Заснеха обсебена от дух кукла. Движи се!!!

Играчката се пробвала и да удуши собственика си
12 авг 2015 21:36,
28
Заснеха обсебена от дух кукла. Движи се!!!
Снимка: YouTube

Страховита кукла, за която собственикът й твърди, че се е пробвала да го удуши, беше заснета как се движи в запечатан стъклен контейнер посред нощ.

Джейн Харис, 32-годишен изследовател на паранормална активност от Сторбридж, Великобритания, записвала куклата всяка вечер в продължение на три месеца, след като собственикът на куклата твърдял, че куклата се опитва да го задуши до смърт. Миналия месец обаче Джейн останала втрещена, когато видяла как дървената кукла оживява.

Камера за нощно виждане заснема ясно как част от куклата се изправя и започва да чука по затворената кутия.Джейн е категорична, че никога не е виждала толкова вълнуващо нещо. "Виждала съм сенки, движещи се кълба, но никога такова физическо доказателство", разказва тя.

Изследователката разказва, че е държала куклата в осветена и затворена кутия. Само така експериментите могат да се провеждат контролирано.

"Нямаме изгода от това да инсценираме собствените си доказателства, тъй като така лъжем и себе си", коментира още Джейн. По думите й експериментът ще продължи. Датчици ще следят за движение, за да може картината да стане по-пълна.

"Медиум ни каза, че духът в куклата е на старец, който ни се подиграва", допълва изследователката.

По-традиционните прояви на духа били странни и необясними звуци и почуквания.

Бившият собственик на куклата, Джон, наследил играчката през 1960 г. след смъртта на баща си. Той твърди, че е имал странни преживявания, когато една вечер куклата започнала да го души.

"Хвърлих всички вещи на баща ми освен куклата, която оставих върху чекмеджето до леглото ми, тогава започнах да се давя", разказва Джон. "Бях буден и видях сянка по прозореца, нещо се опитваше да ме уплаши", допълва той.

Вижте заснетото от Джейн:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: духовекукла на конци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като е била куклата на осветено и затворено, защо е угасила лампата по време на снимки? Че на всичкото отгоре и почти нищо не се вижда.
19
0
 
6
 
! Отговори
Нели преди 8 години
Наркотиците не прощават :)
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
:))))
17
0
 
3
 
! Отговори
Анани преди 8 години
Въх!!!!! Паднала кукла = сензация!!!!
16
1
 
4
 
! Отговори
kinoman преди 8 години
студент съм по кино монтаж и специални ефекти.събирам ударен колктив за видео реализация,която ще бие по гледания (макар ,че малко по-креативни хора извън бранша биха се справили също достатъчно убедитлно) .само ми дайте малко настолен с пъргави процесор и видеокарта и го правя за 1 ден - точно 3 програми
15
6
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Пратете автора на статията на лекар да не ви спретне едно клане в офиса
14
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Да, нещо в последно време ни заливат със статии, свързани с мистични явления.И, естествено, нямащи нищо общо с действителността.Някакъв нов начин на зомбиране ли е?Или за психясване на населението?Целта е колкото може повече хора да повярват на тези измислици и да започнат да се чудят на кой свят живеят - реалния или виртуалния. Така пък стават много податливи на психообработка.
13
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре да ни напишете за Дядо Коледа нещо ... за Питър Пан ... за Снежанка и седемте джуджета... или за Триглавата ламя...
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте я в парламента :)
11
3
 
31
 
! Отговори
що не преди 8 години
дойде у нас да се движи? Като и шибна два тигана и ще я пратя директно в отвъдното.
10
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как става тая работа, че обективът се приближава към куклата?
9
3
 
31
 
! Отговори
българин преди 8 години
Абе елате да живеете в България :)Тогава даже злите духове ще ви се струват като майка Тереза, защото ще се разбрали че политиците, съдиите и полицаите са много по жестоки от злите духове
8
2
 
25
 
! Отговори
18673 преди 8 години
Както казва Сталин:Нет кукла, нет проблем.Куклата в печката и готово.
7
2
 
47
 
! Отговори
Реалиста преди 8 години
Спомням си че по времето на смутните времена на прехода имаше момент когато през ден се появяваше репортаж или статия за така наречените полтъргайси. И хора обесняваха как чуват странни шумове и мебелите се местели. А през това време се изнасяше се златния резерв на държавата, банките фалираха и предприятия се приватизираха за жълти стотинки. За полтъргайси от отдавана нищо не се чува. Но някой хора забогатяха на гърба на народа. Та сега се питам се какво ли става покрай тези истории за 'духове'
6
3
 
13
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Прави се, че ака в ъгъла от страх, ама всъщност е свършил шоколада.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ни кукла видях, нито нещо да се изправя, само нещо подпряно под най-после уцеления подходящ ъгъл /3 месечни усилия все пак/, за да се хлъзне и да тропне по стъклото при вибрацията на преминаващ отвън тежък камион, примерно.
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пак добре щом не се е опитвала да проникне в центъра за изстрелване на ядрените ракети и да натиска червеното копче:)))))
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха.ха.ха...
2
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А къде е мармота, който завива шоколада в станиол?
1
2
 
40
 
! Отговори
eshk0 преди 8 години
На бабати фърчилото :)))))))