В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка

Двамата полицаи към снимащите: Седнете да пиете с нас!
8 окт 2009 07:27,
227
В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка
Снимка: Булфото

Двама полицаи опустошават литър и половина водка рано сутринта, заседнали с униформи и въоръжени, на заведение до столична бензиностанция.

Кадри с пируващите служители на реда показа снощи Нова тв, а записът изпратили зрители, станали неволни свидетели на случката.

Действието се развило около 8 сутринта в сряда.

"Можете да седнете да пиете с нас", коментирали ченгетата репликата на възмутени граждани, които снимали с GSM-ите си полицейския гуляй.

СДВР вече е образувала проверка по случая, униформените ще бъдат наказани, уверяват от там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
31
 
! Отговори
Неуниформен преди 14 години
Не може да пиянстваш в униформа, а после да твърдиш, че `ама било в извън работно време`. Униформата ти дава права, но и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Значи нашите батмани, опасали се с пищови и се наливат като казаци ?! Е, няма нито едно смислено оправдание за това.
151
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
отиваме отиваме и пътем ще минем през *** ,тя и без това си заработва на улицата
150
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой май завижда, а? Що не станеш едно полицайче, като е толкоз яко, а?
149
0
 
31
 
! Отговори
jiko преди 14 години
ne vidah kade pishe che sa bile na slujba po tova vreme, ama tva ot tipa *** deto generira mnogo mnenia taak ili inache
148
0
 
31
 
! Отговори
до142 преди 14 години
не може за едни закона да е един -за други не !! Колкото до въпросните заповеди -областния директор да си избърши с тях *** !!Ако полицая НЕ Е на работа до 0.5 промила -не му се търси наказателна или административна отговорност следователно и не може да понася трудови наказания !По времето на най-големия пиянгур-Петканов -имаше подобни своеволия -дори ги задължаваха да правят кръвни тестове при всяко ПТП-по-късно това бе отменено ,като излишно и дискриминиращо
147
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти вероятно имаш 45 години трудов стаж, ***.
146
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега им вдигнете заплатите ,че и за уиски да имат пари и още права им дайте, че да може като се напият да те застрелят и ти да си виновен
145
0
 
31
 
! Отговори
до 140 преди 14 години
Мнооогооо грешиш. Никаква дискриминация няма тук !!! По твоята логика всеки неполицай е дискриминиран защото дебелите пияндета в униформа се пенсионират 20 години по рано. Вземи се осъзнай малко.
144
0
 
31
 
! Отговори
Перфектен преди 14 години
Яяя, колко ушеви се изсипаха във форума да си защитават колегите и изконната им ценност - да си пиянстват в униформа. Алооо, прасета с униформа - отивайте на улицата защото за това ви се плаща !!! И то безумно щедро на фона на квалификацията ви !!!
143
0
 
31
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 14 години
Ако все пак вземат та ги накажат безпричинно ,колкото да отчетат дейност и да се изтъкнат пред медиите,което и ще направят -правете си сметка ,какъв "СТИМУЛ"би било това за останалите им колеги !! Още една напълно основателна причина -да почнат да си го местят единствено от единия в другия крачол !!!!!!!!!!!
142
0
 
31
 
! Отговори
до 140 преди 14 години
Абе човек-казвам ти че е така, питай някой униформен да те светне като не вярваш на мен-наказанието не е по ЗДвП, а за неизпълнение заповед на областен директор-за което директно ти бият шута. Не съм казал, че тия са карали, просто изтъквам, че има по- строги изисквания за тях относно алкохола.Колкото до тези-вероятно ще ги накажат, ако са били на работа-уволджак.
141
0
 
31
 
! Отговори
Дедо поп преди 14 години
Леле колко сте морални и почтени всички. Само тия двама полицаи развалят ПРАВЕДНИЯ образ на перфектната ви държава. Абе мухльовци, я се замислете за децта ви, които всеки ден по същото време вече са пияни и/или напушени, а вие си мислите, че са на училище. Да ви *** в нещастниците лицемерни.
140
0
 
31
 
! Отговори
до134 преди 14 години
Ти пък къде видя и как разбра ,че някой от тях е шофирал след употребата на алкохол???? И не ги наказват при 0.1 промила ,а над 0.5 ,както е упоменато в ЗДП-не може за едни долната граница да е една ,а за други различна -това си е един вид -дискриминация!!!!
139
0
 
31
 
! Отговори
jiko преди 14 години
nai-veroiatno da e bilo sled noshtna smiana
138
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мухобойко ако го бяха "спипали" щеше ли да има наказания? Колкото навремето имаше за Р.Петков, докато пиян пикаше във плевенските шадравани, или за следователя, дето се блъзна пиян, само че тогава записа беше иззет и унищожен, защото на фотографите жална им майка после. Ама това нали са простосмъртни куки, трябва да се гаврим с тях, модерно е, пък и инспектората отчита дейност.
137
0
 
31
 
! Отговори
БЕЙБИ преди 14 години
132 шофъор ТОВА ПЪК КАКВО Е?АААААА ШОФЬОР
136
0
 
31
 
! Отговори
Песоглвец преди 14 години
Адски си прав. Поне на 80% от населението ще им се стъжни, ако полицаите започнат да си вършат работата както трябва.
135
0
 
31
 
! Отговори
БЕЙБИ преди 14 години
ЛЕЛЕ КОЛКО СИ ЗЛЕ.МИЛАТА ТЯ
134
0
 
31
 
! Отговори
До 132 преди 14 години
Ако не знаеш-всеки полицай попълва декларация от областния директор, че изобщо няма да шофира под въздействие на алкохол. За нарушаване на тази заповед го уволняват дори и за 0,1 промила. Кофти е, че най- големият алкохолик измисли тая глупост.
133
0
 
31
 
! Отговори
Неграмотната ми тя преди 14 години
Какво е "въоражен...."?!