Хардпорно по държавната телевизия

Холандските телевизии вече включат в програмите си и порнофилми
30 яну 2008 17:17,
28
Хардпорно по държавната телевизия
Филмът „Дълбокото гърло“ е сниман през 1972 година. Снимка: filmsquish.com

Обществените холандски телевизионни канали BNN и VPRO са взели решение да включат в програмите си за февруари и порнофилм.

Това съобщава Dutch News.

В събота, 23 февруари, веднага след полунощ обществените телевизионни канали ще излъчат филма „Дълбокото гърло“ („Deep Throat“). Освен легендарната порнолента, телевизиите ще покажат и документален филм за порнографската индустрия.

„Порното по обществените телевизии е възможно. Гордеем се, че успяхме да подготвим тази специална вечер с VPRO“, посочи Маартен Ван Дайк от BNN.

Филмът „Дълбокото гърло“ е сниман през 1972 година и е един от най-популярните класически филми в историята на порноиндустрията. Името на лентата бързо се превръща в доста модно словосъчетание в поп културата и журналистическия жаргон, особено след като „Washington Post“ нарича информатора по аферата „Уотъргейт“ с псевдонима Deep Throat.

Сюжетът на филма: главната героиня, която досега е била твърде нещастна в сексуалния си живот, разбира, че клиторът й се намира в устата. Тя се отдава на страстен орален секс, за да открие идеалния си партньор и получи върховно удоволствие.

Решението на BNN и VPRO разгневи SGP (малка опозиционна християнска партия в холандския парламент) и провокира дискусии по няколко медии в страната.

От SGP смятат, че е недопустимо телевизионни оператори, финансирани от държавата, да излъчват порно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
kurcho преди 15 години
ПРОСТОТИЯ БЕ ХОРА,НАПРАВИХА НИ НА ПРОСТАЦИ
26
1
 
3
 
! Отговори
p преди 15 години
Pich prav si naistina tova e po losho i ot narkotika,kato bqh maluk az sushto bqh pristrasten i gledah pochti sqka vecher,bqh stanal kato narkoman,sega s tiq torenti neshtata stanaha oshte po opasni no tezi neshta veche ne mogat da se kontrolirat ot obshtestvoto a ot samiqt chovek.Tova naistina vodi do pristrastqvane.Sega tozi e vuv ada i se purji na vechni muki,ne pojelavam na nikoi tova koeto toi prejivqva sega,no si go e zaslujil,aide sega shte si bere grehovete zadeto e razbil jivota na tolkova mnogo jeni i zadeto e vurshil tiq omrazni na Boga dela.V dneshno vreme sveta vurvi kam pogibel gledal sam ujasni neshta i vi kazvam nasheto obshtestvo e bolno veche zashtoto taq zaraza e trugnala
25
1
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 16 години
Ей, хора, освен вашия кеф има и принципи, които няма как да прескочите. Не може по държавна телевизия да имат достъп до този филм и непълнолетни деца. Защото след полунощ немалко от тях няма да са легнали, нито родителите на други ще могат да ги контролират. А интимната еротика (и най-вече нейния изглед) е позволена само на пълнолетни неслучайно. Първо, до късна възраст (18-20) се развива и изгражда нервната система, за неукрепналите психически младежи това ще изиграе твърде лоша шега, подобно на наркотиците. За времето, в което те не са изградили морални устои в психиката си, не са докрай възпитани в етична добродетелност, това е най-лошото, което може да им се случи - пристрастяване към тази твърде прилепчива материя. На момченцата това им е през оная работа, защото ще им е голям кеф малки момичета да им скачат, възбудени и предизвикани от този и подобни филми. Но ще ги питам след някоя и друга година, като им се родят дъщери колко по-консервативно отношение ще имат и от това, което аз пиша тук. Защото след този и други подобни филми, психическите устои и прага на съпротива се разрушават и разстоянието до доброволната проституция, сексуална експлоатация и уж неочаквано отвличане, до това момичето да се превърне в *** лягащо с всеки срещнат става само една крачка. Аз не искам такава съпруга, нито такава дъщеря, нито пък такава приятелка. А вие? Желаете ли нещо такова, преминало в сферата на извратите, само защото в твръде ранна възраст с неукрепнала още психика е започнала да гледа подобни неща и е добила към тях наркотична зависимост, разрушавайки цялата си психика, характер и личност само в името на перверзиите и чукането до безкрай!
24
2
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Обожавам да практикувам Deep Troath - невероятно е, особена да свършиш когато е най-надълбоко! Препоръчвам го на всички истински мъже и на всички дами един съвет - гледайте и се учете да го правите правилно!
23
2
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
ХА-ХА - добре го каза, новини на турски - съгласен съм с тебе;)Като гепам някоя туркиня да ми посвири и видя, че мноо бърза и казвам: "...яваш, яваш ку..о ("кукло" имам в предвид де;)
22
2
 
