21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!

Не знам докога ще издържа, промълви Едвин Сугарев
Обновена: 16 юли 2013 10:29 | 16 юли 2013 10:06,
198
21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!
Едвин Сугарев. Снимка: Булфото

Не бих казал че съм добре, имам кетоацедоза, но се търпи, успявам да устискам, заяви на 21-ия ден от гладната си стачка видимо изтощеният Едвин Сугарев.

Още по темата
"Не мога да прекратя стачката, тъй като тя е важна - прокарва се граница на нетърпимост и това е знак на тази нетърпимост на всички хора. Тя е свързана с 23 г. извратен и сбъркан преход. Разбира се, че животът е най-важен, но понякога в историята са необходими такива драстични актове", убеден е той.

Сугарев сподели пред bTV, че децата му го молят да прекрати стачката, че им е нужен жив и всеки ден са на протестите.

Той обаче е категоричен, че кабинетът се опитва да откъсне България от ЕС и да я присъедини към проекта Евразия на Владимир Путин.

"Не знам докога ще издържа. От един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си", отговори Сугарев на въпрос кога възнамерява да прекрати гладната стачка.

"Ние подкрепяме гладната стачка и този жест, но е по-важно да се живее и да се продължи напред. Хора като Едвин Сугарев са страшно важни в подобни времена", настоя писателят Георги Господинов.

"Един човешки живот е много по-ценен от живота на едно правителство. Това е доказателство, че протестът не е на ситите", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
13
 
! Отговори
НАРОДА преди 10 години
ТОЗИ ПАК ПРОКАРВА НЕОКОЛОНИАЛНИТЕ ИДЕИ НА ПРОКОПИЕВ, ГЕРБ, СОРОС, КОСТОВ..., ТАКА 4Е ПО-ДОБРЕ ДА *** ТЕ, ОТКОЛКОТО НАРОДА ДА ИЗМИРАОТ МИЗЕРИЯТА, В КОЯТО НИ НАБУТАХА НЕОЛИБЕРАЛИТЕ.!!! 100 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ТЕ, НЕ НИЕ!!!!!!
128
4
 
14
 
! Отговори
селянин преди 10 години
ще накриви шапката на някой.все на жертви се правят.защо не хванат мотиката в знак на протест.от сутрин до вечер все за политика се говори. да ти писне вече!!!!!!!!!
127
6
 
14
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 10 години
Тоя може да изкара още 10-15 години на тоя режим - сигурно е с ядрен реактор.Баси наглия ,лъжлив,плешив човек.
126
11
 
17
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
абе вие НАИСТИНА ли вярвате че някой може да издържи 21 дена непрестанен глад. учениет отадвана са остановили че не повееч от 7-8 дни може да се гладува, посел умираш, а жажда може да те мъчи броени часове поксле край. Аз два пъти съм гладувал по 24 часа и устата ми замириса на ацетон и ме караха в пирогов на глюкоза, а този тук се прави на супермен -21 дена. Защо не му осигурят денонщно камери като в Биг Брадър да видим дали наситина не яде?
125
22
 
9
 
! Отговори
Диляна Маркосян преди 10 години
ГОСПОДИН СУГАРЕВ, ПОКЛОН ПРЕД ВАС!!! ВЪЗХИЩАВАМ СЕ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО ВИ И МИСЛЯ, ЧЕ Е ВРЕМЕ МНОГО ДА ПРОДЪЛЖИМ С РАЗЛИЧНИ ДЕЙСТВИЯ! САМО ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ И ПОМОГНЕ, ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НИ ГАДНИ НЕ ИМ ПУКА, ТЕ СА ***! СМЪРТ, СМЪРТ ЗА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НИ МАГИСТРАТИ - ТЕ СА УНИЩОЖИЛИ ДЪРЖАВАТА НИ!!! НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ТЯ ЛИЧНО НИ Е УНИЩУЖИЛА, КАТО НАЦИЯ! ТЕ НЕ ИМ ПУКА ОТ НИКОЙ И СЕ ГАВРЯТ С НАС ОБИКНОВЕННИТЕ!!!
124
3
 
13
 
! Отговори
бай онзи преди 10 години
Този откакто се появи след 1989 година се прави на света вода ненапита. Пълен *** е. Как един път не се задоволи от нещо направено в България? И неговите хора бяха на власт и все такъв мрънкащ субект. Може би чака анадолските удовлетворители да го зарадват!!!
123
5
 
14
 
! Отговори
киро преди 10 години
До Анонимен Оставете човека да се нагладува, той го прави периодично със здравословна идея
122
3
 
3
 
! Отговори
jiko преди 10 години
kato vi cheta pisaniata za poreden put se ubejdavam - s taz prost narod nadejda za BG niama
121
2
 
8
 
! Отговори
Ивана преди 10 години
По-голяма ИДИОТЩИНА отдавна не бях виждала!!! Освен може би ЕС с всичките му краски и манипулации!!! Тогава обаче господина да бъде сигурен че ГЛАДА ще му е в кърпа ВЪРЭАН със самото ВРЪЭВАНЕ във ВАЛУТНИЯ БОРД :-)))))))))))))))))))))))))))))
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tezi, kadeto se samonakazvat za greshkite na drugite, po- dobre da napravqt neshto po- produktivno, dreme mu na tozi, koito vi e izlagal, po- dobre go opukaite za primer, vmesto da gladuvate
119
2
 
3
 
! Отговори
boza преди 10 години
Kato ne pomaga gladnata stachka , da se samozapali , ama ne mu stiska .
118
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
що не излезе на улицата 24 часа да гладува?
117
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е гладен човекът, не иска да яде. Аз не виждам защо човек, който не иска да се храни трябва да е обект на информационен ефир. Защо?! Има гладни, нямащи, те ще се нахранят, без театрални сцени на фона на тотална марко криза.
116
3
 
13
 
! Отговори
гого преди 10 години
Тоз още ли е жив.*** си технологията 20 дни гладуваш и не умираш.
115
5
 
11
 
! Отговори
До 117 преди 10 години
Що се чудиш на интелигенцията?!?Това са група хора, които са готови на всякаква подлост, стига да прозира зад нея някаква изгода за тях самите.Почти всички безобразия през ужасните години на прехода, бяха съпътствани с някакви подписки от "интелигенцията". Това е стар изтъркан начин да се манипулира стадото - намират се няколко податливи на влияние "интелигенти", обещава им се едно или друго и те се подписват под всеки пасквил, който им подадат. После ги превъзнасят като съвестта на нацията...
114
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама 23 години не гладува!!беше посланик!!!човек от статуквото е!!!какво се прави сега!!!!!заради такива като него сме на тоя хал!!! 23 години нито 1 път не гладува!!!!
113
6
 
10
 
! Отговори
7 преди 10 години
Мри малиумнико.Или ходи си в лудницата където ти е мястото и си пий хаповете
112
19
 
5
 
! Отговори
ZAE преди 10 години
Този човек е герой!А *** дето мрънкат да ходят да се скрият някъде,защото те не биха издържали и половин ден без храна! Това е подвиг достоен за уважение и респект. Замислете се дори за миг какво означава да не се храниш почти един месец и после бълвайте недодялани комплексирани изказвания!!!
111
5
 
18
 
! Отговори
cv преди 10 години
много си свеж за гладуващ 20 дена
110
7
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 10 години
Да бе и аз съм чувал за тази жена, която със същта диета си е излекувала миома на матката. Абе то той и Еди за това я спазва тази диета, ама да видим. Тюх как не се намери един свестен гинеколог беееее! Да го убеди, че всъщност матка няма и старанията му са напразни, защото и миома няма.