Емили била настанена в самостоятелна килия, далеч и от мъжете, и от жените

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора
9 апр 2023 15:37, Нели Христова
128
Емили била настанена в самостоятелна килия, далеч и от мъжете, и от жените
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в пловдивския арест, съобщават от "24 часа"

Повод за питането станаха десетките коментари и дори бъзикни във Facebook в каква килия е Емили. Някои предположиха, че "е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата". Оказва се обаче, че пловдивските служители на съдебната охрана и местата за лишаване от свобода са взели най-разумното решение - да я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените.

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя покрай участието си във "Фермата". Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана блондинката Мелиса и започна процедури по смяна на пола, включително с хормонални медикаменти. Отслабна много и мускулите му на фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, се стопиха. През миналата година обаче Мелиса отново стана Тихомир. Причината беше, че искаше да сключи брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не разрешава еднополови бракове.  Дали обаче е възможен този брак не е много ясно, защото по лична карта пък Емили се води мъж.

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обстойно в ютюб канала им и много хора се радват на хармоничните им отношения. Самите Тихомир и Елизабет казват, че са моногамни, а в триадата само Емили има любов и извън връзката.

Щастието им обаче помръкна преди няколко дни, когато 21-годишната Емили, добила популярност и с прякора си Тротинетката, заради скоростта, с която хвърчи по улици и магистрали, от няколко дни е в пловдивския арест. Тя беше задържана заедно с други двама т.нар. инфлуенсъри - Чеченеца и Тошо Куката. Тримата се гавриха с младеж със специални  образователни потребности. Клипът, на който се вижда как те водят момчето като куче и му хвърлят чаша, за да им я донесе, възмути стотици хора, а прокуратурата повдигна обвинение на тримата за хулиганство.

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докога ще ни занимавате с тая личност???!!!
100
0
 
5
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Жалка мисирка.
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега всеки рецидивист ще почне да се пише Ванчето, Илияна и т.н с цел да го настанят в самостоятелна килия.
98
0
 
4
 
! Отговори
ПърдогъзкатаУмилауя преди 1 година
И няма дела за управление на превозна пърдотрътка с над 100км/ч ли?
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре кой каквото прави в това правосъдие, да го прави по-скоро и да се приключва, че ми писна от ходещи недоразумения по улиците.
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че защо не я сложат в кабинета на директора на затвора?
95
1
 
11
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
От прочетеното да разбирам ли че ще бъде построен специален затвор за него?? Ако бъде осъден ефективно предлагам някъде на чист въздух да му построят самостоятелна квартира с добър изглед!! Понякога не разбирам законите в страната! По лична карта е МЪЖ вие го местите далече от мъжете и жените????????????? Има едно място където ще се чувства най добре...........!
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 80. Малоумното поведение не следва автоматично от "кожите отдолу". За антиобщественото поведение я съдим, а в личния си живот да прави каквото си пожелае. Но да не застрашава живота , здравето и достойнството на други хора. Правила, пред които всички са равни, независимо от пол и самоопределяне.
93
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А изпълненията по магистралите, които само по чудо не завършиха с невинни жертви, не са ли криминални прояви? Да си я държат в самостоятелната килия, най- добре за всички.
92
0
 
16
 
! Отговори
Шрайка преди 1 година
Даниел не е ТЯ, не може да бъде настаненА, задържанА и т.н. Ако всички използват правилните местоимения и спрат с отричането на човешката биология, тази гавра с природата ще затихне.
91
1
 
19
 
! Отговори
Златка преди 1 година
Защо това Квазимодо е в самостоятелна килия? С какво е по по от куката и чеченеца? Вкарайте го този Даниел/ Емилиту при мъжете да му масажират пр.ъдна.та жил.а ааа и тихомир мелисата и той/тя трябва да е в зандана да им излекуват запека
90
1
 
18
 
! Отговори
Ала бала преди 1 година
Нали искаха да скандализират обществото.Разчитам на съдията да им даде 5 години в затвора!!! Така че най-накрая да станат известни с това че са им дали максимална присъда на тях горките. Хора без работа само се чудят каква простотия да измислят. И пак ги жалят. В отделна килия !!! Защо??? По паспорт е мъж значи при мъжете. Да му пръснат халката....
89
4
 
4
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
Бих се радвал всички тези писания които правите да бъдат включени в учебната програма на петокласниците в България .Ако имам правото да отсъждам, журналист написал подобна статия да лежи в затвор не по-малко от 10 години. Истамбулска ,а?
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то е много срамежливо. Това то стана много известно и трябва да се пази.
87
1
 
4
 
! Отговори
Как може да са преди 1 година
толкова ограничени?Само този,дето бил мъж с тази дето била жена,но не били нито мъж,нито жена,с трети който не се знае какъв е.Не са ли информирани,че има 32 пола,ами се ограничават само с мъжкоженски(или женскомъжки)?Освен това нямат ли си домашни любимци,я кучета,я магарета,че да разнообразят закостенелите си тривиални сексовръзки?Извратената психика няма ограничения,да си раздвижат перверзните мозъчета.А като ги вкарат в затвора,ще съдят БГ,защото нямаме арести за всеки един от 32-та пола.
86
2
 
16
 
! Отговори
При мъжете да му преди 1 година
Пръснат ....! Няма такива привилегии в отделна килия,като е грозен мъж ще го чу..ат в дивия до ,като не се управи това изрудче,което медиите направиха известно!
85
0
 
16
 
! Отговори
мак преди 1 година
Ставате смешни с отразяване на тая емили, или тоя емил, де да го знам. Баста, стига.
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора и в сливенския ще и се стъжни на ЕмилитУ. И там ще е на "уважение", може бързо, бързо да пусне молба за спешно преместване в мъжки затвор. Жените не прощават, а и едва ли са съпричастни към особените му щения към пол
83
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 година
До ???Може ли линк към това интервю, в което ги заявява тези неща? Защото аз мога да дам поне 5 линка с видеа, в които разказва за това, че няма нормални полови органи и че така се е родила.
82
0
 
7
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
А сега пак ще ни накажат от Брюксел, че нямаме отделни затвори за такива НЕЩА. Пък може да ни отпуснат средства да построим някой и друг гълъбарник, с оградка по наш вече изпълнен на границата проект. Все пак тези от ЕК трябва да помислят за бъдещето си.