Фифти Сент без пукнат цент! Рапърът обяви банкрут

Миналата седмица съдът го задължи да плати $5 млн. по обвинение
13 юли 2015 21:22,
27
Фифти Сент без пукнат цент! Рапърът обяви банкрут
Снимка: архив, Reuters

Носителят на "Грами", американският рапър Фифти Сент, истинското име на когото е Къртис Джеймс Джаксън, е обявил банкрут и е подал в съда заявление за защита от кредиторите, съобщиха Ройтерс и "Уолстрийт джърнъл", цитирани от БТА.

По данни от документите, подадени в съда в Хартфорд, щата Кънектикът, активите и дълговете на музиканта се оценяват в диапазона от 10 до 50 милиона долара. Адвокатът на звездата не е коментирал информацията.

Миналата седмица съд в Манхатън задължи Фифти сент да плати на жена обезщетение от 5 милиона долара. Тя го обвини, че е използвал принадлежащ й видеозапис, съдържащ сцени със сексуален характер, припомня Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: банкрутФифти Сент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Hhh преди 8 години
Ако мислите като 50 Cent и имате 150,000,000$ в 1 или повиче банки в Америка ще ги сложите.Светът не е в Америка банки има в много държави.Това,че пишат за БАНКРУТАТ МУ! е най-хитрият му ход.Аз лично мисля,че много почнаха да грабят долари от него и търси начин да спре този грабеж.Пише,че има 4,400,000$ в банката хахаха-това е само една от многото.Не си мислете ,че парите ще ги държи само в Америка.Той има пари,а също ще кажа нещо за бъдещите коментатори-колкото и да искате да падне от високото.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100% ги крие в офшорки , както правят Плевнята, Първанов и кралица Елизабет...
19
2
 
4
 
! Отговори
Hahah преди 8 години
50cent shte falira kogato vie stanete bogati ... Taka sh mno ne go mislete ... Vashkari
18
1
 
19
 
! Отговори
Das Efx преди 8 години
Само от слушалките,които пусна съвместно със Смс Аудио спечели милиони.Синка се продават за 400 долара и ги грабеха като топъл хляб.Да не говорим,че продаде витаминозната си вода за около 200 милиона.С Мейуедър през ден пускаха фотоси как се къпат с пари.И сега ще фалира ахаха.Дай боже всеки му.Или иска да укрие пари или е поредният пи ар ход.
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде, обратно на дървото!
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На експертите тук ще поясня, ме обявяването на фалит не е толкова проста работа ако имаш пари. Всички банки в Америка са свързани в една система и няма как да не проверят къде и какво имаш. Имоти , коли и всичко ценно което притежаваш ше бъде отнето в полза на кредиторите. Все пак става въпрос за милиони, всичко ще се гледа под лупа...
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До #nevsichkovnetaetrueПредлагам ти да оставиш финансите настрана, защото не ти се отдават и да продължиш да работиш в автосервица или в цеха за вафли където си. Хора с милиарди фалират, заради невъзможност да погасят кредитите си - да , всеки ползва кредити! А какво остава за един милионер..?? Вземи попрочети малко и тогава се изказвай.
14
0
 
7
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
До cent 50 Най вероятно го притискат да спонсорира някой *** за Белия дом и така смята , че ще се отърве .
13
0
 
25
 
! Отговори
Wall Street преди 8 години
Това е трик, за да избегне плащането на укрити данъци.Доналд Тръмп сам е обявявал империята си за банкрутирала по същата причина.А към днешна дата притежава милиарди.Няма как толкова успял рапър да няма буквално две пари в джоба.Хора търсят сензации, но не са наясно с прийомите, които прилагат някои от богатите в Америка.
12
2
 
60
 
! Отговори
#nevsichkovnetaetrue преди 8 години
50 CENT`s earnings for some years:2005 - 78 million $2006 - 32 million $2008 - 150 million $2009 - 20 million $2010 - 10 million $2011 - 8 million $2013 - 7 million $Сто процента е фалирал... Сигурно в момента даже разцъква джобса или вече кара курсове за ИТ, че там е хляба...
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости.. чрез добри адвокати обявява фалшив банкрут за да не плати тея 5+ млн обезщетени на тази.Иначе състоянието му е оценено за над 150 млн.Милионери ама стиснати.
10
6
 
9
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Da tolkova sum tup che hodia na lekar pri doktor Dre ama ti i nego ne znaesh koi e sigurno
9
6
 
8
 
! Отговори
cent 50 преди 8 години
Сега прочетох цялата статия.Въпросната дама от порно-клипа има дете от друг рапър - Рик Рос.Отделно миналата година е бил принуден да плати 17 млн.$ на компания за мобилни телефони.Не виждам как 50 сент може да фалира.Какви кредитори ? Искате да кажете, че рапърите са кукли на конци ? И за тях остават минимални % от общите приходи ?! Той разби всички с първия си официален албум.Дори 1 % да е получавал от всичко спечелено ...няма как да фалира.Имаше собствена линия за дрехи,в боксовите среди..
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 10:Много си тъпичко, милото!Тъпо и неграмотно.
7
7
 
10
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Gosho tupoto ti si posledniat chovek koito shte kaje kakvo e v amerikata shtom ne znaesh koi e 50cent
6
9
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
В Америка бедни няма.Ако има чалъм да изпратим всичкото нашо ром...там,ще са ни благодарни цял живот.Ето,този рапър който не съм го чувал завалията...фалирал,а все още има някакви мижави милиони.Нашите не щат чак такъв...разкош,да им дадат безплатен ток и вода,другото сами ще си го вземат.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5Обясни
4
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По интелигентните хора знаят какво означава bankruptcy в Америка. 50 сигурно ги чете тия статии и се пука от смях. А скъсания българин злорадства...
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо си мисля, че Фифти сент е укрил пари
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A kak са финансите на любимата ми Ким Кардашиян?Моля пишете повече зза нея!!