Горсов проиграл 100 бона

Толкова е липсващата сума от сметката за лечението на дъщеря му Манеула, която навърши 19 години
3 сеп 2008 11:05,
204
Горсов проиграл 100 бона
Снимка: Булфото

100 хиляди лева липсват от дарителските сметки за лечението на Мануела Горсова, която във вторник навърши 19 години.

Счетоводна експертиза тепърва ще установява точно колко пари липсват и колко бащата Красимир е проиграл на хазарт.

Първоначално се твърдеше, че 70 хиляди лв. е сумата, проиграна на ротативки.

"Всички пари са по една сметка", обяви председателят на  Софийската районна прокуратура Александър Налбантов.

Така той опроверга твърденията на бащата, че харчил пари само от обезщетението, преведено от фигуриста Максим Стависки.

Близо 800 са крупните дарители - бизнесмени, училища, организации, съобщи още Налбантов.

В следващите дни Красимир Горсов отново ще бъде викан за разпит в полицията.

Първия път той твърдял пред разследващите, че за част от проиграните пари има оправдаващи го документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
0
 
! Отговори
Foreigner преди 15 години
на господина е бил ясен на куп хора, много преди да му се даде гласност. Защо чак сега? Защото сега е удобно на воюващите в съда. Някои адвокати са по-гнусни и от Горсов.И проблемът е че тук не е заложена просто едно дело, една-две съдби: заложено е много повече - вярата на малкото останали в БГ милосърдни хора. Е заради тях Горсов трябва да получи най-тежко наказание. Но си мисля кой и как ще накаже съдебните хиени, които изчакаха с месеци удобния момент. Те са истинските съучастници на ***...
122
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че кво е направила НОВА ТВ, щото БиТиВи знам кво направи - Миролюба Бенатова взе парите от Максим, по непотвърдени източници - сумата е 20 хил.лв, за да очерни бащата Горсов и по такъв начин да пресасочи общественото мнение в друга посока
121
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че кво е направила НОВА ТВ, щото БиТиВи знам кво направи - Миролюба Бенатова взе парите от Максим, по непотвърдени източници - сумата е 20 хил.лв, за да очерни бащата Горсов и по такъв начин да пресасочи общественото мнение в друга посока
120
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
114 някакво друго предаване ще да си гледал. "Неговата дъщеря била в Ирак". Как се харчат 100 бона за ротативки? Колко пропаднал тип трябва да си? Горсов трябва да бъде осъден и да му бъдат отнети всички граждански права.
119
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека тези *** които защитават Горсов да съберат една прилична сума и да му я пратят, че пак му се играело в казиното.
118
1
 
0
 
! Отговори
справедливост преди 15 години
Ако бях жена на Горсов лично щях да заведа дело срещу него заради тоя жесток грабеж на детето, горкото то прилича на призрак.Максим също трябва да си получи заслуженото!
117
1
 
0
 
! Отговори
Somethingbad преди 15 години
Излез извън България малко да видиш общества и нации които са станали пословични с добрите си черти а след това ми кажи какво виждаш тук когато се върнеш.Обзалагам се че ти е далечна и смешна мисълта че има страни където глобяват защото гумата на колата ти е леко качена на бордюра.. само че повечето страни.. (малко по на запад от нас) ... За епитета няма да коментирам :)
116
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да се направи проверка на всички, които са получили пари за дарения ,защото сигурно има и други такива.Даже някои искат парите да им се дават на ръка- такива реклами текат по кабелната от Сандански.
115
1
 
