Нещастието да се омъжиш за милионер

Луиз Бегшоу с новия си роман "Съдба"
Обновена: 13 авг 2012 10:36 | 12 авг 2012 13:36, Петя Славова
5
Нещастието да се омъжиш за милионер
Снимка: Хермес

Любов, амбиции и холивудски блясък – с това ще ни занимава в новия си роман „Съдба” Луиз Бегшоу. Героиня в новата й книга е 16-годишната Кейт Фокс, която загубва майка си при нелеп пътен инцидент и остава сама.

Съкрушено от смъртта на най-близкия си човек, момичето се зарича да успее в живота. Кейт е твърдо решена да сбъдне мечтата на майка си: да си намери богат съпруг, който да й осигури спокоен живот и комфорт.

Години по-късно, на бляскаво парти в Манхатън, красивата Кейт привлича вниманието на медийния магнат Маркъс Броудър. Не след дълго той й предлага брак. На пръв поглед Маркъс е олицетворение на мечтите й: властен, красив, изтънчен и безумно богат. Тайна сватбена церемония в луксозен хотел поставя началото на охолния им съвместен живот.

Но ежедневното пазаруване на скъпи дрехи и бижута, храненето в изискани ресторанти и посещението на салони за красота скоро отегчават Кейт до смърт. Младата жена осъзнава, че копнее за истинска любов и кариера, които да осмислят дните й.

Кейт се осмелява да поиска развод и предизвиква гнева на унизения Маркъс, който заплашва да я унищожи. Тя започва нов живот, но първо трябва да се пребори с миналото си. И да повярва в съдбата, която й е отредила необикновена роля.

Луиз Бегшоу е една от най-известните английски писателки. Тя е възпитаничка на Оксфорд, член е на Британската консервативна партия и депутат в палатата на общините.

Книгата е на българския пазар от 17 август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Ако наистина е красив, млад и добре възпитан, наистина много жени биха реагирали точно така.Всяка умна жена е наясно, че бракът с милионер ще я направи щастлива, само ако са налице няколко условия: 1. Той да не я задължава да върши неща, които са неприемливи от нейна гледна точка; 2. Да не я отвращава физически, защото в такъв случай съпружеските интимности ще бъдат за нея изтезание /не всяка има таланта на истинската *** - да може да изтърпи секс със всекиго/; 3. Да не роди болно дете.
2
3
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Кой знае ?! Аз мисля,че да се омъжи една жена за милионер ,означава да си стои вкъщи ,а той да ходи по чужди жени !
1
3
 
15
 
! Отговори
ioannidis преди 11 години
Сега всички женски тук във форума ще ревнат: "Пфу, глупачка", или: "Ами като не го щеш дай го на мене ***" :D