В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка

Двамата полицаи към снимащите: Седнете да пиете с нас!
8 окт 2009 07:27,
227
В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка
Снимка: Булфото

Двама полицаи опустошават литър и половина водка рано сутринта, заседнали с униформи и въоръжени, на заведение до столична бензиностанция.

Кадри с пируващите служители на реда показа снощи Нова тв, а записът изпратили зрители, станали неволни свидетели на случката.

Действието се развило около 8 сутринта в сряда.

"Можете да седнете да пиете с нас", коментирали ченгетата репликата на възмутени граждани, които снимали с GSM-ите си полицейския гуляй.

СДВР вече е образувала проверка по случая, униформените ще бъдат наказани, уверяват от там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
УШЕВ *** !!!
171
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А кво правим ако баба беше мъжка, а? И имаше дръжка????
170
0
 
31
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
в извънработно време... А кво правим ако тия юнаци прибирайки се затрият младо семейство, минавайки на червен светофар (щото са с патрулката) и им е дошъл пауъра? Къде отиде морала и честта на полицията, на униформата и пагоните? Не сте полицаи вие, като ти се пие по бутилка водка рано сутрин ходи да носиш тухли на строеж или да копаш на село! Само знаете да хленчите! Не били виновни, че взимали подкупи, не били виновни че пият, че пазят дилърите и крадците, че ги е шубе от лимузините...
169
0
 
31
 
! Отговори
:) преди 14 години
Преди да бъде извършена проверка и констатирано дали има нарушение, за какво престъпление говорим. Твърде вероятно е това да се случва след смяната, а не по време на смяната. Но хората обичат да съдят предварително:) Сякаш сме безгрешни. Ама, моля Ви се :) Я се замислете дали след работа понякога не Ви се е случвало да пийнете с колеги някъде. Разликата е, че я няма униформата. Това е! Хайде:) със здраве:)
168
0
 
31
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Учуден съм, че много хора оправдават полицаите, едва ли не било нормално след работа да шибнат по бутилка водка и тогава да си легнат?! абе вие нормални ли сте? То верно, че професията полицай вече се равнява на бакшиш, продавач на сергия или обикновен квартален дилър, но все пак полицая още е символ на държавността в очите на някои идеалисти и малките деца! Тия двамата герои ако си бяха допили щяха да се метнат на патрулката и да се приберат удома, нищо лошо до тук ще кажете вие, нали е....
167
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И едни несвързани коментари, нали? И бели човечета от колегите.
166
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти ли им плащаш ве, баровец? Мишок с мишоците...
165
0
 
31
 
! Отговори
Благо преди 14 години
Евала на момчетата!!! Яко сецат! Те са доказателство, че едни пият от мъка, други - от радост, а някои - от сутринта! Нека си пият.Не им завиждайте! Я вие опитайте в 8 сутринта да мушнете 1,5 л водка, па била тя и 37%! И да дойде некой оръпляк-репортер и започне да ви снима- око ще му извадите!
164
0
 
31
 
! Отговори
Скимтящ преди 14 години
Хър- мър ама Аз таковата затова ли плащам Аз на полицаите? Да пият вместо да ме пазят. Как така ще пият бе? Алкохол и цигари само престъпниците употребяват. Хър- мър....
163
0
 
31
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Ами ако са излезли от смяна сутринта и не са на работа ,защо да не пият и да се приберат да спят къде е нарушението някой тук търси сензация,ако се докаже че са пили по време на дежурство да ги уволняват но ако не са на работа ще им се извини ли някой.
162
0
 
31
 
! Отговори
delux преди 14 години
Срам за униформата,срам за професията!Заради такива като тях излиза кофти име на полицията.
161
0
 
31
 
! Отговори
MARIYANA преди 14 години
ДО 160Извинявай, но последиците от моето напиване или нещо подобно ще са едни объркани данъци, за които ще си понеса и наказание. А това са хора, които представляват държавата и искат да се отнасят към тях с подобаващото уважение. Но не мисля че ще са способни да реагират адекватно след 1,5л алкохол. С ръка на сърцето казвем - разликата е ОГРОМНА
160
0
 
31
 
! Отговори
мръсник преди 14 години
Хора да сложим ръка на сърцето и да кажем на нас никога не ни се е случвало. Излагат се тези полицаи,но ние по добри ли сме.Снимащата кака седи в заведението 2-3 часа,тя не е ли на работа,доколкото я чух каза че убива време.
159
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то хубаво -вън ,*** няма да е за назидание -тъкмо обратния ефект ще има сред колегите им ,а и ти ли ще отидеш на тяхно място да попитам!!
158
0
 
31
 
! Отговори
идиотщини преди 14 години
Алоо ДНес .бг-вас на бройка каментари ли ви плащат ?? Ако към хонорара прибавим и коефициента на тъпите и *** изказвания --поздравления печелите яко при това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
157
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВЪН ОТ СИСТЕМАТА ЗА НАЗИДАНИЕ .
156
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами по нищо не личи да имаш дори и наченки на квалификация, гледай си розовия животец, кво ти бърка в *** полицейщината.
155
0
 
31
 
! Отговори
до 150 преди 14 години
Не ща да ставам полицайче. Квалификацията ми разрешава много по добър живот от полицейския. Което не означава, че не съм загрижен за парите които плащам на принципно проста, мързелива, некадърна, корумпирана и безспорно пиянстваща сбирщина. Компренде ?
154
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мда-отказът да даде кръвна проба им носеше директно дисциплинарно уволнение. Чувал съм, че даването на кръв е отпаднало, но уволнението остава. Съдът може да те върне, ама нарочат ли те веднъж...търсят ти цаката, докато не те изгонят.
153
0
 
31
 
! Отговори
Еличка преди 14 години
от *** народ - сложни полицаи ли искате??? Всички сме един дол дренки... Майка Терезе е казала - ако всеки чистеше около къщата си - светът ще блести от чистота! Само, че ние обичаме да прехвърляме вината на другите... Вие не пиете ли? Или може би не изхвърляте фаса през прозореца на колата си .. или пък *** през балкона си? Я се огледайте колко от вас могат да служат за пример на обществото??!! А сега излейте помията си.... :)!