Протестът пред дома на Борисов: Това е тероризъм!

Московски: „Ами ако този човек имаше малки деца?!“
Обновена: 3 юли 2013 16:52 | 3 юли 2013 16:52, Камелия Цветанова
327
Протестът пред дома на Борисов: Това е тероризъм!
Ивайло Московски. Снимка: Булфото, архив

Защо МВР не се е самосезирало още вчера, когато за пръв път протестиращи се събраха пред дома на бившия премиер Бойко Борисов. Това попита задочно депутатът от ГЕРБ Ивайло Московски, след като и тази сутрин около 20-ина души опънаха плакати с текст: “Бойко дезертьор” и “Върни се в парламента”, пред дома му.

„Това е тероризъм в сегашните условия“, коментира Московски и добави: “Представете си, че този човек имаше малки деца или семейството му беше в къщата“.

Протестът и тази сутрин мина мирно.

Бойко Борисов е на работно посещение в Берлин от вчера. В програмата му са предвидени срещи с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ и бивш президент на Европейския парламент проф. Ханс-Герт Пьотеринг, с представители на германската партия ХСС, както и с говорителя по европейските въпроси на ХСС, ХДС Михаел Щюбген.

Парламентарната група на ГЕРБ напусна Народното събрание, след като лидерът й обяви, че парламента е с изчерпан кредит на доверие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
10
 
35
 
! Отговори
Ауууууууууууууууууу преди 10 години
Боко се прави на мъжага, а едно бебе не е в състояние да направи.Калпав май му е ........!!Пък може и да обича него да го , яяяя.Тъй, че: споко бе Московски,
202
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При Тодор Живков подуенското селско отборче милиционерско ги крепеше Цола Драгойчева,Димитър Стоянов шеф на МВР ,Кръстьо Чакъров, зето Иван Славков и затова си е комунистическо отборче след промените Софиянски им дава безвъсмезно държавния стадион Герена подарък ,първия джиесем оператор Мобил-Тел Евгени Бакържив го урежда на Левски не на някой друг при тройната коалиция при 16 точки разлика Станишев лично съдейства да бъде отнет лиценза на ЦСКА и даден на калъфкаджиите да играя в евротурнирите Бойко Борисов в лична среща с титаните им заявява ако ликвидирате тоя отбор/ЦСКА аз ви уреждам още ***
201
7
 
41
 
! Отговори
хидко преди 10 години
Досега се опитвах да се убедя, че Московски е един от поносимите политици на ГЕРБ. С това смешно изказване обаче, той застана на страната на ЦЦ и безпределната му глупост. Тероризъм значи? А това че не се спазват законите от ББ не е ли терор? Това, че не ходи на работа и погазва Конституцията на РБ, не е ли терор? Това, че си позволява да погазва волята на избралите го и гласувалите му доверие, не е ли терор? Насилие от най-чиста форма е това. И затова, заслужава дори и повече "тероризъм"!
200
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мнозина от протеста си представят падането на Орешарски като финала от Властелина на пръстените, където Мордорор се разпада в пламъци, а малките безстрашни хобити и всички други добри, красиви и умни приказни създания се прегръщат и плачат от щастие. Тука няма да е така. Изгонваме ги сега, почитаеми, и дори не е нужно да се прибираме от площадите, защото спокойно можем да посрещнем с лаврови венци генерал-лейтенант експремиера доктор Борисов, качен на своя верен в битките Буцефал, господин Цветанов. Желая на всички хубав ден и приятно кафепиене!:)
199
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ не ходят на работа, тероризират цялата държава, пречат на работата на парламента. Този негодник се загрижил за нероден Петко!
198
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долни хора сте това герб. Много долни и гнусни. А биби няма как да има деца. Обяснете го на селяка. Все пак опитите с вальо златев продължават, но няма как да забременее. Откажи се биби. Няма шанс. А явно и москвича го е пробвал по партийна поръчка....хахаххахах. Човекът ако имал деца... тия реално вярват в божествените сили на дон бибирон.
197
12
 
46
 
! Отговори
Кръволок преди 10 години
Тва пиянде Москофското да вземе да млъкне за да не му навре народа една краставица отзад и да я счупи. Да видим как ще я вади тогава. *** до вчера лапаха и пиеха като отвързани *** днес морал раздават. Те и сегашните са същите *сливи гърла. Марш до един в кауша, а протестиращите на полето да работят и да произвеждат. Найо Тицин на ливадата с косата да коси трева за добитъка, а жена му да дои кравите. Да живее българското село и трудолюбивите селяни!!!!
196
5
 
