ВМРО се разрови и пак откри етнос "българомохамеданин"

Отговорът се мъдри в анкета за изследване на условията на труд
12 сеп 2010 15:00,
457
ВМРО се разрови и пак откри етнос "българомохамеданин"
Снимка: ВМРО

За трети пореден път в рамките на по-малко от месец в документи на държавни институции се появява българомохамедански етнос, съобщиха от ВМРО.

След етнофестивала във Варна, финансиран от Министерство на културата и представящ помашки етнос и пробното интернет-преброяване на НСИ, включващо графа „българомохамедани”, се появи и анкета, в която отново присъства българомохамедански етнос.

Още по темата

Този път въпросникът на Обединение "Национално изследване на условията на труд", включващо Балкански институт по труда и социалната политика, Научноизследователски сектор към Софийски Университет "Св. Климент Охридски" и Б.А.Д "Здравна превенция и технология за безопасност" – Германия, който включва в демографския си блок графа българомохамедани.

Анкетата е част от стратегически проект на Изпълнителна Агенция "Главна инспекция по труда" и е изпратена до много български фирми и предприятия, твърдят воеводите.

"След като премиерът не прие оставката на шефката на НСИ и разпореди проверка за установяване на виновните за провокацията, ВМРО пита кой ще извърши проверка в останалата част от българската държавна администрация?

Вече е очевидно, че в България се случва нещо, което надхвърля границите на административното невежество и заслужава намесата на други компетентни органи.

След обявяване на резултатите от проверката в НСИ, ВМРО ще изпрати сигнал до прокуратурата и ДАНС", твърдят в декларация хората на Красимир Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още по темата: ДАНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
4
 
6
 
! Отговори
бг преди 13 години
от: ИдризовоИде ред и на всички сърбомани Прошка нема да има Србе на Врбе с вже на врата !!!
428
3
 
15
 
! Отговори
ДОБРОДЖАНЕЦ-ТРАКИЕЦ преди 13 години
ДО МАКЕДОНСКОТО ***,ВАС АЛБАНЦИТЕ ВИ Ш**АТ ЯКО,ДАЖЕ И ЕЗИКА СТЕ ИМ ПРИЕЛИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН,ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ ВИЖ СЕ ЧЕ СКОРО МАКЕДОНИЯ ЩЕ Е АЛБНСКО *** ЗАСПАЛ.И АЗ СЪМ С ТРАКОЙСКО ПОТЕКЛО АМА ЖИВЕЯ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ СЕГА И СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН ,МАКЕДОНЦКИЯ ЕЗИК Е ДИАЛЕКТ НА БЪЛГАРСКИЯ МАРШ В ЪГАЛА ДА СИ УЧИШ УРОЦИТЕ
427
3
 
10
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
а при нас в България има едни хубави паметници на едни велики българи- Яне Сандански, Даме Груев ,Ванче Михаилов ,Гоце Делчев,Гьорче Петров, Иван Гарванов,Кирил и Методий, царСамуил и много други велики българи
426
2
 
3
 
! Отговори
бг преди 13 години
до DADA Бил съм ххх и съм разполагал със ххх информация На гарата чакаха влаковите композиции и всяка нощт имаше по 2 тревоги и цялата тежка техника чакаше всички със бойни снаряди
425
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не си макядонец.Няма такова нещо като македонци- в Македония живеят само албанци, сърби, гърци и българи.Няма такова чудо македонец.
424
2
 
10
 
! Отговори
до идризово преди 13 години
Ей козар,не е затворен за криминал, а заради бг съзнанието си...УДБА го затвори бе нещастен еничарин.А ти скоро също ще станеш албанска *** като сърбетата у Косово.
423
10
 
2
 
! Отговори
Идризово преди 13 години
Овде каj нас во затвор е кладен за криминал еден бугарин - Ризински, овоj сега е швалерка и невеста на шиптeрите :)))
422
2
 
1
 
! Отговори
DADA преди 13 години
Абе пич и аз бях тогава в казармата в Елхово, след това ме преместиха в Сливница. Никой не е искал да воюва с никой.Пий си хапчетата
421
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разровили се били. А tag-a site: на google да са чували?Хайде някой да иде на гоогле и да напише следното:българомохамеданин ****и послебългаро-мохамеданин site **** да видим на колко места излизат?!Да ви имам и еФтинките сензацийки
420
1
 
