Горсов проиграл 100 бона

Толкова е липсващата сума от сметката за лечението на дъщеря му Манеула, която навърши 19 години
3 сеп 2008 11:05,
204
Горсов проиграл 100 бона
Снимка: Булфото

100 хиляди лева липсват от дарителските сметки за лечението на Мануела Горсова, която във вторник навърши 19 години.

Счетоводна експертиза тепърва ще установява точно колко пари липсват и колко бащата Красимир е проиграл на хазарт.

Първоначално се твърдеше, че 70 хиляди лв. е сумата, проиграна на ротативки.

"Всички пари са по една сметка", обяви председателят на  Софийската районна прокуратура Александър Налбантов.

Така той опроверга твърденията на бащата, че харчил пари само от обезщетението, преведено от фигуриста Максим Стависки.

Близо 800 са крупните дарители - бизнесмени, училища, организации, съобщи още Налбантов.

В следващите дни Красимир Горсов отново ще бъде викан за разпит в полицията.

Първия път той твърдял пред разследващите, че за част от проиграните пари има оправдаващи го документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tozi 4ovek e igral na ruletkite i predi godini toy eprosto bolen,no da posegnesh na tezi pari e prestaplenie.
182
1
 
0
 
! Отговори
75 преди 15 години
Защо хора го съдите толкова много този човек.Поставете се поне за малко на неговото място.Да харчи парите за най свидното си в неговото семейство.това е лудост,но не мислите ли ,че за всичко това е виновна единствено тази странна държава в която живеем.Всеки греши малко или много.Неговата грешка е просто непростима,но има и още по голяма жестокост на този свят.Убеден съм ,че този човек ще се линчува сам,но нека да видим кой е направил този запис,на който се вижда ,че той играе на ротативките.тези хора ми е струва са много по гадни.Замислете се.
181
1
 
0
 
! Отговори
басси копелето недон преди 15 години
Ей, урунгел грозен - ти си заслужаваш съдбата - да ти го на....м в *** *** - ако ми паднеш в ръчичките - жив ще те одера, *** недоносена!
180
1
 
0
 
! Отговори
kaloian преди 15 години
няма да ви чета коментарите. Аз сън на страната на Горсов. тия 100 бона пак ще ги дадат. но стависки си остава безнаказан.
179
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като чета мненията имам чувството, че сме се върнали 20 години назад - май всеки втори е платен писач, ченге и доносник на Службите на Престъпната тройна коалиция
178
1
 
0
 
! Отговори
Онуфрий IV преди 15 години
така си е за съжаление, който плаща той поръчва музиката (дирижира медиите и манипулира общественото мнение). Ясно е че парите са в президента Гоце и любимците му "световните шампиони" (за мен човек без морал не може да е световен шампион) - затова и беше скалъпена тази поръчкова история срещу Горсов, та ако може някак си вината на Максим да поизбледнее, видите ли
177
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И аз се моле момичето да се оправи,видях я в сайта на списание Слава много е красива...Но се чудя и аз,какво е правила в колата на двамата братя тя е от Търново а е била почти по морето...Имала е приятел,той къде е бил тогава?
176
1
 
0
 
! Отговори
Аделина преди 15 години
ПОРЪЧКОВАТА МАШИНА ЗА ОПЛЮВАНЕ НА КОМПАРТИЯТА И УБИЕЦА СТАВИСКИ РАБОТИ СЕРОЗНО - НЕ Е ТРУДНО ДА БЪДЕ ПРОМИТ МОЗЪКА НА ТЪПИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД
175
1
 
0
 
! Отговори
tonio преди 15 години
Не пратих СМС не,защото не ми е жал за момичето,обаче има и много други които се нуждаят от помощ,но са нямали "късмета" виновника да е известен и с пари.Винаги проучвам(доколкото мога де) дали парите ми ще отидат за това,което ги давам.Тук слабия родителски контрол и отговорност е налице от самото начало (за шампиона да не говорим,защото един спортист и то от такава класа би трябвало да е доста по дисциплиниран и т.н.).Що ще 17г. непълнолетна Мими в чуждата кола посред нощ (мама не и ли каза,че даже и да не я блъсне някой,може да и се случи нещо друго)Затова пък сложих цветя на спирка "Чаталджа" във Варна ( за не знаещтите: двулентов път,на двадесетина м. от обезопасено кръстовище на една от най големите ул."8-ми Приморски полк"). кТам загина 15-16 г. обешаващ спортист,ученик чакал автобуса да отиде на у-ще и блъснат от пияна ***(обаче нещампион).Цветята струваха доста повече от левче и нищо няма да помогнат,но да си пратиш детето на у-ще и....
174
1
 
0
 
! Отговори
admin преди 15 години
Какво се сърдите на човека. Не се ли случва същото и в държавата ни? Нали за такива изцепки (но за много повече пари) Брюксел ни спря парите. Заради такива като тях, визирам и управляващите и Горсов, няма да получаваме пари Европа и дарителите ще се отдръпнат. Ха честито.
173
1
 