2
 
! Отговори
volen преди 16 години
Che to pornoto po kanal 1 e vseki den / kazva se *** po turski!!!
21
1
 
3
 
! Отговори
кожен Топол-М преди 16 години
... по Канал 1 да бъде заделено и ефирно време за порно с ***, копро- и урофагия. може и да не е с дечица, но нали и педофилите са хора, как да им откажем. а когато обществото узрее, смятам, че малко снъф също няма да навреди - садистите-воайори нали и те са хора.и накрая - безплатен хероин за децата, те са малки и не могат да си го позволят (с) Боби Турбото.
20
1
 
2
 
! Отговори
кожен боздуган преди 16 години
би мо отнело много време да отговоря на тези твои въпроси, затова, позволи ми да те попитам аз нещо: аджеба какъв ти е проблема с порното?!
19
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
добре де, оставете препирните ами дайте да мислим (ако имаме такива способности)... въпросите които трябва да си зададем са: 1. кому е нужно това? 2. някаква нова нараснала потребност ли трябва да се задоволи? 3. увеличение на прираста ли се цели? 4. конкуренция м/у държавна и порно телевизия ли трябва да се стимулира?5. в какво по-точно се състои гордостта от излъчването на сюжета за *** който се намира в устата?6. дали ще го разберат децата?
18
1
 
3
 
! Отговори
кожен боздуган преди 16 години
абе кво хардпорно от 1972г., бе ей. Който е гледал старо порно знае, че е мнооооого по - софт от това, което се произвежда в днешно време.А анонимните моралисти във форума бих искал да запитам какво нередно има в това да се излъчва порно по държавна телевизия, при положение, разбира се, че това става в съответния часови пояс през нощта? Айде стига сме си чесали езиците, а?
17
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Дали е по националната или по други канали има ли значение? И у нас има достатъчно тв порно но не по националната. А ,че педеХоландия е 1 в ***-,педо- и наркоразврата е безспорно. Апропо холандките са кравоподобни маймуни и за да се възбуждат мъжете им е нужна допълнителна тв стимулация.
16
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 16 години
Долу хардпорно индустрията, тази гнусна юдейска рожба... Да живее еротиката !
15
1
 
2
 
! Отговори
roussy преди 16 години
ave kavali ne razbrahte li 4e bylgaria e samo leki geni, pari i droga!zabravih 4e se vydyat i ryazani burgii ot 4ugdencite.drugo ne se slu4va i ne se e slu4ilo skoro!
14
1
 
2
 
! Отговори
p преди 16 години
Че това не е новина, ние също си имаме порно, но нашето е 24 часа/денонощно по ТВ Планета ;-)
13
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
номер 5 извинявай, за какво медийно право ми говориш... Не виждаш ли че днес.бг всеки ден имат на сайта си поне една или полу или изцяло гола девойка и топ новините им са свързани със секс и скандал. Всичко в стил шоуто на азис по тв2. Като гражданин на тази държава имам право да бъда взискателен към това което се излива в ефира и поболява младо и старо. Ти за право ми говориш.. адвокати бе, ей... Единия от едната страна на закона другия от другата, но и двамата застават зад закона, казват въпрос на тълкуване...
12
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
абе мухлио, твали е да си толерантен - да пускаш порно по национална телвизия, ти сигурно мечтаеш някой ден свободно да си гледаш порно по Канал 1, аман от недоразумения като тебе
11
1
 
2
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 16 години
N10, Ти си пълен ***. Държавата, за която говориш се нарича България. Да си толерантен не означава да си 'анархичен'. Детски дупльо, пожелавам ти да посетиш "анархична" Холандия и да се потъпиш в "хаоса" там. АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
10
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
жалко за Холандия, тая държава е използват в момента е развъдник на всичко перверзно и анархично
9
1
 
2
 
! Отговори
neutralen преди 16 години
seksolozite tvardiat, 4e jenite imat seksualno 4uvstvitelni to4ki na nai-neo4akvani mesta...naprimer meshdu vrata i ramoto... i drugi mesta- reaktsiata vi na u4udvane pokazva, 4e ne ste 4eli dostata4no ili ste o6te tvarde nedostata4no vazrasten... i sledovatelno...neopiten. Sas emotsionalnite si vazklikvaniia pre4ite na obsajdaneto===
8
1
 
2
 
! Отговори
Ноу нейм преди 16 години
5. - 19:31 -От: Анонименdnes.bg щом на първа страница вече промотирате порно индустрията, ясно е накъде отивате. Да бяхте сложили някоя по-актова снимка, да има повече зрители, да ви се напълнят гушите. В днешно време хората нямат срам от нищо, журналиста за жълти стотинки ще създаде новина с цената дори на живот....Лек само да ти кажа, че днес.бг се храни от реклами и от др неща, които ти едва ли би разбрал. Тази статия е нещо съвсем сериозно по отношение на медийното право, което на теб едва ли също ти говори нещо! Изобщо..говориш без да знаеш!!!