3
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
много мнооооого време ще мине докато се изчистят и последните агенти на УДБА от Вардара и се осъзнаят кои са всъщност а не да се държат като сръбски еничари
419
2
 
1
 
! Отговори
Makedonec преди 13 години
Dosta stranno gi use6tam bylgarite-kolkoto mnogo gi mrazq,tolkova mnogo gi obi4am,edin Gospod mi e svidetel!!!!!!A,ne znam za6to e taka?!Ot edna strana me otka4avat,ama ot druga strana pyk si vikam-ne trqbva da se syrdq na tqh,vse pyk...Tova ti e 4oveka-dualisti4na priroda!
418
2
 
7
 
! Отговори
бг преди 13 години
до: Георги Никога нема да ви оставим ,Македония е единствената република която се отцепи от югославия без война . ЗАЩО ?? 1991 год когато се обяви независимост цялата наша армия беше в бойна готовност , 1994 год когато беше войната с босна сърбите мислеха да отворят нов фронт срещу вас Тогава аз бях в бойните полкове на турската граница и бяхме в бойна готовност и чакахме да ни прехвърлят на сръпската граница и щяхме да ги БИЕМ КАКТО ВИНАГИ СМЕ ГИ БИЛИ това го знаят малко хора ..
417
2
 
8
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Тука има многу предавници, останале во службите од угославиа, тешко е да каже отворено дека си Бугарин, тешко е за семеството! Но наскоро пак е се пука, тогаш Додете вие со армиата и не ослободете го. Единствената слободна дел од Македониа е Пирин планина!
416
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Po sy6tata logika,Bylgariq e biv6a Otomanska provinciq!!!!A,dosta skoro 6te e i turska...are ako vi pravqt na turci moje da zastanem na va6a strana de da znae6 bre?!!
415
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Османската Империя няма никаква Македония,нито България,нито Сърбия ВСИЧКИ СА РУММИЛЕТт.е.християни ромеи-гърци!!Чак през 18век започва буденето на сърбите и после българите!вие спите както се вижда!Нямате църковна борба,нямате уникално "македонско"Възраждане,а гърците според доктрината за "Мегалиидеята" "определят"на око колко е теритотията на "обновена"ГРЪЦКА -ВИЗАНТИЙСКА МАКЕДОНИЯ!Това е истината!Борба м/у българи и гърци за Тракия и Македония!Гърците не са ***!а вие сте ......
414
1
 
8
 
! Отговори
До Георги преди 13 години
Брат требе да изметете УДБА от Македония.Тя трови и реже връзката с майка България.
413
1
 
6
 
! Отговори
Къце преди 13 години
Браво Георге, ние сме с вас, дръжте се братя. Тази несправедливост, че сме разделени няма да продължава вечно. Всичко което е противоестествено рано или късно умира.
412
0
 
5
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
имам приятел будист- това значи ли че е китаец
411
2
 
10
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Браа, наскоро е доде време одделно, не не оставате на Албанци, Срби или Грци, тука е зема бугарска од памти века!
410
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми да се пишат турци,какво е това националност българин-мюсюлманин??!!!!!!!какво е това бе!!!!!!!а за македонците по "етнос"-СЛУШАЙТЕ СЛАДУРЧЕТА МАКЕДОНИЯ КАТО ПРОВИНЦИЯ НА ВИЗАНТИЯ М/У 5 И 15 век СЕ НАМИРА В ДНЕШНА ЕВРОПЕЙСКА ТУРЦИЯ И ЧАСТИ ОТ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ И СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ!!!РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО Е АБСУРД ДА ТВЪРДИТЕ,ЧЕ СТЕ СТАР НАРОД!ДРУГИТЕ-МАКЕДО-НИТЕ НЯМАТ АМА НИЩО ОБЩО С ВАС!ВИЕ СТЕ СЕПАРИРАНИ БЪЛГАРИ/НЕМАЛКО СЪРБОМАНИ/ИЗМЕСЕНИ СЪС СЪРБИ,ЧЕРНОГОРЦИ,ХЪРВАТИ+АЛБАНЦИ,ТУРЦИ,РОМИ,ВЛАСИ!ТОЧКА!