Лора Караджова си стегна багажа от "Музикална академия"

Журито спаси Петя Буюклиева, скандал между Рут и Здравко
Обновена: 3 окт 2013 14:10 | 2 окт 2013 10:43, Александър Попов
41
Лора Караджова си стегна багажа от "Музикална академия"
Снимка: TV7

Първият изпълнител, който напусна шоуто "Музикална академия", е Лора Караджова. Тя се бореше на първите номинации с Петя Буюклиева и младока Любен Христов, който нашумя с визитката си на бивш наркодилър.

По регламент журито - Фънки, Георги Христов, Здравко от "Ритон" и Люси Дяковска, трябваше да спасят един от участниците и техният избор бе Петя. Буюклиева през цялата седмица изживяваше тежко номинацията си, но в крайна сметка се спаси. В нейна подкрепа се изказаха Деян Неделчев-Икебаната и Ива Николова.

Така борбата остана между Лора и Любен.

Караджова изпълни "Министър на веселието" с Криско, но журито се оплака, че чули повече от рапъра, отколкото от певицата. За втора песен Лора заложи на Te amo на Риана, но определено на места бе доста фалшива. За оставането си в надпреварата Любен изпълни "Прости ми" на Д2, в акомпанимент на неизвестните таланти.

Данчо и Мариана Караджови подкрепиха дъщеря си, докато Любен Дилов-син даде рамо на своя адаш.

В крайна сметка зрителите решиха първа багажа от "Музикална академия" да си стегне Лора Караджова, а баща й съжали, че дори една трета от нейните почитатели не са пуснали sms.

Журито взе страната на блондинката, а Здравко дори отсече, че Любен не става за подобен формат. "Бегай бързо мен, не си за тук", възкликна и Фънки.

По-рано пък "ритонецът" подпали на тема "българска музика" и се спречка с менторката на неизвестните таланти Рут Колева. Той я жегна с "Моля да не ме апострофират личности, които са пели само пред 200 души, 30 от които роднини". Рут пък изтъкна, че пяла пред 60 000, но Здравко я закова, че едва ли някой си е купил билет за нейната изява. Георги Христов също се намеси и заяви, че той сам си пълни залата и хората си купуват билети единствено заради неговите песни. В крайна сметка след един лакът от Дилов-син Рут Колева спря размяната на реплики.

Междувременно останалият в шоуто Любен Христов създаде усещането, че е в доста близки отношения с алкохола. А останалите участници започнаха да намекват, че ставал агресивен след няколко чашки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
50
 
! Отговори
Тодор Абрашев преди 10 години
Караджов е жури и оценява млади таланти ,а не вижда дъщеря си ,че не става за певица ,а се мъчи да я лансира!Няма мелодичност в пеенето и!Да се ориентира към друга професия ,защото след година две няма никой да я познава като певица!
16
7
 
52
 
! Отговори
SISI преди 10 години
Това е прекрасно ,че Лора ни освободи от присъствиетоси!Неприятна ,нахална и дръзка ,но без покритие!Сигнал никога не са ми харесвали ,но и баща и не я спаси!Той критикува във формати другите ,а не вижда колко жалка е дъщеря му!Тя не става за певица ,а за някой бар да забавлява пийналите мъже!
15
3
 
35
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Чета коментарите и забелязвам, че има нацъкани разни "-", но няма един човечец, който да е написал нещо в защита на Лорчето и певческите й данни :D
14
6
 
52
 
! Отговори
гастролиращ преди 10 години
Не следя формата редовно, но снощи попаднах на изявата на девойката Лора и..... покъртително фалшиво пееше милата.Дано е било случайно, защото иначе жалко за големият музикант Данчо /чест и почитание!/ А дърленето и самоизтъкването на някои от журито - не им прави чест!
13
8
 
55
 
! Отговори
Сигнал преди 10 години
Сигнал са много големи, Йордан Караджов също, но Лорчето ме дразни адски много. Не може да пее въобще, има много злобна физиономия и голямо самочувствие което отблъсква. Дори и да можеше да пее, не бих бил неин фен. Коренна противоположност на баща си, като излъчване.
12
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петя Буюклиева е АЗИСЪТ на Естрадата !!!
11
3
 
