Британската армия изпрати помощ в болниците в Лондон

Има криза с персонала в националното здравеопазване на Острова
7 яну 2022 10:55, Елка Василева
29
Британската армия изпрати помощ в болниците в Лондон
Снимка: архив, БГНЕС

Британската армия изпрати 200 души персонал в болници на националното здравеопазване в Лондон за запълване на острия недостиг на здравни работници.

Още по темата

Министерството на отбраната осигури 40 военни лекари и 160 общи работници, които ще помагат в лондонските болници през следващите три седмици.

Болниците в британската столица бяха засегнати изключително сериозно от отсъствия на персонал, тъй като хиляди са или болни, или се самоизолират след настъплението на варианта Омикрон, предаде БНР.

Болниците в Лондон са затруднени много повече сега, отколкото преди месец, тъй като в тях има 4 000 пациенти с COVID-19 в сравнение с 1 100 през декември.

Директорът на Кралския колеж за медицински сестри Патриша Маркис заяви, че включването на армията показва, че правителството повече не може да отрича, че има криза с персонала в националното здравеопазване.

Наблюдава се и изоставане в пропорцията на ваксинираните в столицата спрямо Англия като цяло. 69% от лондончани са с първа доза, 63% с втора и 40% с трета бустерна доза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се чете,хора с не светла кожа и селскостопански животни.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Армията как ще помогне на пациентите или ще им помага в умирането !?Както тук *** помагаха в изтребването на "чумав" ***.Или като в Румъния,завързвали пациенти борещи се за въздух,докато са инжектирани с успокоителни,които засягат точните мозъчни центрове...
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктора, кажи тогава коя част от ваксината влияе зле на организма и може да ни повлияе зле? Нали е точно наука, не ми развивай съчинения.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британската армия ще работи на полето при ягодите, ще слага ***, ще кара тировете, ще изхвърля боккллука от кошчетата в парковете, ще пере и мие улиците.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 аххахахахааха, ти наистина ли? А аз съм Харли Куин. Ще падна какви индивиди съществуват по този свят.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британската армия да арестува принц Ендрю и да го прати в САЩ на съд.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А след британската армия ,какво следва? Британската църква!
19
1
 
1
 
! Отговори
Доктор в Зимбабве преди 2 години
До 14 - докажи че си доктор и си в англия.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10: чел, ама недочел. Фани се образовай малко как точно работят тея ваксини. Те дори не съдържат ДНК в себе си, а само РНК инструкции за спайк протеина. И то леко изменен Спайк протеин, но на старите варианти - точно за това не работят много добре срещу Омикрон. Антителата си ги произвежда твоя организъм, и на чист късмет сред милярдите произведени има и такива, които неутрализират Омикрон. Ваксината "работи" само заради бройката антитела които организма ти избълва като отговор.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пилот от Марс Човекът ти го е написал къде са болните ваксинирани - "Доктор в Англия". Ти че не можеш да четеш си е твой проблем.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нали в ЮАнглия са ваксинирани всички? За какво ще ходи армията да помага? Там вече всичко би трябвало да е наред.
15
8
 
3
 
! Отговори
Пилот от Марс преди 2 години
ахахахааха Ами около мен нито един ваксиниран не се е заразил. И къде в статията пише, че следните са новозаразени. Всеки си прави съчинения по картинка. Пушите, пиете, ядете гмо-та и никакъв спорт, но ваксината не е здравословна.Потрес :D
14
3
 
16
 
! Отговори
Доктор в Англия преди 2 години
Всички ваксинирани дори с бустери са болни в моята болница. Аз го изкарах за 2дена преди Колена, не съм ваксиниран. Причината за това фиаско е големият недостиг на персонал, ваксинираните са болни ( това доказва че ваксината не предпазва от нищо, а колко леко са го изкарват само те си знаят). Като добавка много хира напускат НХС защото не искат да се ваксинират. Това е истината всичко друго е фантазия на медиите.
13
0
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Типично по британски. Може да са се о***к***ли но любезната усмивка винаги е там...
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се прави! Напускаш ЕС и ти намаляват медиците, идва пандемия и УВОЛНЯВАШ неваксинирани медици. Хората чакат по 1ч в линейки ПРЕД болницата щото нямаш персонал. Пращаш армията да помага на болниците и се правиш, че си МНОГО ДОБРЕ!
11
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Да не говорим и колко много са напуснали системата след като им бе наложена задължителната субстанция...
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините възпроизвеждат непрекъснато вируса и го карат да мутира.Само че Омикрон е доста по-лека мутация,и тук възниква въпроса защо трябва хората да се бодат заради него,и децата също!
9
0
 
12
 
! Отговори
Hdh преди 2 години
Проблема не е в болните или вируса. Проблема е че се изолират са болно гърло и главоболие. За това че комшията през три къщи е заразен. Затова нямат петсонал.
8
0
 
4
 
! Отговори
:( преди 2 години
Числата от 4000 пациенти се има предвид тези с Тръба в Устата на Легло. Знаете ли какъв % от тях са не ваксинираните ?? Вируса е тежък за хората над 60г и всеки трябва сам да реши как да действа с ваксините.
7
3
 
19
 
! Отговори
Дам преди 2 години
Върнаха си свободата с по 5 игли.Единствената полза от боденето с бъркоч беше пътуването,след като и то отпадна не виждам смисъл да се тровя!