В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка

Двамата полицаи към снимащите: Седнете да пиете с нас!
8 окт 2009 07:27,
227
В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка
Снимка: Булфото

Двама полицаи опустошават литър и половина водка рано сутринта, заседнали с униформи и въоръжени, на заведение до столична бензиностанция.

Кадри с пируващите служители на реда показа снощи Нова тв, а записът изпратили зрители, станали неволни свидетели на случката.

Действието се развило около 8 сутринта в сряда.

"Можете да седнете да пиете с нас", коментирали ченгетата репликата на възмутени граждани, които снимали с GSM-ите си полицейския гуляй.

СДВР вече е образувала проверка по случая, униформените ще бъдат наказани, уверяват от там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
31
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Батко, искам да ми се паднеш някъде да ме спреш, да видим кой къде и как ще праска! Трепери ли ти под лъжичката? Овците ще почнат да се осъзнават лека полека и за такива *** грешки като теб настават тежки времена!
191
0
 
31
 
! Отговори
Полицмен преди 14 години
Ще пия, ве ви праскам отзад и ще правя каквото си искам.Това го правят всички, включително и вие.Няма само аз да съм будала в тази държава. И аз съм хора.Озаптете разгонените си сестри като Лъчезар Любеновата.
190
0
 
31
 
! Отговори
Раховец преди 14 години
Хайде, хайде всички я знаем каква въртиопашка е сестра ти. Правилно е написало момчето.
189
0
 
31
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Много им пука на полицаите.И на тях е ясна вече картината на чешкия художник.
188
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Значи милицията я харесхвахте, защото не смеехте да не я харесвате, а полицайците не?
187
0
 
31
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Цялата система на МВР е измислена така, че да принуждава хората да дават подкупи, за да се гушат всички в тая същата система! Премахнете опашките в КАТ със задължителното взимане на талончетата и ще видите как корупцията драстично ще намалее, щото аз лично не давам рушвети за да се отърва от наказанието, а за да не изгубя дни във висене по гишета и бюрокрация и да не чувам култувата реплика "Оооооо, със акт ли караме?" ми дай да те почерпя бутилка водка, колега...
186
0
 
31
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
Когато човек е в униформа трябва да спазва някакви норми на поведение. Всички сме хора, всички имаме нужда от разтоварване. Ходи преоблечи се чукнете си една среща с колегата в някоя кръчма и си пийнете. Кво ще си помислят хората за вас като ви видят в 8.00 в полицейски униформи на водки?
185
0
 
31
 
! Отговори
Лъчезар Любенов преди 14 години
Същият един такъв полицай тормози моето семеиство в Горна Оряховица!По време на отпуск през лятото пиян като кирка,полицаят от СОД - Илиян Миланов,два дни подред реже гумите на колата на сестра ми.като на вторият ден е написал с нож на предният капак - *** и АБОРТ.Момчето е психически неуравновесено-изтормозено от майка му.Миналата вечер за цялата нощ е изгасил над 20 угарки от цигари по цялата ми кола.Сега очакваме прокуратурата да повдигне обвинение срещу него,но и на тях им нямаме доверие
184
0
 
31
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Само като ви видя с очилата тип "Терминатор", с едната ръка в джоба, с другата въртите палката с отработен жест, скрити зад някоя кофа за *** или дърво, и ми става ясно, че значката и фуражката са ви за украса само! Кво уважение искате?! Като мине лъскава кола махате за поздрав, като мине старата жигула искате да му видите жилетката и аптечката и грайфера на гумите и искате да му земете книжката докато не кихне 20 лева! и после смачкания човечец бил виновен...
183
0
 
31
 
! Отговори
Три без коз преди 14 години
По добре на водка, отколкото да пишат актове.Свястна полиция излиза от свестен народ, а не от отпадъци като повечето тук мърльовци.
182
0
 
31
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Най-страшното е, че тъпите полицаи дори не осъзнават колко са жалки! Ей, *** вие сте поели задължението и отговорността да браните живота, здравето на хората, реда и закона! Обществото и държавата ви плащат за това! Народа иска силна и справедлива полиция, пример за морал и справеливост! Народа ще ви уважава, обича и защитава срещу министри, началници и сие, стига да види, че вие се борите и държите фронта на доброто срещу злото! Вдигнете се и бъдете мъже, не протестирайте само за заплати!
181
0
 
31
 
! Отговори
EC преди 14 години
A posle ne zadavaite vaprosa"na vas vse policiqta vi vinovna".Ne e vinovna,tq prosto lipsva.Porednata izlagaciq.Bokluci.
180
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
на тъпите ушеви тва може да им е новия протест 1.5 л водка по време на служба - хахахааа. ШУШЛЯЦИ. Първо вода после цигари, а сега водка хубавци айде със здраве
179
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Блъскайте яко минуси, но истината е една, морала, етиката и спазването на правилата са лични убеждения! Останалото са оправдания, началниците били виновни, живота бил тежък, слънцето пече, вятъра духа.... Ако си мъж и човек ще се държиш на положение и ще търсиш решение на проблемите, а няма да се наливаш, крадеш, мамиш и т.н.! Ако не можеш да ги промениш поне ще се разграничиш! Не знам как да ви го обясня по просто...Докато всеки сам за себе си не вземе страна, няма да има оправия!
178
0
 
31
 
! Отговори
завинаги едни от нас преди 14 години
Неблагодарници , един път полицаите да не ви искат пари или да ви глобяват , а вие ги изпортихте. Не да ги наказват , а трябва да ги наградят. Аз не съм виждал полицай да черпи , още повече да кани на неговата маса на по бутилка :)))))))
177
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КВО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ ТЕЯ ПУМИЯРИ БЕ ?!
176
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЗА МАЙКА СИ ЛИ ПИШЕШ? АМИ И ТЯ Е МЪЖКА ВЕ!
175
0
 
31
 
! Отговори
Благо преди 14 години
Какъв морал и каква чест бе, душа!? Я само им погледни началниците и цялото им ръководство! Как няма да пият! То ти идва да завиеш от хала на който сме се докарали. За да примеш дествителността по-лежер задължително към 8-8,30 вече трябва да си поел поне 100 мл антидепресант, за предпочитане с концентрация над 45%.
174
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нещо си объркал човека
173
0
 
31
 
! Отговори
до 172 преди 14 години
ЗАЩО ТАКА ОБИЖДАШ БАЩА СИ?