Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство

„Много хора така си обезпечиха лятната почивка“, твърди Мая Манолова
Обновена: 13 сеп 2013 14:08 | 13 сеп 2013 09:48, Камелия Цветанова
409
Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство
Зам.- председателят на НС Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Хората, които участват в протестите, са платени, убедена е Мая Манолова, заместник-председател на Народното събрание от БСП.

„Сумите през лятото са 30 лв. за пенсионер, 50 лв. за гражданин, за семейство с дете цифрата е над 100 лева и много хора се хвалиха, че така са си обезпечили лятната почивка“, заяви тя по Нова телевизия.

Според нея този ценоразпис е публично известен и има много свидетелства, че протестиращите са платени.

Освен това тя твърди, че много от хората, които са дошли с автобуси от страната, за да се включат в протестите в София, са организирани.

Като пример тя посочи Дупница, където кметът е от ГЕРБ.

Още по темата
„От община Дупница до София пътуват протестиращи, в случаите когато има подкрепа на протеста от хора с автобуси от страната. Протестният туризъм е стимулиран и организиран“, отсече тя.

В същото време Манолова категорично отрече участниците в контрапротеста да са стимулирани по какъвто и да било начин.

„Нито преди, нито сега някой от БСП си е позволявал да използва зависимост от работа или да плаща за контрапротестите“, увери тя.

По думите й на контрапротестите никой не получава пари от БСП, защото това са хора, които стоят зад собствена кауза.

„Защо да има кауза оставка на правителството, а да няма кауза подкрепа на кабинета“, риторично попита тя, но все пак тя призна, че структури на левицата са помагали за организацията на контрапротестите.

Попитана кой предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС, Манолова отговори, че е тя.

„Ако това ще внесе спокойствие, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски за председател на ДАНС. Изненадвам се от повтарянето на темата, това стана преди 3 месеца, оттогава изтече много вода, за това действие беше поета политическа отговорност от партиите, които подкрепят правителството“, обясни депутатът. 

Относно промените в Изборния кодекс, Манолова разясни, че с тях трябва да се предотврати злоупотребата с бюлетини.

"Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече случаят в "Костинброд", бюлетините ще имат уникален номер”, съобщи Мая Манолова.
 
Тя смята още, че трябва да бъде възприето и машинното гласуване.

„Това ще помогне и при преброяването на бюлетините. Ние залагаме на промени, които да осигурят една равнопоставеност на всички партии. Така и повече партии ще могат да се възползват от държавната субсидия за партиите”, добави още тя.

Манолова похвали правителството и настоя, че то е първото, което работи за интересите на хората.

„За 100 дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
1
 
7
 
! Отговори
Ив преди 10 години
Да бе, Майче, да. Нали всеки ден съм ходил със сина си да кара скейт на НДК. Виждал съм какви ги вършите. Или освен за ***, ни смяташ и за слепи? Язък ти за хубавото име - нов смисъл му даде...
312
5
 
11
 
! Отговори
азуре преди 10 години
Аз пък чух , че Майчето предлагала на млади момци надарени да правят любов с нея.
311
6
 
16
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Който вярва на кюстендилската слива за мен е луд .
310
5
 
11
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Който вярва на кюстендилската слива за мен е луд .
309
1
 
7
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Получихте ли си разясненията на ЧЕЗ за новите сметки , днес ми го пратиха на мейла , такава подигравка от страна фирмата , за съжаление абсолютно правилна , за нивото на грамотност на българския народ , те там са го дали като за *** , ТОВА ЛИ СМЕ НИЕ , никак не искам да сме това , но като чета текстовете тук се замислям .
308
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Svilen Stoychevdobre napisano.Bravo
307
2
 
17
 
! Отговори
so преди 10 години
Ииии.... да му се не види! 100 кинта?!? А аз безплатно ги заведох мойте... ;-) Майче, кажи къде е ценоразписа, така или иначе наминавам да попротестирам срещу свинщините ви, поне да изкарам някой лев...
306
3
 
20
 
! Отговори
Червени овце преди 10 години
Червенюгите открай време тактически си назначават подобни квачки, със заядливи, големи усти дето вдигат прахоляк, кудкудякат, хвърлят *** обвинения и отвличат внимание. Електората им ги обожава, така му въздействат най - добре, щото са подобни по манталитет.
305
2
 
17
 
! Отговори
Svilen Stoychev преди 10 години
Майче, кака, я кажи,че в таз държава само тизнаеш 'де ги дават тез пари.Морето свърши,но ти не се коси,зима иде, време е за ски.Другарче бързо намери,*полезното с приятно съвмести,на протест излизай бързо ти.*само в политиката 30+30+30=100
304
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Къде ги дават тея кинти бре ? :)
303
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, безочлива, алчна,отвратителна лъжкиня. Идеалните качества за комунист. Винаги са търсели такива. Просто Майчето си заслужава паричките.
302
7
 
27
 
! Отговори
ТАЯ КУХА ЛЕЙКА преди 10 години
ПАК СЕ ИЗПРАЗНИ.ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ,КАК НЕ Й ОМРЪЗНА.НО ТЯ ЯВНО СЕ МИСЛИ ЗА ГЕНИАЛНА ЩОМ ПРОДЪЛЖАВА.БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ........
301
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАЗИ НАХАЛНИЦА ДА СПРЕ ДА СИ КУПУВА КОСТЮМЧЕТА ПО 3000 ЛВ. С ПАРИТЕ ОТ ЕДНО ТАКОВА КОСТЮМЧЕ ДОСТА ГЛАДНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАХРАНИ.
300
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТошоТошо май си зима парите от вкъщи и не му трябва да излиза драска си под статийките
299
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
просто разпространява софийските клюки. Рони морала на протестиращите белким съвсем се откажат. Типично за чалга-комунистите от татковината. да си види смешния контра протест и тогава да говори
298
5
 
25
 
! Отговори
Една преди 10 години
няма по-нагли хора от комунистите.
297
8
 
22
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
Една баба от нашия квартал Надежда,която живее в 122 блок се хвали че винаги когато ходи на контра протестите я вземат с кола от входа и след това когато я връщат и дават по 30 лева,но при условие,че трябва да запише минимум двама човека в подкрепа на правителството,това е на мен никога не са ми давали пари аз съм ходил 86 пъти на протестите и нито един мои колега не е получавал,винаги след работа минаваме пред министерството,ако знае някои къде ги дават парите моля кажете.
296
2
 
18
 
! Отговори
Работник преди 10 години
Абе ей скрънзи, я ми кажете къде ги раздават парите че имам ученици да изпращам?След работа ще викам за който плаща.....то иначе от народнте изедници файда-ЙОК!
295
5
 
9
 
! Отговори
см преди 10 години
тая освен да *** *** п...и и да лъжи за нищо друго не става
294
1
 
5
 
! Отговори
rosen преди 10 години
и аз повече няма да ходя в на4алото даваха по 40лв. за храна после станаха по 30лв а от седмица нищто не дават май излязоха мошенници а сега 4ета че дажали по 50лв.пак връзки или само на свои хора