Вълчев: Присъственото обучение зависи и от ваксинацията

"Има положителна нагласа сред учителите, но трябва още информация"
38
Вълчев: Присъственото обучение зависи и от ваксинацията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Присъственото обучение зависи в голяма степен от ваксинацията на учителите. Това заяви министърът на образованието Красимир Вълчев по време на парламентарния контрол в отговор на въпрос на БСП.

Още по темата
Анонимно анкетно проучване, направено сред учителите, показва, че те не са против ваксините, но смятат, че е необходима по-сериозна и задълбочена информационна кампания.

"Учителите имат положителна нагласа към ваксините, проявяват интерес и търсят научни доказателства за тяхната ефективност, но все още голяма част от тях не откриват достатъчно информация. Нашето общо желание на всички е да има по-голям брой ваксинирани, но пак повтарям: това в никакъв случай не означава, че ще бъде направена задължителна ваксинация", каза министърът, цитиран от БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министре...всички учат,заведения също отварят март,ние студените кога че учим,или плащай такса и онлайн)тая такса се плаща да присъстваш ,иначе намалете таксите на полувина
11
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудят се мошениците по кой начин са изнудят населеншето да се химизира, пардон - ваксинира.Е, нема да стане!Набийте си го в куфалниците.Каквото сте обещавали на шефовете си фашисти, си го изпълнявайте сами. Набийте си сега по стотина отрови сами, като напазарувахте безполезни и потенциално опасни отрови и се заврете някъде.Децата отдавна не са затворени и няма да бъдат. И учат, който иска, и без вас, пънове!
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да се ваксинират,като нямаме избор на ваксини?Веднъж се казва,че има избор и накрая-няма,над60г. не е желателно да се поставя 'АСТРАЗЕНЕКА' след това се започва да се говори ,че няма причини да не се исползва.Вички рещения се вземат не на база резултати и констатации на медицинцките лица,а на политическа основа.Екак да вярваме,че не ни пробутвате нещо което не е доказано.Навсякаде се съобщава,че децата дори и да прболедуват по-леко след това дава големи отражения и въпреки всичко ги пуснахте
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вълчев е специалист по инфекциозни болести.
8
1
 
10
 
! Отговори
Гаргамел преди 3 години
Каква ваканция ,селянин? Ваканцията ви започна на 13.03. 20 и скоро ще стане година . Колко циничен Трябва да си за да говориш за ваканция при положение ,че имаш два месеца присъствено от споделената по - горе дата!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале как искам да срещна некой който уж на майтап ме нарича експерт на живо, ще стане йовка :). Това че ти немаш мозък и не можеш да сметнеш 2 и 2 не е мой проблем
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принудителни медицински експерименти са забранени не само в България, а в целия свят. Внимавайте.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Натиск, принуда и изнудване във всяка посока. Въпреки, че не осигуряват имунитет. Важното е да се пласират. Че идва втората серия скоро.
4
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имам позната учителка не иска ваксинация.. уволнявайте антиваксерите
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Присъственото обучение зависи в голяма степен от ваксинацията на учителите."Ваксинацията е доброволна бе клоун! Кой си ти, че да поставяш условия за присъственото обучение?
2
0
 
42
 
! Отговори
S преди 3 години
Защо да зависи от ваксинацията на учителите. Те хората и в момента си ходят на работа без да протестират. Които искаха се ваксинираха. Останалите също работят. Всички вече работя присъствено. Къде е проблема, че трябва да се ваксинират? По същата логика може да се каже, че зависи имот ваксинацията на учениците. Тъй като учителят в стаята е един, а срещу него са 27 неваксинирани. Не виждам логика в това,което твърди министъра. Моля да конкретизира, ако може, де.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
she migrirame s decata v zimbabve...tam e svoboda...