Нишовите канали на bTV тръгват по "Булсатком" до 4 дни

Част от потребителите ще имат достъп още днес
Обновена: 24 яну 2013 13:35 | 24 яну 2013 13:35,
112
Нишовите канали на bTV тръгват по "Булсатком" до 4 дни
Снимка: Creative Commons

До края на деня (24 януари) на някои места в обсега на мрежата си „Булсатком“ ще стартира отново излъчването и на нишовите канали на bTV. А в рамките на следващите 4 дни потребителите на цифровия оператор в цялата страна ще могат да гледат пълния пакет от канали на частната медия. Това заявиха пред Investor.bg от пресотдела на bTV Media Group.

Вчера частната телевизия и фирма „Булсатком“ успяха да подпишат нов договор, който ги обвързва в търговски взаимоотношения до края на 2013 г. От снощи клиентите на компанията вече могат да гледат ефирния канал на медията.

На този етап bTV отказва да даде конкретен коментар какви са били отстъпките и компромисите, направени от двете страни, за да стигнат до положителния резултат на диалога им. Единственото, което обясниха от пресотдела на телевизията е, че и двете страни са представители преференциални условия, за да успеят да стигнат до взаимен консенсус.

Промени в цените на таксите, които „Булсатком“ ще заплаща, има. bTV отказва да уточни каква точно е промяната, защото тези детайли остават в обсега на търговската тайна между двете страни.

Припомняме ви, че вчера министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски даде обещание, че търговският спор между bTV и доставчика на сателитна телевизия ще бъде разрешен до края на деня. Той увери, че именно премиерът Бойко Борисов се е намесил в спора между двете страни, за да може диалогът им да стане по-акивен и да се стигне до взаимен консенсус.

В тази връзка от bTV коментират, че Борисов не е имал пряко участие, нито намеса в търговските преговори между медията и старозагорската фирма. "Няма как политическата воля да има директна намеса в търговски взаимоотношения", уточняват от bTV.

Още новини за комуникации четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
1
 
! Отговори
Злодеят преди 11 години
Пират, същото мога да кажа и за теб, не мислиш ли ? Мен лично ми писна от тоя скандал, стига сте го коментирали и вие. Работата е ясна, кво му мислите толкова. Ако булсат не бяха виновни, щяха ли да се съгласят на споразумение ? ? ?
95
5
 
1
 
! Отговори
Ивелина Кръстева преди 11 години
Пират, което си е така, си е така - БиТиВи правят страхотни сериали, имат много добри предавания, купуват хубави филми и това ги прави най-гледаната телевизия у нас! Разбира се, че за това се изискват много пари и когато някои са некоректни като гиганта Булсатком, закономерно се стига до такъв спор. За щастие вече всичко утихна и предполагам ще се направят проверки на всички дистрибутори на сигнал, за да се спре със сивата икономика и да си гледаме качествена телевизия.
94
2
 
6
 
! Отговори
Пират преди 11 години
До MEruseva Всички се кефехме, когато направиха "Стъклен дом" и всички бяхме "уау" Аре по-полека със заблудите, кои сте вие ? Работещите в Бтв ли ? Били "уау" , били бау ,аре сиктир ,платени писачи !!!!
93
5
 
2
 
! Отговори
MEruseva преди 11 години
Аз не мога да разбера какво се очкваше от bTV - искали пари - ми много ясно качествен продукт и качествена телевизия се прави с пари. Всички се кефехме, когато направиха "Стъклен дом" и всички бяхме "уау" - в България могат да се случват и качествени неща, после някой все виновен. Ми евалата пък на bTV аз им се кефя и си ги гледам с удоволствие. Радвам се, че се разбраха най-после.
92
5
 
2
 
! Отговори
Васил преди 11 години
Все още някои канали не са ми тръгнали на мен!!! Взе да ми писва с глупостите на БУлсатком и накрая и аз ще се преместя! И май пак ще измамят с компенсацията за 3-седмичното прекъсване на канали, за които съм си платил - ще бъде много по-малко, отколкото те твърдят, че дават на БТВ за всеки абонат/месечно. Харесваше ми тази фирма, жалко...!
91
12
 