9
 
! Отговори
Bezplaten muhlio преди 10 години
e predstavisi plashtat mu da sedi v parlamenta to4no teq 20 dushi kakto i na tebe mishka skatana !
195
0
 
30
 
! Отговори
ПРОКЛЯТИЕ от ВАНГА преди 10 години
Нека всички крадливи политици да са ПРОКЛЕТИ от всички земни и неземни сили! Само *** да им се раждат,да нямат читаво поколение! Който не работи за БЪЛГАРИЯ да е ПРОКЛЕТ до девето коляно! Всичкото откраднато да им се навира отзад дори и на ДРУГИЯ свят! Докато се стопи!
194
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на станишко му се пише да се вчовечи, да проговори с човешки глас и да се помоли горещо на герб за помощ. Но станишко си е заложил сичкото чест и достойнство на разположение на ноленчо. А Брюксел зове за корекция в сбърканата траектория, по която станишко е ръгнал гордо да се върти неотлъчно около волен. ХАХАХАХА
193
6
 
11
 
! Отговори
BG Lumpen bez zabi. преди 10 години
Ako tozi 4ovek imal Malki deca.mi tezi det imat Malki deca i nemogat da varjat dvata kraia pita6 li gi?Tva e terorizam.Ti si bil mnogo ostroumen bre.basi naglosta.Kato nesi var6exte rabotata kogato imaxte 6ans.sega 6te tarpite.Ili kakto e kazal avtora,:6te duxate supata.Ai begai da se razberete s Volen kato maje.Vanka na polianata.
192
16
 
37
 
! Отговори
Шаман преди 10 години
ГРОБ-във Гроба! Крадоха и се оляха! АНАТЕМА!
191
0
 
40
 
! Отговори
Юрод-Български преди 10 години
Спрете да крадете НАРОДА вече-***! Стига сте се правили на МАЙМУНИ сасмо и само да ЛАПАТЕ! Писна ни от вас-***!
190
18
 
37
 
! Отговори
BOKO TIKVOCHA преди 10 години
Аз съм герберастче и силнаДС мене ме е родила;с грубост, с крадене обилномойта Партия е сила.Аз съм герберастче. Обичамнаште планини застроени,крадец да се наричам -първа радост е за мене.Аз съм герберастче зловонно,в край злокобен аз живея,всичко българско и родноплюя, мачкам и пилея.Аз съм герберастче и раснав дни немили, в срамно време,син съм на змия опасна,син съм на будистко племе.
189
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Shop 226Ти или вземаш пари за тия постове или си болем мозък.Откъде ги вземаш тия данни?Аз и много мои познати се почувствахме чувствително по-бедни през "бойковите години", а работата ми е една и съща и тъй като е такава ,че се виждам с още много хора във връзка с нея ,констатирах,че това не е само за мен...това е безспорно явление
188
3
 
15
 
! Отговори
GERB- marzeliva sgan преди 10 години
Sled kato ne hodat na rabota tea ot GERB da imbade konfiskuvana zplatata ot meseca zakonno i dadena na Domove za siraci , pone ne6to dobro v kraina smetka
187
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и четирите години в които управляваше бяха тероризъм...и тероризма продължава
186
17
 
35
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 10 години
Какъв е тоя *** на снимката? Не ви ли е срам да показвате пред широката аудитория такива хора...
185
16
 
37
 
! Отговори
AKO-ГОЛЯМО преди 10 години
Ако този човек имаше деца? Нямаше ли да го е срам пред децата си,че не ходи на работа? Нормалните хора се срамуват когато не са на работа! Защото няма да вземат парички за сокче или за сладолед! Явно вие ДЕ*ИЛИТЕ имате изкривено мислене за работа,отговорност или продуктивност! Свикнали сте да получавате пари даже и когато направите една крачка или дадете интервю! Не ви е срам! ТЪ*АНАРИ! Загубили сте връзка с нормалното поведение,нямате никакви срамове,загубили сте връзка с народа и ОНЯ от ГОРЕ!?
184
11
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До Анонимен 225 Защо бе, Московски, защо да се наричам така? Буда да не ти е гадже, че се обиждаш?

Спонсорирани публикации