписите си, за да спре групирането по интереси и коалирането без идейна и програмна основа, защото по този начин управлението на града „крие сериозни опасности за демокрацията, създава условия за корупция и подкопава доверието на институциите”.

Те обещаха да работят за благосъстоянието и сигурността на всеки варненец и да водят последователна политика за излизане на града от политическата криза.

Петте политически партии обявиха, че няма да влизат в споразумения с групите на ДПС и БСП в местния парламент, а решенията за присъединяване на други политически сили към мнозинството ще се взимат с консенсус между лидерите им.

В новото мнозинство официално ще влязат 28 общински съветници, а председател на местния парламент отново ще бъде Николай Апостолов от ГЕРБ, който пое управлението му преди година и половина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
10
 
! Отговори
така е по-добре преди 12 години
Десни партии удрят Кирил Йорданов във Варна............
15
1
 
10
 
! Отговори
здравен съвет преди 12 години
Ягодите защитават от алкохола.
14
1
 
19
 
! Отговори
както стана с Левски преди 12 години
Варна утре, Нашият град, Синята коалиция и Свободен избор-Екогласност - това са предателите ! Тръгнаха с" БСП - независимия - ГЕРБ"-ер Йорданов , ей на това му се казва политически ку.венлък !
13
4
 
15
 
! Отговори
10.11.1989 преди 12 години
Синя Варна стана мръсно кирчовска !
12
1
 
16
 
! Отговори
Десен преди 12 години
НЕДОУМЯВАМ, ЗАЩО ВЪВ ВАРНА ДЕСНИТЕ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯТ ЛЯВ ПОЛИТИК !?!
11
1
 
13
 
! Отговори
Десен преди 12 години
Не е само Киртака ***, цял бардак са, изброили са ги... Айде, *** са ясни, ама Синята коалиция, подкрепяте човека, дето ви предаде на 2 пъти ! Осъзнайте се !!! После Костов пак ще реве "мамо, кой ми открадна синьото..."
10
2
 
15
 
! Отговори
К.К. преди 12 години
ПОЛИТИЧЕСКА ***!!! мммда,досега само десните не го бяха подкепяли.и каква изненада-нашият град също го "подкрепят".браво,само така...
9
2
 
16
 
! Отговори
до подписалите преди 12 години
....да си безпаметен, това е качеството на тези ....
8
2
 
21
 
! Отговори
A.A преди 12 години
Надухте ни главите преди изборите с клетви как никога вече няма да подкрепите Йорданов, а няма и 3 дни и вече клекнахте!!!
7
2
 
31
 
! Отговори
варненец кореняк преди 12 години
Ето нещо за тези четири политически партии обявили подкрепата си за четвърти мандат на сегашния кмет Кирил Йорданов:1. Коалиция Варна утре, Костадин Костадинов, предизборно, за работата на кмета Кирил Йорданов/ : "Бог далеко, цар високо. Ситуацията е като в Параграф 22. Близката на Кирил Йорданов фирма Инжстройинженеринг е предала кръговото кръстовище под Топливо без да направи таза канавка като хората.Сега рамо на същия , за когото е казал "Бог далеко, цар високо.2.Дупки, задръстване, нелепи кръстовища, криволичещи "пробиви", странни светофарипод път и над път... Как се оправя човек в такава транспортна джунгла? Как сепридвижват варненци? Отговор на този въпрос потърсиха четирите партии от коалиция "Варна утре" - ВМРО, Гергьовден, БНД и Новото време.И същите тези партии дават рамо на Кирил Йорданов......3.Коалиция "Свободен избор Екогласност" (Ради Радев) получил 2,83% от гласовете сега е добре да даде рамо за да може и те да се облажат при евентуална победа....4. Кметът на район Владиславово Добромир Йорданов Джиков отПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ЛИБЕРАЛИ - 10.67%5. Нашият град (Неделчо Михайлов) - 4,45%/ Няма да ставаме участници в чужди сценарии и част от общото компрометиране на изборите. Поради тази причина няма да издигаме и свой кандидат, заяви Михайлов/6. Николай Недков, "Синята коалиция", Варна - 6.55%Какво правите, момченца ?Отпаднахте и бягате под крилото на сигурно...Къде отидоха обещанията ви, защо изобщо изхабихте народната пара за да се кандидатирате, след като сега ще сте със същия, срещу когото се обявихте ????Измамници и лапачи ето какво сте били и ще бъдете ....Срам ме е , че сте от Варна !!!!!!!!
6
1
 
13
 
! Отговори
да де преди 12 години
Че той нали сега е десен. Пък следващия път - ДПС!
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, Марешки ще се пребори с ***! Или най-вероятно сами ще се оттеглят от играта, ако го изберат за кмет. Ъхъ...
4
3
 
22
 
! Отговори
do 2 преди 12 години
NA KIRIL URDANOV bizneca e da e kmet ,nali?
3
3
 
34
 
! Отговори
националист преди 12 години
Отива си Варна.Тези кръвопийци (***) ще я унищожат Варненци направете нещо за да спасите града си.
2
13
 
18
 
! Отговори
никс преди 12 години
Марешки най-добре да си гледа бизнеса, че кадровата му политика в аптеките е под всякакво ниво.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Под рамо разбирайт ***...:)