Късметлия от Острова стана 4 пъти по-богат от Адел

Неизвестен спечели 81 млн. лири от лотарията
Обновена: 29 май 2013 19:22 | 29 май 2013 19:22, Елка Василева
4
Късметлия от Острова стана 4 пъти по-богат от Адел
Късметлиите, спечелили 161 милиона от лотарията. Снимка: архив, Reuters

Човек от Великобритания е купил лотариен билет от "Евромилиони", който носи печалба от 81 милиона британски лири, съобщи в. "Дейли телеграф".

Огромната сума означава, че победителят ще стане четири пъти по-заможен от певицата Адел. Той ще е на 908-о място по богатство в страната.

Макар и сумата да не е най-голямата, печелена от лотария, тя поставя собственика на билета на шесто място сред забогателите по този начин.

Най-голямата сума от "Евромилиони" е спечелена от британци - 161 милиона през 2011 г. Тя позволи на щастливците Крис и Колин Уир да създадат благотворителен фонд от 5 милиона лири за подобряване на качеството на живот в Шотландия.

Направено миналата година изследване показа, че победителите в лотарии не са склонни да харчат нашироко парите си. Вместо баснословно скъпа кола те си купуват каравана или ауди, включват се в благотворителност, а някои дори продължават да ходят на нископлатената си работа. Само една трета ангажират чистачка или градинар и обикновено отиват на екскурзия в САЩ, а не до екзотични дестинации, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
9
 
! Отговори
Утешителен преди 10 години
Учудващо е пред толкова много страдащо нуждаещи се и гладуващи бедни хора, разумния и всевиждащ Бог, да е допуснал тази човешка несправедливост...
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тцтц ....това хора ли са...***..
2
3
 
21
 
! Отговори
мои преди 10 години
Егати гнусната снимка. Силно се надявам да си харчат парите за здраве, а не да се освинят още повезе.
1
0
 
26
 
! Отговори
uzunski преди 10 години
Със здраве да ги харчи !