В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка

Двамата полицаи към снимащите: Седнете да пиете с нас!
8 окт 2009 07:27,
227
В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка
Снимка: Булфото

Двама полицаи опустошават литър и половина водка рано сутринта, заседнали с униформи и въоръжени, на заведение до столична бензиностанция.

Кадри с пируващите служители на реда показа снощи Нова тв, а записът изпратили зрители, станали неволни свидетели на случката.

Действието се развило около 8 сутринта в сряда.

"Можете да седнете да пиете с нас", коментирали ченгетата репликата на възмутени граждани, които снимали с GSM-ите си полицейския гуляй.

СДВР вече е образувала проверка по случая, униформените ще бъдат наказани, уверяват от там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Познавам полицай, когото за леко ПТП след употреба на алкохол в извънработно време пияният министър Петканов уволни.Човекът обжалва и се върна в МВР, а през това време работи като шофъор на камион.
131
0
 
31
 
! Отговори
shumenets ot cujbina преди 14 години
vsi4ko zavisi ot vizpitanieto na coveka drugoto e ala bala kato se vizpitava na malki godini kakto tryabva to i da iskas da go promenyas ne mojes
130
0
 
31
 
! Отговори
Заличителя преди 14 години
А теб как да те накажем? Строго или по- така ларж. А?
129
0
 
31
 
! Отговори
Еврокомисар преди 14 години
Ако полицаите започнат да си вършат работата, ще трябва и останалите да започнете да се дъжите прилично, а това ще създаде неудобства в живота ви защото няма да можете да карате пияни, да се движите без документи (задържане за 24 часа по закон), да се карате и биете по улиците, да тормозите съседите си. Изобщо няма да можете да правите простотиите, които са се превърнали в начин на живот за вас българите. А за вас правилата не важат, и не искате да живеете в подредена държава
128
0
 
31
 
! Отговори
анита преди 14 години
Не наказани, а уволнение- има кодекс на труда, има и етичен кодекс... Не можеш да си позволиш да пиеш по време на изпълнение на служебни задължения, още повече униформен и въоражен....
127
0
 
31
 
! Отговори
123 преди 14 години
vseki 4akan drugiya v bg i kato mu stane nesto loso da moje damu se smee ama koyto se sme posleden toy se smee na y dobre
126
0
 
31
 
! Отговори
123 преди 14 години
to mnogo e lesno da se komentira ot strani a nyakoy pital li e kakvi problemi si imat politsaite
125
0
 
31
 
! Отговори
ъъъ преди 14 години
хора недейте така момчетата сигурно са стачкували
124
0
 
31
 
! Отговори
трезвен преди 14 години
Що не си го начукате отзад -никой не могат да накажат ако се докаже ,че не са били на работа !!! Военни могат да пият и ходят по ресторанти ,митничари също, всякакви униформени разни чиновници ,съдии и прокурори да се напиват като казаци и да си карат колите след това ,ааа пардон ТЕ БЯХА С ИМУНИТЕТ!!!А за полицайчетата всичко е забранено и някаква мухла ,която сигурно изпива колкото тримата взети заедно -взела да се възмущава !!Що не бях там -да я възмутя аз както си знам!!
123
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко много тиквеници са искали да станат полицаи, но не са могли поради пълното си несъответствие с тази работа и сега храчат.Полицаите и най-утрепаните да са, значи вие сте по - утрепани и от тях, мизерна оскотяла от експериментите на върхушката ***.
122
0
 
31
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
значи не искам да ви казвам с какво се занимавам само искам да ви кажа че тези *** нищичко не правят те взимат пари от нас и за да отчитат деиност те арестуват *** клошари и хора които нямат никаква вина така че тези *** не заслужават да им се размине както ще стане и това по колко водка са испили не е от значение приятели от значение е че докато те трябва да ни пазяр нас и нашите деца те стоят по време на работа и пият чакаики следващия си рушвет. вие си правете изводи не сте малки..
121
0
 
31
 
! Отговори
Jelev преди 14 години
Piani policai ? Nevazmojno.
120
0
 
31
 
! Отговори
НМ преди 14 години
По - добре да пируват полицаите, отколкото бандитите.Но докато ги обсъждаме тях, забравяме какво пият политици, магистрати, *** продажни.Ми той и министър - председателя най-полицай, а убав и го избрахте. Освестете се ! Изтормозени сте, требе ви лоши за изпускане на въздуха и лесно гълтате.
119
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като не са извадили и коката да направят по някоя ,,магистралка" пак добре
118
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
#115 aми те само това правят което ти предлагаш и са си един башибузук с мутренски облик .Затова нещата са на това дередже .Тотална смяна на личния и ръководния състав на МВР. Това е шанса обикновения човек да осети за какво отиват парите му.В по голямата си част сегашните ,,полицаи" са не-реализирали се мутри в униформи, на държавна - народна издръжка.
117
0
 
31
 
! Отговори
12358 преди 14 години
Ало трезвениците! Айде стига сме се правили на чукнати! Кво е тва две бут водка на 4-*** души бе? По 3 водки и половина на човек! И то купешка шлокавица, дето я има, я няма 32-33 гр. ! Нищо работа за здрав и нормален българин! Ами че аз след толкова с мезе, минавам на вечеря с бира или вино! И ме смятат за слаб пияч в компанията!Бафва в трезвените, превзети! Все едно че не се знаем!
116
0
 
31
 
! Отговори
Венци преди 14 години
То без пари не се "ПИЕЕ и Яде" Явно добре са работили през смяната си.....?????
115
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На село още се носят легенди за тоталитарния милиционер, който не излизал от хоремаг и пребивал профилактично някой *** за назидание.Никой обаче не пратил в затвора.Сега тука голяма работа станало.България ще стане добре, когато полицията не я интересува кой какво казал а стреля, бие и пирува наред. Постоянно ако бяха като тези момчета с водката щяхте да им се умилквате.Превърнаха ги на подплашени магарета и искат да вършат работа.Бой, работа и Панчо Владигеров.
114
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хахахахаха,Баси цирка, и това са пазителите на реда с патлак в джоба и с палки на кръста?!Смятайте лошите момчета как изглеждат?!
113
0
 
31
 
! Отговори
AAA преди 14 години
По телевизията казаха,че са били четирима и незнам тази студентка какво се възмущаваше-че 2 *** пият бутилка водка за час и половина.Сигурен съм,че тя го прави доста по-бързо.Като ги знам днешните студенти.