ВМРО се разрови и пак откри етнос "българомохамеданин"

Отговорът се мъдри в анкета за изследване на условията на труд
12 сеп 2010 15:00,
457
ВМРО се разрови и пак откри етнос "българомохамеданин"
Снимка: ВМРО

За трети пореден път в рамките на по-малко от месец в документи на държавни институции се появява българомохамедански етнос, съобщиха от ВМРО.

След етнофестивала във Варна, финансиран от Министерство на културата и представящ помашки етнос и пробното интернет-преброяване на НСИ, включващо графа „българомохамедани”, се появи и анкета, в която отново присъства българомохамедански етнос.

Още по темата

Този път въпросникът на Обединение "Национално изследване на условията на труд", включващо Балкански институт по труда и социалната политика, Научноизследователски сектор към Софийски Университет "Св. Климент Охридски" и Б.А.Д "Здравна превенция и технология за безопасност" – Германия, който включва в демографския си блок графа българомохамедани.

Анкетата е част от стратегически проект на Изпълнителна Агенция "Главна инспекция по труда" и е изпратена до много български фирми и предприятия, твърдят воеводите.

"След като премиерът не прие оставката на шефката на НСИ и разпореди проверка за установяване на виновните за провокацията, ВМРО пита кой ще извърши проверка в останалата част от българската държавна администрация?

Вече е очевидно, че в България се случва нещо, което надхвърля границите на административното невежество и заслужава намесата на други компетентни органи.

След обявяване на резултатите от проверката в НСИ, ВМРО ще изпрати сигнал до прокуратурата и ДАНС", твърдят в декларация хората на Красимир Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още по темата: ДАНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
0
 
4
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Ти не си македонец, а АНАДОЛЕЦ , разкрит си ! :)
388
2
 
3
 
! Отговори
смех голям преди 13 години
АМА ТОЯ ВЕРНО Е МАКЕДОНЕЦ ТИПИЧЕН ДАЖЕ - ЖЕНА МУ Я ЧУКАТ АЛБАНЦИТЕ ХААХАААХАХАХАХАХАААААААААХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
387
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
4istoplytni Makedonci!!!!!!Taka gi vyzpitavam,da ne misli6 4e 6te im pozvolq da sa tatari?!
386
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А децата ти кви са ?
385
0
 
3
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Аре ме макета кажете най-накрая нещо за Бог Македон , защото накрая аз ще го кажа , но от вашата уста ще звучи по сладко ! :)))) Айде , не се стеснявайте !
384
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Jena mi e bylgarka!!!!
383
0
 
2
 
! Отговори
до388 преди 13 години
татар ке викаш на татко ти , оа монголска шиптарка на мака ти. Ме разбра шо ти велам, гюпско куче фироманско?
382
0
 
5
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
стававай бързо от компа че в другата стая при жена ти има шиптъри
381
0
 
2
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Ей Фиромци и анадолци , я кажете нещо за Бог Македон на нас неграмотните *** ! хахахахах дайте да се посмеем малко ! ;)))))))
380
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Абе фиромска уроспио ,цял свят знае и пише ,че Аце пдерот е грък само вие фи Ром ските тикви едно си плямпате.Влез в гуглето,енциклопедия британика и виж бе козар въшлив кво пишат хората.Ама да е *** да ти го вкарат, ама акъл как да ти се даде.Айде оди да мъзеш козата ,че требе нещо да ручаш...***.
379
0
 
4
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
ДО377 да АЛЕКСАНДЪР си е македонец и ЛЕОНИД е спартанец и според плитката ти логика илиза че са от етнос различен от гръцкия- мнннноооооооого умно.Само Тито може да го измисли толкова умно
378
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еб*л съм ви мам*та на македонци,турци,***!!!
377
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тулски никой няма да ти реже главата щом не го наричаш *** турчин и какво ли не.***=българин запомни го човече.И айде като ми спориш кажи някоя дума на помашки?Не знаш нали,щото такъв език няма.Помаците говорим български само това е майчиния ни език.Поразпитай и ще видиш.
376
0
 
4
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
наистина сръбската пропаганда си е свършила работата.От бивша югославия сърбите не воюваха само с вас- защо??? До 2010г 50 000 македонски граждани се самоопределят като българи- защо??Срещу бившият сръбски партиен функционер Киро Глигоров беше извършен атентат- защо??........И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ
375
0
 
4
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Виж сега антички македоноид пряк наследник на Аце Големиот и на Бог Македон ( създал бялата "македоноидна" раса според официалната история на Македония ) Мога да те затапя и да те забра в на кучето г*за точно с твоите аргументи , но не виждам смисъл да споря ТЕЛЕВИЗОРА ! Всяко дете 3 клас може да ти бутне недоизмислената и противоречаща си теория ! Айде пии си хапчето , че идват санитарите ! :))
374
1
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
През турското робство в МАКЕДОНИЯ има български училища ( Симеон Радев ). КЪДЕ СА МАКЕДОНСКИТЕ УЧИЛИЩА НА МАКЕДОНИСТИТЕ? Ей за това ходите по форумите и ги дрънкате ни врели - ни кипели. ЗАЩОТО НЕ ЧЕТЕТЕ И НЕ СИ ЗНАЕТЕ ИСТОРИЯТА - ДНЕС ПРИ НАЛИЧИЕТО НА СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ЦЯЛ СВЯТ НЕЗНАНИЕТО ВИ Е НЕПРОСТИМОы А ВИЕ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ И ПЪЧИТЕ С НЕГО НО ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ ПРОСТО "БАГАЖА" СИ ВИ Е ТОЛКОВАV
373
0
 
7
 
! Отговори
до Петричанец преди 13 години
И като си македонец и кво? По умен нема да станеш.Преди да пишат нашите бащи македонци са си били чисти българи.Който не е искал да се пише македонец -бой и интерниране от Пиринско.Това е била политиката за създаване на македонска нация.Даже са докарали учители от Скопие да учат хората на "македонски язик".Сталин,Тито ,димитров са кумовете на новата нация и език.След като развалят комунистическата завера,хората отново си връщата българското име.Просто като фасул,ама тъпите еничари не вдеват.
372
2
 
4
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Ей м**го ти античен македонец ли си , наследник на Аце Големиот ?
371
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A az ti kazvam 4e vsi4ki sme MAKEDONCI,mr bei 6traus takyv!!!
370
1
 
4
 
! Отговори
Ники преди 13 години
*** от злоба Тетовски *** или анадолец, за мен е все едно , аз ти казвам фактите и всички са БЪЛГАРИ , запомни и си избърши пяната от устата ! Обединена България идва !!!