От КАТ скръцнаха на Коста: Не може всеки да става катаджия!

"Действията му са били опасни"
20 сеп 2013 11:40,
65
От КАТ скръцнаха на Коста: Не може всеки да става катаджия!
Коста на кръстовищете. Снимка: Facebook

От КАТ заявиха, че действията на прочулия се в интернет "катаджия" Коста са били опасни.

Коста Кръстев стана хит в социалните мрежи заради това, че спаси трафика на Петте кьошета в София. След аварийно спиране на тока младият мъж стана регулировчик за един час на Петте кьошета.

Днес Коста отново повтори пред БНТ, че повече от час е регулирал движението на Петте кьошета в понеделник по обед, когато трафикът заради първия учебен ден е бил кошмарен.

Той каза, че в 13.05 часа се е обадил в полицията, за да обяви, че на кръстовището светофарите не работят. Повече от час обаче никой не дошъл и и затова той се втурнал да спасява трафика.

Според КАТ сигналът при тях е постъпил в 13.15, а 15 минути по-късно катаджии вече били на Петте кьошета, за да регулират движението.

"Действията на господина са меко казано опасни, защото когато на платното има човек, шофьорите трябва да се съобразяват освен с останалите автомобили, а и с него. Отгоре на това неговите сигнали не са точни, видяхте го как регулира, с леко странни на моменти движения", обяви пред БНТ старши инспектор Иван Тосев - началник група "Пътна полиция" в СДВР.

Според него автомобилите по-скоро сами се регулирали, отколкото Коста да им е помогнал.

"Беше опасно, признавам си, но покрай мен мина патрулка и ме изгледаха, а не спряха. Не съм искал да предизвиквам катастрофи или масов хаос", отвърна той на представителя на КАТ.

Стана ясно, че шофьорската книжка на Коста е отнета преди време заради доста неплатени актове, за които обаче Коста твърди, че е платил. Заради тях обаче той е бил глобен с 300 лева.

Още по темата
"Безработен съм и няма откъде да платя акта", заяви Коста. От КАТ обаче уточниха, че тези пари той дължи за предишни свои нарушения, а не за доброволната си акция на столичното кръстовище.

Вижте "катаджията" Коста


Междувременно във Facebook изникна група: "Да се съберем и да платим глобата на регулировчика от Петте кьошета".

В нея вече хора призовават 30 000 души да съберат по 1 стотинка и да платят глобата на Коста Кръстев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
3
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Нужна умения за пост катаджия-Основно образование тоест да можеш да четеш и пишеш познаване на правилника за движение по пътищат.
57
1
 
3
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Имаме повече пътни знаци инай-тесните ленти за шофиране.Пътя Бургас - Созопол е апотеоза на Малоумието,Алчността, Безхаберието на 1.Созополския кмет Рейзи2.Пътна администарация по времето на ББ.3.КАТ(за всички времена)
56
2
 
3
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Няма друга по-вмирисана държавна структура от тази на КАТ.
55
1
 
4
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Драги Съграждани, Първото нещо ,което бих направил ако бях Министър на Вътрещните Работи Е да уволня ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ-всички до един.Не само БАРМАНИТЕ ПО ЗАД ХРАСТИТЕ,но и чиновниците,които крепят корупционните им схеми. После ще назначаваме други и по-добре е тези новите да са непохватни регулировчици отколкото ПРОФЕЦИОНАЛНИ МАРОДЕРИ и ИЗНУДВАЧИ.
54
0
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Ей такива новини ме карат да съм много щастлив че съм си бил шута от тая *** БГ. Дори и да иска някой да свърши нещо добро, ще се намерят 100 да му кажат, че не може така и още един да го глоби за това.Псевдо полицаите от КАТ понеже са толкова работни не могат да понасят когато станат за резил (както всеки път впрочем), или някой им покаже, че са лесно заменими от устройсто задвижвано от хамстер и две консервени кутии. Има ли някой добра дума да каже за родните храстмени?
53
0
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ако снимаш крадец с камера ,съда не приема записа.Кажи на тия с акта да доказват в съда че си регулировчик.
52
2
 
15
 
! Отговори
sttekata преди 10 години
Лично според мен супер, че е се е впрегнал да решава проблема, но не знам дали се е замислял, че ако се беше случило ПТП щеше да го отнесе като куцо пиле домат в градина!Това е все едно да видиш, че утре крадци обират някой и да седнеш с пушката да ги гониш, но като ги хванеш и пристигнат от МВР питат първо теб: Ти нормален ли си, какво правиш, остави ние да свършим тази работа... и тем подобни! Затова в тази държава не трябва да правиш нищо! Не заслужават!
51
0
 
