Съвет от министър: Момичета, казвайте, като забременеете

Божидар Димитров се обърна към студентки в пловдивски колеж
Обновена: 7 окт 2010 11:59 | 7 окт 2010 11:58,
106
Съвет от министър: Момичета, казвайте, като забременеете
Снимка: БГНЕС

“Тук виждам хубави млади момичета и здрави момчета. Поне 10 са със структурата на Бойко Борисов.

Съветвам момичетата, като пораснат и забременеят, да казват на началниците си, за да не вземат тези началници да се гърчат така, както сега го прави моят приятел земеделският министър Мирослав Найденов.

Това обяви министърът без портфейл Божидар Димитров при откриването на учебната година в колежа по Икономика и администрация в Пловдив.

Изказването му бе породено от тайната бременност на шефката на фонд “Земеделие” Калина Илиева. По предварителна информация Калина Илиева е родила момче.

Още по темата

“Оттук ще излязат бъдещи началници на държавни и частни учреждения. Аз цял живот съм бил държавен човек. Сега може би съм на най-високото ниво”, скромно отбеляза Димитров и поздрави студентите на български и гръцки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
46
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Бисери след бисери ....... тия вместо да управляват държавата само го удрят на майтап ,ама на народа хич не му е смешно .
70
2
 
33
 
! Отговори
kk преди 13 години
От както свят "светува" се знае,че циничният човек е *** човек!
69
4
 
13
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
От елеметарно възпитание да й честити новороденото? Че то има ли такова? Тя била болна, пък да й честити? Един вид, някаква алюзия за толеранс на лъжи и държавни престъпления правиш.Баш *** постъпка има тази (харесва ми показателно-местоименния подход на ББ - ""този", "тази", защо да се мъчи с имена, и без друго няма толкова мозък).Щото нищо достойно за поздрав няма в това, да лъжеш държавни органи и да криеш, че си бременна. Поздравът тук последна асоциация...
68
1
 
4
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Това че ти си ОХУЯЛ не значи че Божидар е за оГуяване,па отвори малко читанката.
67
4
 
13
 
! Отговори
red преди 13 години
Нишо чудно ,че Божо е ***! Все пак е левскар!!! ГИВ МИ ФАЙВ!!!
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 73.Изполсзвам думата нарцис имайки предвид "скромното "му изказване цитиране в горепосочената статия.А със семантиката на тази дума ако беше запозната щеше да си на ясно че не се използва само в един случай. Не зная дали е трябвало да ЧИСТИТИ,но е редно дори от елементарно възпитание да и честити с новороденото и.Относно *** маниери и мислене които ти посочваш като недостатък си помисли за твоите.
65
4
 
20
 
! Отговори
:) преди 13 години
Божо е свежарка. Останалите политици не правят добро шоу. И понеже политика не магат да правят, поне шоу да има. :)
64
13
 
15
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Драскачи тъпииии,Божидар Димитров има толко акъл в главата си че всички вие да ви събера на куп нямате,това че често се шегува също е едно добро негово качество,кога още каза той че Турция дължи на България десет милиарда,*** като зинаха всички против него та трябваше и да се извинява на сегашните управляващи.Всичко което е казал до сега е вярно,*** кой да чете па още повече да разбере.
63
4
 
6
 
! Отговори
MDX преди 13 години
МАЙ НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО ПАМЕТ БЪЛГАРСКА СИ ЗАГУБИЛ,ПРОСТОТИЯТА ТЕ ИЗПЪЛВА,АМА НАЛИ СИ ВЕЧЕ С ОЩЕ ПО ДЕБЕЛО ВРАТЛЕ СТАВАШ ЗА ОГУЯВАНЕ,А НЕ ДАВАШ СЪВЕТИ НА СТУДЕНТИТЕ БОЖИ.
62
2
 
11
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Май не си наясно със семантиката на думата "нарцис". Какво нарцистично видя в него? Ако е така, за ББ какво да кажем? Та той тепърва ще разбира, че не е Бог, онази (сестра му) е тръгнала да му го обяснява.Вярно, че ни Божидар забавлява, но нима всички от Герб не го правят, най-вече ББ. Та нали той е най-големият разказвач на вицове, безумия, простотии и простащини, при това на развален български. И откъде-накъде да чистити на някаква, която е с *** маниери и мислене?
61
1
 
14
 
! Отговори
Dan преди 13 години
-Ииииимааа ли еднаааа чертаааа -Чухте ли добре еднааа-Теста е валииииден - А Жоро е невииинен.... :)
60
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Питам се докога този НАРЦИС ще плеще глупости?Не му прави чест по този начин на коментира своя колежка.Още повече че същата не е длъжна да бие тъпана че е бременна.Вместо да и честити ,защото малко българки си позволява да родят този т...пан се прави на интересен и заиграва със студентките по не особено почтен начин.Защо не си подаде оставката по каквито иска причини за да не става за смях всеки път като си отвори устата?
59
5
 
9
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
ТОЯ МНОГО СЕ Е УГОИЛ ОТКАКТО СТАНА МИНИСТЪР ,,НА ВЪЗДУШНИТЕ ИМОТИ,,*** Е КАТО ***.
58
1
 
8
 
! Отговори
баба меца преди 13 години
питам се, от кой зор български министър, в български колеж пред българи в България трябва да говори на гръцки!? дали е възможно такова нещо да се случи в Гърция - гръцки министър да заговори на български? аман от "пишман политици"!
57
3
 
20
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Бойко, МУТРАФОН ЧЕРВЕН, КЪДЕ СИИИИИИИИИИ!!!Коментирай фалшивите болнични на щерката на приятеля ти - бившия ти шеф в пожарната.За пропуснатия МИЛИАРД И КУСУР еврофондове е ясно че пак ще е на гърба на данъкоплатците (а, и на Сергей дето е виновен) - но ти коментирай ФАЛШИВИТЕ БОЛНИЧНИ с които се бориш.Накрая съм сигурен че Калинчето пак ще се отърве от шамарите, ЩОТ' Е ОТ НАШТЕ!!!НИЕ ГОНИМ САМО ДРУГИТЕ И ПРОСТОЛЮДИЕТО, ЗА НАШИТЕ И ВИСШИЯ ЕШЕЛОН Е ПРОСТЕНО ВСИЧКО...егати двойния аршин
56
2
 
4
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 13 години
Недей така, Антоне, недей все с лошо. Еднаж да се случи да сме на едни вълни, ти пак включваш другаде.Пък и откъде знаеш, аз в какъв смисъл съм те таковала...тъй де, разбрала?
55
4
 
11
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Божидаре Божидаре фурнаджиска лопато и тебе те знаем....Добре че не си забременял още ама то със *** не се забременява :)))
54
2
 
6
 
! Отговори
501 до 58 преди 13 години
Що ти да ме постваш с телепатия?Или Вожда вече забрани и форумите...........
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти какъв си ве,да не си му адвокат или личен ***.
52
3
 
10
 
! Отговори
Секретарицата преди 13 години
Той дали ще си признае колко деца е направил на хубавиците студентки ?