Земеделски латино сериал, главната героиня – бременна

Калина Илиева става майка в петък, лъже Найденов, че е болна
6 окт 2010 10:17,
260
Земеделски латино сериал, главната героиня – бременна
Калина Илиева Снимка: БГНЕС

В петък Калина Илиева най-вероятно ще стане майка, а фонд "Земеделие" ще получи нов началник. Засега временен.

Такъв неочакван финал ще получи латино сериалът в Министерството на земеделието.

От три месеца напрежението там расте заради забавеното усвояване на европарите по програма за развитие на селските райони, съобщава „24 часа“.

2305 европроекта за 1,2 млрд. лв. са били отхвърлени за 1 г., показват данни, представени вчера на заседание на комитета по наблюдение на програмата.

Още 331 кандидати за субсидии са оттеглили заявките си, а хиляди стари се проверявали по пет-десет пъти.

В това време лоши новини идваха за здравето на 30-годишната шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева. Че има тежко заболяване, че я оперират в Германия.

Тя самата обяснявала напълняването си със здравословни проблеми. Дори обявила, че излиза в отпуск за 3 седмици, за да се оперира в чужбина.

Представила болнични за тежко заболяване и едва преди ден е потвърдила лично, че всъщност всеки момент ще роди.

Добрата вест пръв обяви баща й – шефът на столичната пожарна Иван Илиев, по националното радио в неделя.

Провокиран от интервю на Мирослав Найденов, че дъщеря му е болна, той се обади да каже, че е жива и здрава и че той чака внук.

Затова и министър Найденов също останал изненадан, че шефката на "Земеделие" чака дете.

„За мен в какво физиологично състояние е един човек, е личен въпрос. Разбрах, когато баща й обяви по радиото, че е бременна. До този момент при мен имаше болнични листове, които показваха сериозно заболяване, което няма нищо общо с раждане. Информиран бях за налагащо се лечение, което изисква продължително отсъствие от работа. Но това са лични неща и не бих искал да ги коментирам повече“, каза министърът.

Най-вероятно Калина Илиева криела бременността си заради опасения, че ще бъде сменена. Шефката на фонд "Земеделие" отказа коментар с мотив, че личният й живот не е работа на медиите. Само потвърди, че до 11 октомври е в отпуск.

Според осведомени премиерът Бойко Борисов е бил силно изненадан от бременността на Илиева. Още преди месеци той е настоявал да се промени начинът, по който се работи във фонд "Земеделие", тъй като стотици сигнали показвали, че европарите не влизат в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
LasSystems преди 1 година
Безвкусица какая то
235
0
 
1
 
! Отговори
безпристрастен преди 13 години
Да кажат от кого е бременна, но не вярвам да си признае, че тогава новината ще стане истински интересна!
234
0
 
5
 
! Отговори
мариян преди 13 години
рибата откъм главата става ***
233
1
 
3
 
! Отговори
izvun brachen преди 13 години
koito spi bez gachti taka se poluchava
232
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха. преди 13 години
Този, който ще я замества е активен член на НДСВ!!!!!!!!?
231
2
 
2
 
! Отговори
болничен лист... преди 13 години
Журналистите, както винаги написали съчинение по картинка (или по слухове) - имало болничен с тежка диагноза (ама каква???), не можело бременна да е болна (това е новина за лекарите сигурно), тя бременна пък никой не разбрал (а и журналистите и те неразбрали (но пък са наясно, че е родила момче!!!) и кому са нужни тези "новини"??? От какво ни отвличат вниманието пак?
230
1
 
13
 
! Отговори
living преди 13 години
30 год. ПИКЛА ШЕФКА? КАК СТАВАТ ШЕФОВЕ? ИМАЛА ЛИ Е ТРУДОВ СТАЖ? ОПИТ? АБЕ ТО ТАМ КОЙ КОГО ... НЕ СЕ ЗНАЕ. ПРОБИВАТ САМО С ВДИГНАТИ КРАКА.
229
0
 
16
 
! Отговори
хихи... преди 13 години
Сигурна съм, че зад гърба и са коментирали, че е бременна особено колегите, но нали ако кажат нещо глави ще падат си мълчали като пукали :))) ... Такова нещо не може да се скрие особено в 8-9 месец...А що се отнася до фалшивите болнични ... Показа мацката как се вземат такива :))) Браво на нея :)))Хайде Бойко вземи се в ръце щом и служителите ти могат да вземат такива що се караш на народа :)) Каквито управниците такава и държавата ...ТАРИКАТСКА !!!
228
1
 
18
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Бойко, МУТРАФОН ЧЕРВЕН, КЪДЕ СИИИИИИИИИИ!!!Коментирай фалшивите болнични на щерката на приятеля ти - бившия ти шеф в пожарната.За пропуснатия МИЛИАРД И КУСУР еврофондове е ясно че пак ще е на гърба на данъкоплатците (а, и на Сергей дето е виновен) - но ти коментирай ФАЛШИВИТЕ БОЛНИЧНИ с които се бориш.Накрая съм сигурен че Калинчето пак ще се отърве от шамарите, ЩОТ' Е ОТ НАШТЕ!!!НИЕ ГОНИМ САМО ДРУГИТЕ И ПРОСТОЛЮДИЕТО, ЗА НАШИТЕ И ВИСШИЯ ЕШЕЛОН Е ПРОСТЕНО ВСИЧКО...егати двойния аршин
227
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айде сега лекарите с фалшивия болничен да се уволняват...
226
9
 
