Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента

Митингът на управляващите беше нелеп, възмутиха се "Ранобудни"
Обновена: 16 ное 2013 21:37 | 16 ное 2013 21:37,
166
Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента
Снимка: Булфото

Протестиращи срещу правителството се събраха за поредна вечер в столицата. Те скандираха „оставка” пред Народното събрание. Днешният антиправителствен протест обаче беше доста рехав.

Движението около парламента се извършваше свободно, преминаването не беше затруднено. Днешният протест беше доста малоброен, но отново шумен. Освен скандиранията, насъбралите се надуваха свирки и биеха барабани. Част от тях носеха български знамена.

Около парламента има полицейско присъствие, сградата е отново оградена с метални заграждения.

По-рано днес  „Ранобудните студенти” определиха провелите се днес митинг на БСП и ДПС като „нелеп”.
„Това е поредната част от декора на нашата фасадна демокрация”, Константин Голев. По негови думи митингът е бил отговор на студентските вълнения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
2
 
! Отговори
българин преди 10 години
Изглежда от централата на червената чума са мобилизирали и куцо и сакато да плюе против младите хора.Ей червените честно ви казвам,че ако има партия дето да обещае да ви забрани ако дойде на власт моят глас ще е за нея,та ако ще и партията на извънземните да се казва!За бройката какво да ви кажа-гледаите филма "300".И разберете,че повече не значи по добро!Крайно време е империята на злото наречена БСП да изчезне и вашият Станишев да спре да се хили ехидно зад очилцата си!ОСТАВКА!
110
2
 
12
 
! Отговори
дали преди 10 години
Момчета и момичета "ранобудници" просто нямате думата,сто човека не могат да определят дневния ред на държавата.Това че разни платени телевизии ви канят непрекъснато да говорите глупости,не значи,че народа ви подкрепя.И бъдете честни 40-50 хил човека не са сто човека.Така че замълчете,стига повече арогатност и простотия.И знайте човек на 50-60 години много по трудно може да бъде манипулиран от човек на 20 години-запомнете го.И не тия хора на митинга са били манипулирани а вие.
109
0
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Имат ли капацитет политиците ни да схванат защо у нас никой нормален човек или компания не желае да бъде инвеститор и предприемач.
108
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господа ранобудни хубаво е че искате да знаете "кой предложи Пеевски" но защо не искате да знаете кой написа ония списък .
107
4
 
15
 
! Отговори
Хохо преди 10 години
Не съм нито за левите, нито за десните, нито за средните /ГЕРБ-щото по-голям среден пръст народа не е виждал от никого другиго/, обаче не мога да приема, че десет неориентирани мизерника ще застанат на средата на централно софийско кръстовище, през което за секунда преминават повече хора, отколкото са самите те, ще блокират безнаказано пътя и ще натрапят мнението си по политиката на държавата на целия околен квартал. И не само, че няма да бъдат наказани за това, ами и ще бъдат героизирани.
106
2
 
11
 
! Отговори
До безпристрастен преди 10 години
До безпристрастен Интересно какво прави при студентите господин Пардю ???????
105
14
 
9
 
! Отговори
безпристрастен преди 10 години
ГЕРБ си направиха митинг в Пловдив БСП в София.Видя се кои са платени.Не са студентите!Като разгледах снимките на протестиращите и на митингуващите от БСП и ГЕРБ съм ЗА студентите.Ако се организират в партия ЩЕ ГЛЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!Не е изгодно да са на власт управници дето да имат нужда от 60 000 полицаи които да ги пазят от народната любов.Затова тройната коалиция трябва да си отиде,защото целият бюджет ще отиде за полицаи които да ги охраняват и бият несъгласните с тях!ОСТАВКА!!!!
104
2
 
