Протестът пред дома на Борисов: Това е тероризъм!

Московски: „Ами ако този човек имаше малки деца?!“
Обновена: 3 юли 2013 16:52 | 3 юли 2013 16:52, Камелия Цветанова
327
Протестът пред дома на Борисов: Това е тероризъм!
Ивайло Московски. Снимка: Булфото, архив

Защо МВР не се е самосезирало още вчера, когато за пръв път протестиращи се събраха пред дома на бившия премиер Бойко Борисов. Това попита задочно депутатът от ГЕРБ Ивайло Московски, след като и тази сутрин около 20-ина души опънаха плакати с текст: “Бойко дезертьор” и “Върни се в парламента”, пред дома му.

„Това е тероризъм в сегашните условия“, коментира Московски и добави: “Представете си, че този човек имаше малки деца или семейството му беше в къщата“.

Протестът и тази сутрин мина мирно.

Бойко Борисов е на работно посещение в Берлин от вчера. В програмата му са предвидени срещи с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ и бивш президент на Европейския парламент проф. Ханс-Герт Пьотеринг, с представители на германската партия ХСС, както и с говорителя по европейските въпроси на ХСС, ХДС Михаел Щюбген.

Парламентарната група на ГЕРБ напусна Народното събрание, след като лидерът й обяви, че парламента е с изчерпан кредит на доверие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
11
 
36
 
! Отговори
? преди 10 години
А не е ли тероризъм това, което се случва в центъра на София? Не живеят ли хора с малки деца там където протестират другите? Двоен аршин, както винаги!
222
25
 
17
 
! Отговори
rusnak преди 10 години
samo Boiko.nomer 1
221
2
 
27
 
! Отговори
ьфц преди 10 години
Ами ние какво да кажем като ни тероризират чез евн топлофикация банки мобилни оператори и какви ли не още
220
12
 
40
 
! Отговори
Киро Протеста преди 10 години
Да бе , било тероризъм!А обикновенния гражданин дето го спират и му лягат пред автобуса ?Той да не е по-долен от тоя *** Бойко?Борисов , ако има малко пипе ВЕДНАГА ще спре протестите и ще се кротне в Парламента!Така всеки час и ден губи позиции , никой не го вижда и чува , вярват че играе задкулистно и го намразват все повече граждани , особенно столичани!В провинцията отдавна го мразят безплатно!!Но....в мутра къде пипе?Липсва!!!
219
19
 
22
 
! Отговори
Дудука е К...т преди 10 години
Това са постановките на Болен и *** ... 4 години никой не отиде да прикани Доган и Пеевски да отидат на работа.Но сега се правят на интересни .20 човека отишли да ги снимат камерите.Делян Пеевски депутат ли е още - ДА , защо не е на работа.Даваха репортаж от Варна как Дудуков , свикал хората от февруарските протести , начело с русофила Славчев , платили им хотела и пътните и Дудуков давал напътствия за подкрепа на кандидат кмета то БСП - другаря Бозов.
218
17
 
20
 
! Отговори
Отговор!!! преди 10 години
vsekiden/136934Айде да си затваря устата г-н Московски - лъжа след лъжа!
217
8
 
6
 
! Отговори
_GERB_ преди 10 години
..........................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.................................,,,,,,,,,,,,,,,,
216
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И този човек беше министър!!!!!
215
24
 
40
 
! Отговори
фен преди 10 години
Хайде обратно в *** *** мръсен.Тоя кога избяга от "Факултета"?
214
35
 
35
 
! Отговори
hahaha преди 10 години
Гадни червени ***, а Доган като не е стъпвал в парламента и е получавал заплата в продължение на 20 години що не протестирахте пред сарая му??????Кажете червени пеперудки!! А защо не протестирате пред дома на СайдерОФФ, а? Кой ви плаща да правите комсомолски манифестации пред домовете на хората???
213
27
 
33
 
! Отговори
moli преди 10 години
Кой им дава право да ходят там?Ако тези дето са на улицата отидат пред къщата на Станишев-тогава за какво говорим,или пред дома Сидеров и Местан,тка,че по-кротко с адмирациите.И,ако тези не се махнат,защото със сигурност това не са хора гасували за него,това оже да се случи с горните.Аз съм гласувала за него и го подкрепям.Нека комустите да си говорят малко сами.Нека това бъде най-голямият парадокс в новата ни история.Неможе един луд да диктува правилата в държавата.Адмирации за Найо Тицин!!!!
212
16
 
27
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До БоСимеоновЕдно е протест срещу партия, правителство и парламент...друго е да ходиш пред дома на лидер на опозиция и да протестираш за не знам какво.... не е тероризъм. Просто е малоумие и доста пици :))
211
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ha kakvo otgore, toi da ne e sveshtenna krava?obiknoven grajdanin e
210
12
 
43
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Нека да кажем на министър Московски, че МВР не е институция, която може да се самосезира. Ако протестиращите не нарушават обществения ред, аз не виждам как може това да се нарече тероризъм.
209
22
 
40
 
! Отговори
монке преди 10 години
Абе този няма ли да го прибират в пандиза? Или чакат нещо друго да му се случи???
208
20
 
42
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Трябва да се радва че е само протест.. Можеше да му съборят къщата, можеше и по-лошо. И тоя *** що се обажда?
207
15
 
24
 
! Отговори
до 250 преди 10 години
До Анонимен..и как тероризират държавата, а , мухъл?
206
34
 
21
 
! Отговори
do 252 преди 10 години
Аз съм гласувал за ББ и подкрепям това, че игнорира турско-червената пасмина в парламента. Доганя като не ходеше с години на работа защо не скандирахте пред сараите му?
205
37
 
25
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Още преди да бъде съставено правителството останалите три партии обявиха,че не искат да работят с Бойко Борисов!Сега -пак той виновен,че не ходи при тях!Като не искат да работят с него да са си правили сметката!Аз като гласоподавател за него също не искам той да ходи там!
204
12
 
28
 
! Отговори
У-ю преди 10 години
Тоя де се туря и той.Да ва ..... в ***!!

Спонсорирани публикации