4
 
! Отговори
дфз преди 13 години
стига *** подхвърляния бе хора. Жената е станала майка и по-важно от това в живота на всеки човек няма. Да и е живо и здраво детенцето. Глупаво е да се коментира по този начин тайнството на живота.А по повод на всичко останало- нали никой от Вас не е толкова наивен, за да смята,че ей сега вчера се е разбрало. Пак на някой е било удобно точно така да се подредят нещата.
225
0
 
17
 
! Отговори
Додо преди 13 години
ЦИТАТ: <<<Наистина, ако Калина има "освободено съзнание" и е сигурна в незвисимостта си( НАЙ_ВЕЧЕ ФИНАНСОВА!!!!), трябваше спокойно да изживее бременността, а не да я крие.Вземането на ФАЛШИВИ болнични е признак на страх.А един МИНИСТЪР не трябва да се страхува от т.н. "обществено мненив", ако е сигурна , че е компетентна и финансово стабилна.( Отново прочетете за Рашида Дати- сега депутат в Европарламента.Браво на това момиче! И като си помисли човек, че мароканка, била е бедна, от семейство с 11 деца>>>Абе какво общо има РашидаДати с наш`та КалинкаМалинка, сложена да управлява парите от еврофондовете за земеделците. Вие май сериозно се бъркате за какво става въпрос. Това е една таткова щерка, с позиции във властта от ранното си детство, а не бедно създание от многодетно семейство с баща г-н Никой, която случайно да се е озовала на ръководния си пост. За какво освободено съзнание говориш за какви 5 лева!? Това е тотално покварено съзнание. Обзето от идеята за властта и превилегированите позиции. Дайте да не се заблуждаваме България правова държава, ама друг път всички, които са във властта са извън закона и правилата и не ги лови ни следствие, ни прокуратура, ни съд!
224
0
 
21
 
! Отговори
ицо преди 13 години
Абе тия хора акъл имат ли бе?Кви са тия глупости,кви са тия идиотщини бе?Тя тая *** колко време е отсъствала от работа, нали е била в болничен 3 седмици,а през другото време къде е била че никой не е видял че е бременна.Тези вече тотално взеха народа за егати балъците...
223
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, как така изведнъж се оказало така, че ще ражда всеки момент? Ама то си личи бре! Един корем не се крие ей така лесно, под панталоните.Тази Калинка нещо много е тръгнала да лъже, да вземат да я накажат. Бременна била, пък представяла документи, че трябвало лечение?! Ега ти лечението за бременност...
222
15
 
4
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
АЗ ПЪК СЪМ ГОРД,ЧЕ ЕДНА МЛАДА БЪЛГАРКА ЩЕ РАЖДА...
221
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Seriozni li ste? Taia vseki moment shte rodi i nikoi okolo neia ne e znael che e bremenna? Tia hora v peshternata epoha li ziveiat ta da gi zabluzdavat s takiva bolnichni?
220
0
 
5
 
! Отговори
do 225 еди кой си... преди 13 години
Да ти "имам" логиката...хахахаха Запомни едно,че не всички които са се раждали по времето на комунизма са били членове на престъпната БКП(ДС). Повечето от интелегенцията на БГ - не са...
219
0
 
3
 
! Отговори
COPY преди 13 години
Калинка от Атака която е една от най-чаровните депутатки, предизвика допълнително пиперливи коментари и завист от страна на колежките Последователните изяви на Калинка станаха повод една не малка част от колежките на депутатката да подхвърлят зад гърба й злобни забележки, че като бегачка на къси разстояния (дете, родено от нея на 17 г., 12-годишен трудов стаж и скоростна партийна кариера) тя ще бъде добър пример за всички, които решили да дадат утробата си под наем. Появяват се дори коварни клюки, които твърдят, че Крумова щяла да роди дете на лидера си Волен Сидеров именно като заместваща майка. Възможно е личният пример на Калинка да даде добри резултати, казват от своя страна колегите й от Атака, без да отрекат новината.
218
0
 
5
 
! Отговори
Bai Grigor преди 13 години
Tova e problema na na6eto zemedelie,ot 2 godini go upravliavat hora koito ne sa vijdali niva i jiva krava,ne znaiat za kakvo ide re4-tazi Kalina na purvata si preskonferencia bez sufliraneto na ekspertkata zad nea ne uspia da kaje duma...
217
2
 
2
 
! Отговори
Еди кой си преди 13 години
До ьДа е мислил някой........Какво има да се мисли? Управляват ни тези които са се раждали през комунизма. Ако има такива които заслужават да ни управляват?!?!?!?! Кажи кои са?След още 20 години можеш да попиташ.... Да е мислил някой........