12
 
! Отговори
неможе преди 10 години
обяви за работа като служител на МВР виждали сте някъде някога>..........ами катаджия по големите градове искаха по едно време 5000 евра в брой с почерпка де.....А ТЕЖКИТЕ КАТАСТРОФИ В КАТ ОНАЯ ДЕТО ОРГАНИЗИРАШЕ ОБИРИТЕ НА МЪРТВИТЕ В ПТП ДЕТО БЕШЕ ..СЛУЖИТЕЛКА НА КАТ ОБИРА МЪРТАВЦИТЕ ТВА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ГИ ЗАСТРЕЛВАТ НА МЯСТООООО.
50
0
 
13
 
! Отговори
Глас народен преди 10 години
Наистина не може! Трябва да си *** или дебел. Или и двете
49
1
 
19
 
! Отговори
К преди 10 години
И да каже шефчето дето се прави на най големия катаджия, каква е била патрулката дето е минала покрай момчето и защо не е реагирала или са бързали за сандвичи с поничка, ясно ще им измислите че е била по сигнал, но това не ви оправдава господата от КАТ
48
0
 
22
 
! Отговори
k преди 10 години
Като гледам обучените регулировчици от КАТ как ръкомахат не мисля че е по различно, и тоз *** Полицай вместо да се извини на момчето и да му благодари че се е ангажирал да им свърши работата, а той като комунист нахален и неблагодарен, професионализъм в редиците на КАТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО , КАТО ГЛЕДАМ НЯМА И ДА ИМА ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД. не го правете катаджия, не му плащайте акта, а просто му Благодарете *** катаджий
47
2
 
22
 
! Отговори
МИТКО преди 10 години
СВЕТЪТ ПОЗНАВА ИСТОРИИ, КОГАТО СЛУЧАЙНИ ХОРА СА ПРИЗЕМЯВАЛИ САМОЛЕТИ, БЕЗ ДА ИМАТ ХАЛ-ХАБЕР ОТ ПИЛОТИРАНЕ, ИСЕ ПРЕВРЪЩАТ В НАЦИОНАЛНО ГЕРОИ, НО ТЕ СА В ДРУГИ СВЕТОВЕ, ПРИ ДРУГИ КУЛТУРИ... ПРИ ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ, ИЛИ ПРИ ДРУГИ ***, НЯКЪДЕ.............
46
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВА ПОДГОТОВКА Е ИМАЛО КАМЕРИ КОЛИ ЕКИП ЗА СЕНЗАЦИИ МЕДИИ ВСИЧКО Е ВПРЕГНАТО 10 ДЕНА С ГЛУПОСТИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ ЗА АКТЬОРА НА СЦЕНАТА ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА В ПОЛИЦИЯТА +++++++++АВАРИЯ И АКТЬОРА ШУМ И ЕФЕКТ МОМЧЕТО НА РАБОТА ОТ УТРЕ
45
1
 
5
 
! Отговори
tt преди 10 години
До SSти па намери къде да търсиш мозък
44
1
 
14
 
! Отговори
tt преди 10 години
така си е-не може всеки да става катаджия.и примери за това в мвр колкото искаш-от кол и въже са събрани
43
1
 
27
 
! Отговори
! преди 10 години
И какъв е извода от цялата история-държавата не иска ние да сме гражданско общество.Много по-лесно е да се мразим и да мислим само за собствения си г*з,да не мислим много и да си плащаме сметките навреме...
42
15
 
3
 
! Отговори
СЦЕНАРИСТИТЕ преди 10 години
ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СТАВА СЕ РЕЖИСИРА ОТ ХОРА КОИТО МРАЗЯТ И ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ПОЛИЦИЯТА .ЛЪЖИ МАНИПУЛАЦИИ ПРОВОКАЦИИИ НА ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ СИСТЕМАТА НА МВР
41
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 10 години
тиа от КАТ да не се правят на много изискани и важни, ами да вземат да обучат момчето за КАТ-аджия (разбира се, ако той желае това). Така тиа КАТ могат да покажат, че все пак им е останал мозъчец и могат да бъдат и гъвкави и иновативни (ама мен лично това много ме съмнява...)
40
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е смешно! Неадекватни му били движенията на моменти. Понеже ония където маат с палката като луди във всякакви посоки регулират по учебник.
39
4
 
34
 
! Отговори
мизерия преди 10 години
Вместо да му изкажат благодарност, че им е свършил работата! Абе наглеци прости, авие през това време къде пиехте кафе? И хора, вместо да събирате пари да се плаща глобата- каква глоба бе, на какво основание? Къде му съставиха акта? На място?И пет ден след? Абе защо имам чувството, че вече трябва да вземем нещата в наши ръце...Хора няма ли поне един свестен адвокат да отиде с момчето и да обясни на шапкарите ,че може да ги осъди? *** в какъв кошмар се живее, не е истина..

Спонсорирани публикации