След няколко опита Калки си отиде от "Музикална академия"

Коцето загуби прекия двубой с Етиен Леви
6
След няколко опита Калки си отиде от "Музикална академия"
Снимка: Булфото

След няколко участия в елиминации Коцето-Калки напусна "Музикална академия".

По регламент журито спаси един от номинираните, като изборът бе 19-годишната Прея. Така в пряк двубой се изправиха Калки и Етиен Леви. Почитателят на източните философии заложи на песента "Синева", докато неговият опонент се представи с парчето от собствения си репертоар на група Трик - "Шесто чувство".

В крайна сметка зрителският вот остави в академията Етиен, който събра 63,08% от гласовете, а за Коцето останаха 36,92%.

Преди елиминациите шоуто започна да оправдава името си на музикално. Трите поколения представиха авторски песни, като се отличиха настоящите звезди. Георги Христов дори им поиска правата върху композицията, за да я включи в следващия албум. Люси пък не издържа и радостно падна на колене пред Дичо, Сантра и Поли Генова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Милка преди 10 години
Георги Христов страшно се изложи. Прея не е просто слаба певица, но се показва и като нагла и манипулативна. Между нея и Калки има светлинни години разлика
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая Прея е голяма хитруша,така ги премята а и журито и се връзва.За Люсито няма какво да говорим,но защо Г.Христов и се връзва на акъла.Г-н Христов значи Прея е по голяма певица от Калки,пък аз не знаех че си имаме вече Тина Търнар в български вариант,само че ще и трябват още доста годинки да се научи да пее както трябва,пък ти може да я финансираш да отиде да поучи малко музика,нали е бедничка горката.
3
1
 
7
 
! Отговори
хаха преди 10 години
От написаното е видно че 2 има комплекс. Явно си някакъв ***, който е с едвам завършено средно образование и сега е бачкатор. И 3-живота да имаш не можеш да настигнеш Коцето, нито като зъболекар, нито като певец. Успокоявай се че си големия чичо здравко и другета са гейо-ве, но да не се окаже че ти имаш нужда от мъжка ласка..........
2
12
 
5
 
! Отговори
do Anonimen преди 10 години
ti sigurno si Koceto Kalki , ako si ti iskam da ti kaja da go DUHASH protiven gey .
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, за съжаление! Остана бездарната Прея, която сама не може да прецени,че й липсва ужасно много. Под предлог за расова дискриминация Прея манипулира,а журито се поддава! Калки е доказан,професионален певец! Прея никога няма да достигне неговото ниво! Публиката рано или късно ще я приземи и ще й покаже къде е реалното й място. Защо Тина Търнър не поставя въпроса за расова дискриминация? Защото има безспорен талант, защото класата й е доказана! Музикална академия се опорочи тотално!