Мексиканка изгладува пътуване за кралската сватба

19-годишната девойка била фенка на Уилям и Кейт
Обновена: 26 апр 2011 10:24 | 26 апр 2011 10:19,
24
Мексиканка изгладува пътуване за кралската сватба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

19-годишна мексиканска фенка на британската кралска фамилия успя да си издейства пътуване до Лондон за кралската сватба след упорита гладна стачка, съобщи "Дейли телеграф".

Естибалис Чавес, чиято покойна майка също била голям фен на кралската династия на Великобритания, правела гладната си стачка пред британското посолство в Мексико.

Тя искала да получи покана за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Налудничавата инициатива на момичето предизвика бурна полемика в Мексико.

В резултат на нея Естибалис ще пътува до Лондон и ще бъде на сватбата, но не като гост, а като част от множеството пред Уестминстърското абатство. Момичето така и не успяло да получи покана за сватбата, но видният мексикански бизнесмен Октавио Фич Ласо се трогнал от историята й и решил да инвестира пари в пътуването и престоя на Естибалис в Лондон.

Тийнейджърката, чието хоби е да рисува, е нарисувала и портрет на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тя ще го отнесе в Лондон с надеждата, че ще успее да накара фотограф или журналист, който ще се озове по-близо до знатните младоженци, да им го предаде като сватбен подарък.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: кралска сватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Безплатна екскурзия до Европа-няма лошо! Хайде всички да им ставаме фенове,поглеж сме издействали безплатни автобуси до Лондон..
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е че какво толкова, на момичето му се е приходило до WC :))))))))
21
0
 
4
 
! Отговори
Аз пък силно преди 13 години
се чудя, ще има ли какво изобщо да се види на първата брачна нощ??? :-)
20
5
 
4
 
! Отговори
фенка на 17г. преди 13 години
И аз искам да отида на сватбата. Голяма фенка съм. Сигурно ще е много романтично.
19
2
 
13
 
! Отговори
КК преди 13 години
Ако в най-скоро време не обявят live stream в 3D-формат на първата брачна нощ, се кълна в герба на семейство Мидълтън, че ще отменя поръчките за фланелка с щампа на кралското семейство, както и на реплика на сватбената торта с флорални мотиви!!!
18
2
 
13
 
! Отговори
WTF преди 13 години
А подобна просташка истерия ще има ли отново, когато тая островитянска *** си тури короната и изрита от ложето грозния шебек, който с всяка следваща година все повече замязва на стряскащия си баща?!?
17
9
 
4
 
! Отговори
varenia преди 13 години
*** много сте прости, четете между редовете, очевидно го прави от сантименталност и в памет на майка си! Само негативизъм, ми дайте всички да се интересуваме от сватбата на съседите и дали ядат прасе или агне!Пффф!
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Годишнината от Априлското въстание беше отбелязана в българските телевизии с излъчването на турски сапунки.За кралската сватба във Великобритания,нямаща нищо общо с България, ще се излъчват филми по темата -игрални и документални,новини,преки репортажи .....Зрелища да има.....Явно това се гледа,което пък показва....деградация!?
15
2
 
9
 
! Отговори
Вики преди 13 години
Колко глупави хора има посвета :)
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
WC-ТУК ТАКИВА ГИ ИМАМЕ МНОГО
13
1
 
8
 
! Отговори
Не разбирам преди 13 години
След като ще бъде излъчвано на живо в ю туб ,защо ще пътува ,ща дава сума пари , след като надали ще зърне нещо в тълпата?От друга страна луди колкото щеш ... За чужда сватба и за сейр и кожата си ще продаде...
12
1
 
16
 
! Отговори
Пич преди 13 години
"Просто тези ги дават по новините, а колко стотици хиляди има, за които никога не сме и чували, но пък се ползват с огромни привилегии! Не се нервирай, ами се радвай на слънчевия ден ;) "Ама не мога да не се нервирам бе човек. Тези глупости ги има благодарение на малоумната и овчедушна тълпа, която ги храни и пои. Ако англичаните не им даваха пари всяка година, сега Уилям щеше да работи в Макдоналдс, аз така го виждам и много ще му отива.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако някой направи подобна стачка в България ще умре от глад и стотинка няма да получи.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДУШЕВЕН ОРГАЗЪМ !!!!!!!!!
9
0
 
9
 
! Отговори
Чичо Пичо преди 13 години
Пич, така е... Обаче такъв е светът ни - винаги някои са се раждали привелигировани, и занапред ще е така. Просто тези ги дават по новините, а колко стотици хиляди има, за които никога не сме и чували, но пък се ползват с огромни привилегии! Не се нервирай, ами се радвай на слънчевия ден ;)
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Журналята изтрещяха покрай тази сватба!
7
2
 
31
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Някой може ли да ми каже с какво точно Уилям и Кейт са допринесли за обществото, какво точно работят, и с какво точно са полезни?! До кога на този свят ще се раждат хота, които по рождение имат привилегии и цялото общество трябва да им се кланя? Не мога да рабера защо англичаните крепят тази монархия и плащат от бюджета, за да може някаква разглезена пикла да носи пръстен за 100К паунда и да харчи милиони за сватбата си. Че някой даже гладували, за да видят сватбата ... този свят не върви добре.
6
3
 
18
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 13 години
ХА-ХА-ХА... Кви кралеве? Кви 5 лева? Нали и те *** ***.. ай ш'ги *** в катилите .. аман от английски ***!
5
4
 
45
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
По дяволите, на мен ми писна от тази истерия около тази сватба! Дори има и филм за тези двамата, ще го показват в неделя, по същата телевизия която ще дава сватбата. Що не дадете в пряк ефир как мизерстват българите в провинцията, или да дадете как се напиват в несвяст британците в България?
4
6
 
30
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 13 години
Да, и аз гладувам една седмица за да прелетя дотам и да им се изтаковам на сватбата!