55
 
! Отговори
The truth преди 10 години
Лорчето е адската лигла и най-вече това й пречи. Има някакви гласови данни, не е съвсем зле, ама за певица не става. Не е грозна в никакъв случай, но явно се има за Моника Белучи. Данчо, гарджето Ви е най-най само във Вашите очи. Петя Буюклиева има невероятен диапазон, но е кичозна и превзета, затова не печели симпатии. Фънки rocks!!!
10
5
 
42
 
! Отговори
ОТ ДАЛЕЧ преди 10 години
МОИТЕ АДМИРАЦИЙ КЪМ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОТПАДАНЕТО НА ЛОРА,КАК ТАКА ЕДНО НЕКЪДЪРНО МОМИЧЕ СЕ КЪЛЧОТИ И ДАНЧО КАРАДЖОВ СЕ ЗАБЛУЖДАВА,ЗАЩО НЯМА ДИРЕКТНО ДА МУ КАЖЕ НЯКОЙ,ФЪНКИ УЖ Е ЧОВЕК НА КОЙТО ХОРАТА КАЗВАТ НЕСТАНТАРТЕН,ПРАСЕ,ДОЛЕН НО И ТОЙ ПРЕМЪЛЧАВА,ПЕТЯ Е КИЧ,А ЗДРАВКО ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГЕОРИ И ТОЙ СА ЗА МЕН СВЯСНИ ОТЧИТАТ ТЕМПЕРАТУТАТА НА ГРАЧЕНЕ,ЗАЩОТО СА ПРОФВЕСИОНАЛИСТИ ОТ КЛАСА,А ЛЮСИ ВЕРНО ПЕЕ,НО НЕ ЗА ЖУРИ.А РУТ КОЯ БЕШЕ МОЛЯ,ЛЮБЕН ПЕЕ ДА,НО АКО Е НАРКОЗАВИМ ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ИГРА,УСПЕХ!
9
6
 
65
 
! Отговори
журито преди 10 години
ЛОРА, ако дори и баща ти /в България много хора бъркат крещенето с пеенето/ не чува,че пееш фалшиво,то зрителите го чуват и ти го показаха с гласа си.Не се цупи и не обвинявай феновете си.Ти просто пя ФАЛШИВО.Залагаш на някаква еротика, каквато не притежаваш,да хубавелка си,но до там.Ходи се снимай в мъжките списания, за там ставаш.
8
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руса, разголена и бездарна, известна единствено и само заради баща си.Имам силна нетърпимост към всякакви такива формати, особено по нашенските телевизии, благодарение на такива "звезди".
7
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лора не може да пее и разчита на провокативно поведение, което й утива, но в друга област.Буюклиева има отличен глас - това е певицата с най-много международни награди, но външността, поведението й, залагането само и единствено на многото октави, доминира и дразни.Кичка се опита да й каже нещо много точно, но Петя не чува нищо. Държи се точно като жена, в критическата, наистина жена на всички времена.
6
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петя Буюклиева те кичозна колкото Азис ! Чудя се како ще не са направили дует !!!
5
12
 
49
 
! Отговори
lola преди 10 години
Обичам го, този Здравко! Учете се, младежи!!!! Творческо дълголетие не се прави само с бело, а с много труд и талант. Дует Ритон си е Дует Ритон вече колко години. А коя песен е на Рут, че не си спомням? А Джалма кой я изпълнява? Малки сте, малки....
4
4
 
59
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Не го следя този.формат,но чета,че има...вътре доказани български певци.Какво прави Лора там,не знам.То талантът ако се предаваше по...наследство и аз щях да стана...кръчмар в Кривунделово,като дядо си.
3
35
 
31
 
! Отговори
gtf преди 10 години
*** пък е убава .. :)
2
8
 
54
 
! Отговори
зрител преди 10 години
Много я задържаха тая киф.а ,да не е с връзки?
1
9
 
76
 
! Отговори
Breh преди 10 години
Дребно злобно същество! Което ни потвърди, че не може да пее. благодарим ти Лора. За мен си оставаш щерка на музикант и нищо друго!