18
 
! Отговори
До ранобудните преди 10 години
Безсмислено е повече да викате"Оставка!" Не ви обръщат внимание и нищо няма да постигнете. Излъчете бързо интелигентен човек, студент или най-добре преподавател, неомърсен, разумен, владеещ нервите си и най-важното - словото! Трябва да говорите, високо, аргументирано и ясно, факти, факти, факти. Организирайте ежедневни форуми, митинги, вместо обикаляне на софийските улици, убеждавайте хората, които са объркани и заблудени! И никакви партии не допускайте да се промъкнат! Успех!
103
21
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Ей много платена, червена, *** *** има тук! За пари лъжете и си кривите душите, но заради такива като вас България е вече мъртва, така че вече нищо няма знчение...
102
5
 
9
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Втората от ляво, Мария, скъсах я във вц-то на Текила преди седмица :)
101
8
 
8
 
! Отговори
не сте искрени преди 10 години
Когато говорите за митинг ще споменавате Бсп и Герб иначе никакви ранобудни няма да бъдете а платени на Боко -Тиквата.Сега вече си търсете парите при Боко и Станишев.
100
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, "Ранобудните", не зная защо така се наричате като знам кога идвате на лекции, същото трябваше да кажете и за митинга на ГЕРБ, ама не смеете, защото от там май ви идват парите.Ако сте принципни трябва да отричате както БСП и ДПС, така и мутрата от СИК с ГЕРБ.
99
9
 
24
 
! Отговори
стига преди 10 години
Стига с тия ранопияни *** вече!
98
10
 
30
 
! Отговори
до 140 преди 10 години
Митингът на управляващите беше грандиозен, а ти се махай от обществената сграда , която нагло и незаконно сте окупирали. Ползвате я като бащиния, но е време да дойде пъдарят и със сопа да ви изхвърли. Няма ли кой най-после да приложи закона? Оставка на тъпия ректор, кукла на конци и тотален ***!!!!!
97
8
 
21
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До 138 Стоян Е не им е виновно БСП,че са готови да си продадът г*зовете . И в чужбина работят за малко пари и тука и там живеят в мизерия и тука. Но нали са били из Европата,та като дойдат тука,ще започнат да ни казват кое как да правим или ще ни казват колко сме прости До 140- Хич не са крадци,а са си събрали най-много гласове.Герберите,най-сетне научете,че 900 000+400 000 е повече от 1.1млн.Втръснахте с тия глупости за окраден вот
96
25
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Властта ухажва ***, както се видя от митинга и! Властта е срещу българските студенти, нашите деца! Вероятно децата на властта са студенти в чужбина и затова не им пука за нашите! Това не е нашето правителство! Това не е нашият премиер! Той унизи и учителите, когато беше финансов министър при Сергей Станишев! Да не забравяме това!
95
29
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Митингът на БСП и ДПС беше фалш и лицемерие, и страх, огромен страх на престъпното правителство на марионетката Орешарски от хората! Крадците на вота на българския народ са изнервени! Рано или късно ще си счупят главите!
94
10
 
29
 
! Отговори
ПОЛИ преди 10 години
Писна ни от вашите протести ! Прибирайте се по къщята и ходете на лекции ! Родителите ви не ви издържат да ходите да се борите с вятърни мелници . 23 години все едни и същи мутри в различни партии . СТИГА демагогия !
93
14
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
до неничаПалеца нагоре ти е от мен. За съжаление си прав, но без знчение какво ще работят те няма да са в България...тук ще останат само ***, турци и пенсинерите, които до 10-15 години ще са на оня свят...
92
3
 
32
 
! Отговори
БМ_21 Град преди 10 години
"Днешният протест беше доста малоброен, но отново шумен" ... да, това е най-характерно за протеста организиран от Костовия /Гаргамелов/ комсомол ! Шепа кресльовци и членове на т.н. NGO - та, яко спонсорирани от западняците, тормозят цял университет, пречейки на хиляди да учат и завършат успешно годината си! Ако това се случваше в Щатите досега да бяха ги изритали с палките ... да си спомним за окупаторите на Уолстрийт!