ВМРО се разрови и пак откри етнос "българомохамеданин"

Отговорът се мъдри в анкета за изследване на условията на труд
12 сеп 2010 15:00,
457
ВМРО се разрови и пак откри етнос "българомохамеданин"
Снимка: ВМРО

За трети пореден път в рамките на по-малко от месец в документи на държавни институции се появява българомохамедански етнос, съобщиха от ВМРО.

След етнофестивала във Варна, финансиран от Министерство на културата и представящ помашки етнос и пробното интернет-преброяване на НСИ, включващо графа „българомохамедани”, се появи и анкета, в която отново присъства българомохамедански етнос.

Още по темата

Този път въпросникът на Обединение "Национално изследване на условията на труд", включващо Балкански институт по труда и социалната политика, Научноизследователски сектор към Софийски Университет "Св. Климент Охридски" и Б.А.Д "Здравна превенция и технология за безопасност" – Германия, който включва в демографския си блок графа българомохамедани.

Анкетата е част от стратегически проект на Изпълнителна Агенция "Главна инспекция по труда" и е изпратена до много български фирми и предприятия, твърдят воеводите.

"След като премиерът не прие оставката на шефката на НСИ и разпореди проверка за установяване на виновните за провокацията, ВМРО пита кой ще извърши проверка в останалата част от българската държавна администрация?

Вече е очевидно, че в България се случва нещо, което надхвърля границите на административното невежество и заслужава намесата на други компетентни органи.

След обявяване на резултатите от проверката в НСИ, ВМРО ще изпрати сигнал до прокуратурата и ДАНС", твърдят в декларация хората на Красимир Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още по темата: ДАНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
5
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
аз съм от Добрич и съм добруджанец ама това не значи че не съм БЪЛГАРИН
408
0
 
2
 
! Отговори
до тт преди 13 години
Така е,но кажи ми според теб как ще се пишат помаците?ДПС направи българин *** дума за всички мюсулмани .По точно наложи тезата ,че мюсулманин = турчин.
407
2
 
10
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Ако неко ми каже дека не сум Македонец, е му одрежа азикот, ако неко ми каже дека не сум Бугарин, да му одрежа главата! With love from Makedonia!
406
0
 
1
 
! Отговори
ТТ преди 13 години
oпределението българомохамеданин не е ни никога не е било ЕТНОС!
405
0
 
5
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
сами макетата доказват че са чисти българи- по голям инат от българския няма- марсианци ще се пишат но няма да си признаят корените
404
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 13 години
до: маке от Благоевград Оди си легай бе овчар , че утре трябва да ставаш рано да изкарваш овцете на паша . *** сърбомански
403
2
 
1
 
! Отговори
REALEN преди 13 години
Може би греша,но трябва да има графа българомохамеданин,защото помаците ще се пишат турци.Доган и ДПС яко поработиха през тези години безвремие.
402
1
 
6
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Браа ***, наскоро е се живее во една држава, како живееле Дедино не! Да живее мака Бугариа! Смрт за Тирана!
401
0
 
3
 
! Отговори
ТТ преди 13 години
Много внимание му отделихте на тоя ш.....няк (макето от благоевград)! А направили ви впечетление че на виновничката за това не е приета оставката. Ех Бойко, Бойко - тогава някой друг трябва да подаде оставка, ама кой ли?!!
400
1
 
3
 
! Отговори
buba4ko преди 13 години
Иначе имам много добър план как да присъедин македония към нас :)Обявяваме им война...и след 2 часа капитулираме безусловно...и се присъединяваме към Македония!!!Ама ще им кажем - вижте сега, така и така сме в EU, дайте да си стоим под името България, иначе всички знаят че вие ни победихте :)Също така за удобство ще оставим българския език официален.И макетата така ще са навити, защото те са толкова надути, че никога няма да признаят ако се присъединят към нас. Само ние требе се присъединим.
399
1
 
1
 
! Отговори
Албанец преди 13 години
TURSQ SI LUBOWNICATA OT ILIRIQ( FIROM)...PREDSTAWQ SE KATO MAKEDONEC OT BLAGOEWGRAD.AKO Q WIDITE NE Q ZAKACHAITE,OTI SEGA Q LEKUWAM OT TRIPER.I MI TREBWA DA UCHA ALBAN4ETATA NA *** SEX.
398
7
 
2
 
! Отговори
маке от Благоевград преди 13 години
Нема по сладко от това да се бориш и да умреш за Свободата на своята Родина Македония и Македонския народ. Да даде Господ, що по-скоро да се развее Македонскиот байрак на Пирин планина, и ние Македонците преку вооружено востание против бугарскиот окупатор да извоюваме нашата Свобода.
397
2
 
7
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Луе не верувате на Маке од Благоевград, ас и моето семество живее во Охрид и тука има многу ***, но луето ги страв да зборуваат отворено за тоа, но како седнеме на маса сите зборуваме на бугарски, сите сме дете на мака Бугариа!
396
0
 
4
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
забрави да кажеш че вардарският край е окупиран от сърбите от 1913г
395
2
 
3
 
! Отговори
до маке от благоевгр преди 13 години
Колкото ти си маке от благоеврад толкова аз съм космонавт.Ей *** резан не провокирай ,че някой може да те открие...и после ще си проклинаш *** млеко....
394
1
 
6
 
! Отговори
буба4ко преди 13 години
Хора, помнете ми думите, че македонците ще изправят българския лев. Нито мизийците имаме куража, нито тракийците са способни да обединят нацита, но макетата ще се дигнат и ще ни вкарат в пътя!
393
0
 
3
 
! Отговори
do maklainoto преди 13 години
Абе албанска уроспио,кога ви погнаа албанците кой ви прати Тенкове *** ку***чке...Когато гейците ве блокираха,кой ви даваше гориво и коридори бе шлякатарник....Когато сърбите и гърците искаха да ви делим,кой беше против бе въшлив козар....Прочете ли го...Айде сега оди да духаш на шиптаро от абанската маала....
392
0
 
3
 
! Отговори
юнака преди 13 години
тоя простия който се пиши за наследник на Александър Македонски, я да ми каже Васили който ослепил армията на Самуил защо се е нарекъл Василии-Бългоро убиец а не македоно убиец .
391
0
 
5
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
каква държава може да бъде БЮРМ-бивша югославска република македония/още по бивша българска област македония и още по бивш санджак македония/все бивша
390
7
 
2
 
! Отговори
маке от Благоевград преди 13 години
Роден сум и живеа во Пиринскиот дел на Македония. По националност сум Македонец. Веке 100године( од 10 август 1913 г) Македония е распарчена и окупирана. Денес има еден слободен дел- Вардарскиот, кoй от 08091991 е Независима Държава Република Mакедония. Окупирани са Егейскиот дел от гръците и Пиринскиот дел от бугарите. Готов сум веднага и по секо време на денонощието да се запиша доброволец ако в Пиринскиот дел се оргганизира Македонско Национално Освободително Движение с воуружени чети.