3
 
! Отговори
Margoto преди 11 години
Абонат съм на Булсат и вече започват да ме дразнят. Щяха да обезщетяват по избор - HBO или левче - изведнъж се извъртяха. Не ме интересуват споровете им, плащам си за това и си искам каналите на БТВ.
90
1
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 11 години
Босфор тв е прозорец към Анадола !
89
2
 
12
 
! Отговори
Жалко преди 11 години
Бтв са толкова прости, че дори не се извиниха за нечовешката алчност....и лъжите, които сипеха .
88
0
 
12
 
! Отговори
valko.kanev преди 11 години
Бтв е най черногледата телевизия.при тях положителните новини се избягват.Човек като се прибере уморен от работа вечер,иска малко да разтовари пуска бтв а по новините само домове,сираци,***.Ани Салич след като роди направи над сто репортажа от родилни домове,за да покаже колко сме зле.Програмата за коледа беше ужасна,човек се чуди празник ли е или е дошъл края на света.
87
11
 
0
 
! Отговори
Iskren преди 11 години
Дано накрая булсат разберат, че с укриване на абонати нищо няма да постигнат. Това действие към тях трябва да предприемат всички телевизии, за да се научат веднъж за винаги!
86
0
 
7
 
! Отговори
Петкан преди 11 години
До 3goro Аз познавам поне трима от Филиповци ,които гледат Бтв.
85
0
 
13
 
! Отговори
3goro преди 11 години
До Младен БТВ е най-предпочитаната телевизия ,само от работещите в нея и техните роднини !Другите хора се грижат за здравето си. :)
84
0
 
15
 
! Отговори
112233 преди 11 години
Право на избор щеше да е , ако Бтв бяха в отделен пакет, НО ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ТОВА, защото никой няма да плаща за тях .Изнудват БСК да слага всичките им канали . Зрителя е принуден да плаща без да има нужда от тези канали !!!За какъв избор говорите ???
83
15
 
0
 
! Отговори
Младен преди 11 години
вие може да си плюете колкото си искате, но фактите говорят само за себе си trud.bg/Article.asp?ArticleId=1737090mentsБТВ е най-предпочитаната телевизия!!!
82
14
 
0
 
! Отговори
До Петкан преди 11 години
личи си, че гледаш БТВ доста често! На мен каналите им ми допадат и си ги гледам с удоволствие. Не разбирам защо трябва да изказвате толкова негативно мнение като обиждате зрителите на БТВ....вас никой не ви налага да ги гледате и никой не ви обижда за това....вика му се уважаване на чуждата гледна точка и право на избор
81
0
 
14
 
! Отговори
3goro преди 11 години
До Даяна Иванова Това не са мнения на зрители на Бтв (те за заети с турски сериали )Бтв с държанието си обижда всички! Грижи се само за себе си (не за зрителите си ) иначе защо ще иска да им вземе и последните пари .Полага усилия ,вярно е да направи поне 20 бр. скучни канали (по всички върви едно и също) за които да иска по-висока такса !!!!
80
0
 
16
 
! Отговори
Петкан преди 11 години
Съвет към бтв.1.Махнете или намалете турските сериали.2. Намалете времето за реклама и увеличетте цената.3. По време на филм не пускайте реклами в долния десен ъгъл Много дразни4. Не се хвалете сами и не се дръжте надменно .5.Слагайте надпис на плтените репортажи.
79
0
 
15
 
! Отговори
Драган преди 11 години
Истерията беше само от Бтв, хората така и не разбраха , че не ги излъчват.Ще говоря с БСК да ми махнат каналите на Бтв. Обидно ми е да им плащам , без да ги гледам .
78
0
 
14
 
! Отговори
Nobtv преди 11 години
Очаквам още през идващия декември Бтв пак да ламтят за повече пари. Лакомията няма засищане.
77
0
 
14
 
! Отговори
До платения от бтв преди 11 години
Колкото и тъпотии да напишеш, Бтв тотално се изложиха, така имидж не се вдига.Те няма да се променят къ добро и все по-зле ще става!

Спонсорирани публикации