0
 
! Отговори
Ели преди 15 години
Това дето ти го говориш са пълни глупости.Това за свадбата е чист слух.Ако можеш намери си запис от предаването-Търси се... от тази събота...и тогава пиши колкото си искаш глупости
172
1
 
0
 
! Отговори
tomi преди 15 години
Това е наи голямия ***, детето му бере душа а тоя играе на комар,после Ставииски му виновен,погледнете му само пианската физионимия, !!
171
1
 
0
 
! Отговори
Аман преди 15 години
В първото изречение пише,че липсват 100 000лв.,а във второто че тепърва ще се установяват липсите.
170
1
 
0
 
! Отговори
168 преди 15 години
НЕ ОПРАВДАВАМ НИТО ПОСТЪПКАТА НА БАЩАТА, НИТО ЩЕ ЗАСТАНА НА СТРАНАТА НА СТАВИИСКИ, ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПРАЩАМ СМС - И ЗА МАНУЕЛКА , ЗАЩОТО ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО. ДАНО ОБАЧЕ И ДВАМАТА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ. ПОЖЕЛАВАМ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА ОЗДРАВЕЕШ МИЛИЧКА
169
1
 
0
 
! Отговори
pak edna преди 15 години
nali mnogo darje6e na spraveldiv protzes, sega i nie darjim na takav sre6tu teb, maloumniko!!!!hora, kajete mi, sigurno vseki ot vas e darqval pone po lev4e do sega, 6te prodaljite li da darqvate?
168
1
 
0
 
! Отговори
edna преди 15 години
deteto mu bere du6a, toi tzaka na rotativki.***.zatvor!
167
1
 
0
 
! Отговори
веселяк преди 15 години
Ако се замислим, комарджийчето си е нормално средностатистическо българче. Щрака с пръсти, като се види със стотинка. После иска от държавата и другите. Щот са длъжни.Пък и изхарчил нещо, което чат-пат може да мине за негово. Той се явява наследник на дъщеря си. Както Николчо опапал парите на чорбаджи Нено. Туй са семейни работи, не се мешайте и не се нервите. Няколкостотин хубавци папат нашите милиарди от бюджета и ги раздават на кьораво и сакато за бог да прости, вие на чуждите *** ще ревете! Колкото акъла на бащата, толкоз на майката, толкоз на блъснатата посред нощ в 3 часа пианско време.
166
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
153 - трогателно и какво от това. Това се случва всеки божи ден - всеки ден загиват деца по пътицщата - това е страшното! Това е една поредна и не последна катастрофа. Мимето е пострадало. Е случило се е, дай боже никому да не се случва, но такъв е живота. Ами като толкова много се вълнуваш и пишеш с големи букви ти поплака ли с майката на Елеонора, чиито живот беше отнет от пиян дрогиран полицай, ти паплака ли с майката на двете момичета загинали под срутената сграда на Алабин, ти поплака ли с майката на загиналия във фонтата на Славейков млад актьор - ти питаш ли ги как живеят с тяхната болка и мъка без нито лев обещетение, без присъда за убийците на техните деца, защото са неизвестни. Ти поплака ли с майките на загиналите деца в Дискотека Индиго, на загиналите деца в реката Лим, за изгорелите 14-войничета работили от тъмно до тъмно по строитерлни обекти, ти плака ли за загиналите военни в Кербала???? Защо само ревем заради Стависки - защото там има ПАРИ ГОСПОЖО РЕВЯЩА. ТОЙ ИМА И ЩЕ ИМА ПАРИ, АКО ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВА. ЗАТОВА Е ТОЗИ РЕВ,А НЕ ЗА МИМЕТО. ГРОЗНО И ДОЛНО Е ГОСПОЖА ДА РЕВЕМ ЗА СЕМЕЙСТВО ГОРСОВИ, КОИТО САМИ ПОМАГАТ ДА ДЪЩЕРЯ СИ ДА ОСТАНЕ ИНВАЛИД! ДАНО ИМА КЪСМЕТ ДА ОЗДРАВЕЕ, ЗАЩОТО ИМА ДОБРИ ХОРА И ДА СЕ ОТКАЖЕ С ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ.
165
1
 
0
 
! Отговори
h.h. преди 15 години
Жалко, че в Бг има хора като теб, които нямат акъл дори колкото ***. Но сигурно и ти си като Горсов, не се учудвам. Обади му се да ходите заедно да играете на ротативките. Мишок!!!
164
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами така ще става, като кънкьорчето не му даде повече пари да си играе на спокоиствие така става. Да му беше дал колкото си искаше хем за детето там щеше да има хем да си дърпа ръчката на ротативките. Е можеше и на печалба да излеза, ама сега лош човек излезе руснака пян хем човешки живот затри хем "баща" да неможе да си играе. Накъде върви света идва апокапипсис да знаете!