0
 
! Отговори
няма значение преди 15 години
Не мога да се въздържа от коментар.Потресаващо е! Знам една майка болна от доста тежка форма на шизофрения-ужасна болест и тази майка макар и *** продължава да се грижи за двете си деца-готви им пере, чисти само дето на работа не ходи.В тази *** майка има много повече родителски инстинкти и чувства, отколкото у този изверг Горсов, който не е толкова болен колкото му се иска.
114
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tozi 4ovek izob6to ne moje da se nare4e ba6ta !!!Vyv ponedelnik gledah komentaryt po nova televiziq v predavaneto "dobro ytro Bulgariq" i 6tom go 4uh kakvo kaza az vednaga razbrah 6to za ba6ta e tozi 4ovek. negovata dy6terq e v irak i ot 1 god se opitva da se opravi i mejdu vremenno nekolkokratno e izpadala v kriti4ni situacii.Gorkoto dete!!!dogato to se bore6e za svoqt jivot taka nare4eniqt "ba6ta"na momi4eto e har4el parite za le4enieto na manuela!!!nadqvam se 4e tq i maika i 6te mu prostqt no ne znam toi s kakvi o4i 6te gi pogledne!!! pojelavam na manuela da se opravi i spokoino da si jivee jivota.
113
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Държавата трябваше да поеме цялото лечение,а не да се просят по този начин парите.И нямаше да се стигне до такива драми в момента.
112
1
 
0
 
! Отговори
h.h. преди 15 години
Аре сега приказки от 1001 нощ. Ей такива *** като теб докато ги има никога няма да има оправия. Защо обществото или медиите или който и да било друг трябва да упражнява контрол върху средствата бе м*алоумник. Малко ли е, че целия народ се стече на помощ и събра толкова пари, а тоя ц*ървул по тоя долен начин да ги пилее. Ами за каузите оттук нататък някой мисли ли? Дали следващия път хората няма да си кажат къде ще отидат парите им? Линч за тоя ***, б*аси бащата. Подигра се не само с дъщеря си, ами и с всички помогнали за каузата.
111
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на мене историята ми е ясна. господин Горсов това му е работата-хазарта. той така е живял цял живот, Чрез хазарт. заради леЧението на дьщеря си е трябвало да остане доста време безработен.А той не е могьл и особенно при такива пари.ако погледнеме чисто морално, той е по виновен от Ставински,тьй като акта извьршен от Горсов е предумишлен и в пьлна сьзнателност кьм какво води. но, нека да не си причиняваме лошо, и без това живота е труден за всички ни и трябва да бьдеме снизходителни кьм грешки, понякога неизбежни. Нито обществото, нито Горсов имат вина в случая. Жената на Горсов е трябвало още в началото да обяви слабоста на мьжа си и да се отнемат парите на време. ТЯ не го е направила, за да не си сьздаде допьлнителни проблеми и я разбирам. Остава ни да простиме,защото е най-лесно, но за тази работа, трябва сьрце, а ние бьлгарите го имаме.
110
1
 
0
 
! Отговори
Somethingbad преди 15 години
Ти също не си длъжен да обърнеш внимание на човек лежащ на тротоара подминаван от всички нали???? Точно за това говоря... не става дума законно право или задължения. Говоря за това дали ние сме нелечимо болно разпадащо се общество или може да започнем да възтановяваме българската общност и заедно с нея нашето самочувствие
109
1
 
0
 
! Отговори
ada6 na maksim преди 15 години
vsi4kite ni raboti takiva....
108
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма никакво оправдание за този *** Горсов! Слушал съм го преди как се изказваше по телевизията - като говореше само за пари и въобще не изглеждаше като смазан от живота. Нека да го накарат сега да върне на многобройните дарители тези 100 000 лв които е проиграл докато се е забавлявал в казината, а ако не може - да го съдят!
107
1
 
0
 
! Отговори
К.Иванов преди 15 години
Обнадеждаващ е факта,че има хора като Вас,които успяват да вникнат в същността на проблемите.Оптимизъм ми вдъхва и откритието, че и друг споделя мнението ми за ролята на медиите в много от обществено-значимите казуси, за манталитета на съвременния българин,за безхаберието и нихилизма,за липсата на усещане за етническа общност у сънародниците ни,за липсата на етика и морал в отношенията ни...Хубаво би било да намерим и друг начин да общуваме,освен виртуалния форумджийски,още по-хубаво ще бъде и ако намерим форма на сдружаване.Ако успеем,бихме могли да предложим на достоен човек да се кандидатира на изборите догодина-напр. проф.Михаил Константинов.
106
1
 
0
 
! Отговори
офффф преди 15 години
стига вече!!!!!ставаш банален
105
1
 
0
 
! Отговори
офффф преди 15 години
стига вече!!!!!ставаш банален
104
1
 
0
 
! Отговори
офффф преди 15 години
стига вече!!!!!ставаш банален