Състоянието на Багата се подобрява

Все още обаче самбистът е с опасност за живота
28 фев 2012 11:00,
85
Състоянието на Багата се подобрява
В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция. Снимка: архив, Булфото

Състоянието на самбиста Благой Иванов – Багата, който беше наръган с нож рано в неделя, се подобрява, съобщиха от „Пирогов”.

Състоянието му е относително стабилно, но все още е с опасност за живота.

В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция.

Още по темата
Тогава той бе наръган с нож при нападение от 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

Вчера в късния следобед беше задържан 23-годишният Даниел С.-Дъмпела във връзка с мелето в столичното заведение. Смята се, че групата на  люлинския бос  е участвала в боя, при който самбистът беше тежко ранен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ПироговБлагой Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
22
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Аз наистина искам да се оправи и да спрете да "опищявате оратлъка", но при условие, че никой не ме занимава после със сексуалните му завоевания и крими провинения, а само със спортните му успехи, които му желая от сърце!
36
9
 
33
 
! Отговори
. преди 12 години
А гледам , че има и някви дето са седнали да го оплакват Багата , *** дето ще ви пребие децата , ще ви унижи , ще ви вкара в болница без да му мигне окото , вие сте седнали да ревете , било добро момче , добрите момчета не ги наръгват с ножове по чалга бардаците , самбист , мутра с вземане-даване с мафията , син на ченге , класически булгаристански hero ! Що не наръгат Димитър Бербатов с нож някъде ?
35
5
 
7
 
! Отговори
съвет на багата преди 12 години
- Да си купят билет за следващите двубои. И е загадка за мен защо момичета, които ходят по дискотеки и чалга клубове сами с приятелките си, не осъзнават, че тъкмо дискотеките, където се събират всякакви хора с неясни мотиви, са далеч по-опасно място за сами момичета, отколкото галавечер за свободни двубои, където публиката е трезва и се състои от хора с общо хоби - ММА.
34
4
 
12
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
УЧУДЕН съм,че толкоз много ФЕНКИ са запознати с клавиатурата...))))))!!!!
33
8
 
27
 
! Отговори
ева преди 12 години
Защо ежечасно ни осведомявате за този човек? Това, че е шампион по нещо си не го прави добър човек. Всички го знаят като бияч, лихвар и т.н. Не мога да съжалявам някой, който е разплакал огромен брой хора. Медиите го превърнаха в национален герои
32
4
 
6
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Хора,съществува ЕГОЛОГИЧНО замърсяване следствие на което,кой повече,кой по-малко,хората влизаме в състояние на неадекватност,в което взимаме грешни решения,ставаме конфликтни и още какви ли не форми на отклонение.От там идват инцидентите,грешките,неуспехите и т.н. Този негативизъм в този форум също е от там.Това,че някой ще ми сложат минус от злоба,е поради същата причина.Нека не ставаме жертви на безумието.Запознайте се с науката Егология.
31
2
 
18
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Стига с тая Бага де, това е сигурно десета новина по случая. Дано се оправи човека, но нужно ли е през един час да има статия за това...
30
25
 
9
 
! Отговори
sofiya.lozanova преди 12 години
Еййй *** и злобен народ сме и това е.. Това е сайт за новини, той обхваща всички теми, всеки има различни интереси- не го забравяйте.. Относно Багата, не знам дали знаете *** с какво най-вече е известен и колко хора са били Емилиненко! Мисля, че всеки спортист заслужава поне малко уважение. А за това, че в България не можеш да се изхранваш ако се отдадеш изцяло на спорта и победите, не са ни виновни спортистите... :)
29
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дъмпела - президент!
28
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Багата вече е бита карта - бой и е.ан не се връщат! Моля вече да пишете за нашия нов херой Дъмпела - какво прави вчера, днес и утре?
27
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На багата пожелавам скорошно оздравяване.Щото ми писна да плащам операциите и лечението на такива скрънзи дето не си плащат здравните осигуровки.
26
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В тези форуми има големи ***...ри .Един виждал друг чувал, но коментират.Има ли един от вас като мъж да каже че е видял лично нещо лощо от този човек а не от хората около него че така го оплювате.Вие сте срам за България и за това скоро тук нещата няма "кой знае колко" да се променят от текущото ни положеиние.
25
5
 
19
 
! Отговори
бабата преди 12 години
цяла България тръпне да знае какво е състоянието на тази " велика' личност. моля ви информирайте ни постоянно
24
2
 
6
 
! Отговори
без коментар преди 12 години
"Състоянието на Багата се подобрява" едно малко но-"Все още обаче самбистът е с опасност за живота"...
23
4
 
3
 
! Отговори
Цеца Пироня преди 12 години
Мачкай,Гришо!
22
24
 
2
 
! Отговори
Еми преди 12 години
Аз съм изключително голяма фенка на Багата и винаги съм викала на всичките му мачове и ще му помагаме от каквото има нужда Багаа моят човек , моят победител младите момчета взимайте пример от него :)
21
4
 
15
 
! Отговори
флаш преди 12 години
Много се надявах да прочета коментара на онзи пич, който най - редовно си го мести в другия крачол, като прочете такива новини.....
20
2
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
до 17-Вече всичките са БЕЗКОЗ,тъй,че....само те си знаят...)))))))
19
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Умират интелигентни хора, а вие занимавате хората с тези *** !
18
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде стига сте писали за тези Багата ,Дъмпели, и не знам си какви там анимационни герой . За бедния и болен народец никой не пише какво ми ги славите тези бандити ***. Защо все ръгат боксьори ,самбисти ,сумисти, борци и не знам си какви друга ***?