Прея реве преди елиминациите в "Музикална академия"

Етиен пък се смята за твърде възпитан за родния шоубизнес
Обновена: 5 ное 2013 14:51 | 5 ное 2013 14:34, Александър Попов
7
Прея реве преди елиминациите в "Музикална академия"
Прея се разрева от многобройните критики. Снимка: Музикална академия

Тази вечер ще се проведат поредните елиминации в "Музикална академия", като напрежението се отразява по различен начин на тримата номинирани. Прея рони сълзи, Коцето-Калки медитира с йога, а Етиен се упрекна, че е твърде възпитан за българския шоубизнес.

19-годишната Прея, която минава за любимка на Фънки, отнесе доста критики в академията. Кичка я критикува за лошите й навици в кухнята и че спи до много късно. Вокалният педагог Алис Боварян я упрекна, че не репетира достатъчно. А Рут Колева й направи забележка, че се носи твърде неглиже и постоянно е с халат. Забележките й дойдоха твърде много и шоколадовата изпълнителка се разплака.

На елиминациите тя ще изненада публиката с изпълнението на песента "Молитва" на сръбската певица Мария Шерифович, с която сръбкинята спечели конкурса Евровизия през 2007 г. Ако журито не я спаси, тя е избрала за второ солово парче Brown skin на India Arie.

Калки видимо не се трвожи от поредните елиминации, на които ще се яви, и всяка свободна минута преподава йога на младите дами в академията. Първото му изпълнение днес ще бъде песента към мюзикъла "Коса" - Let the sunshine in, а като втора опция ще изпълни "Синева" на Васил Найденов.

На първи елиминации ще се яви Етиен Леви, който е подготвил песента на Джордж Майкъл They won't go when I go, като  ще му партнира  Стенли. Второто му парче е неговият голям хит от миналото "Шесто чувство" на група Трик.

Освен битката за оставане в академията по време на шоуто трите групи ще представят и своите авторски парчета. Групата, която победи, ще може да даде имунитет на един от своите изпълнители и да го защити от номиране в петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво е "прея'? Порода ***
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужас, ужаст! Тия хора интересна съвременна музика слушали ли са някога в живота си! Как не им омръзна да ни заливат постоянно с всякакви бълвочи! Старата гвардия са ясни, ама и младите са същите за съжаление. Да ви имам битката на поколенията от бабички!
4
4
 
11
 
! Отговори
Филип преди 10 години
Интригантка ,невъзпитана ,липсваща музикална грамотност и изключително неприятна и грозна !Непременно трябва да отподне!Ако не отпадне ,значи има манипулиран резултат от вота на зрителите !
3
3
 
8
 
! Отговори
Саня преди 10 години
Това е най-гадната участничка в Музикална простотия!Тя трябва да отпадне ,но не се знае дали пак няма да се манипулира вота на зрителите!
2
1
 
9
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Га яди кифтета не рива.
1
1
 
7
 
! Отговори
Блъско преди 10 години
Местя го